WCOK X 2019: Naisten sarjan jatkopelianalyysi


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Naisten suoraviivainen jatkopelikaavio alkaa suoraan välieristä, eli ei muuta kuin kynä laulamaan ja akoille mitskut kaulaan!

NA1 HaukiKaunottaret – NB1 Suhan Naiset

HaKalle kävi lohkolotossa paska mäihä, sillä WoSun sipaleet voisivat olla pehmeimmillään finaalikentän parrasvaloissa. Välierävaihe on ollut Suhan Naisille takavuosina tukala, mutta viimeisen parin vuoden aikana tytöt ovat tikanneet nappulaa kumoon kuin itse varmuudet. Tämä peli ratkeaa jo ensimmäisellä kierroksella, sillä Jennyn nurkkapoistot purevat ja Anniina pelaa päivän parhaansa katkeransuloisesti omaa liigatiimiään vastaan. Tässä vaiheessa Anrilta pääsee helvetinperkeleet ja Brutus-Keisun paikka HaKa:n kauden päättäjäisissä myydään eniten tarjoavalle.

Prosentit 24-76 Suhan Naisten hyväksi.

NC1 Harakat – Paras 2. Neegin ja Hugen herkkutiimi

Toisessa välierässä nähdään samankaltainen sulaminen Nugen ja Heegin sortuessa panikoimaan Harakoiden vahvaa aloitusta. Maijan maila alkaa asettua hiljakseen poikittain edessä ja takana ja eroa on ratkaisupeleissä vaikea lähteä kuromaan kiinni takaa-ajoasemasta. Iloisesti kälättävät Harakat jatkavat finaaleihin Javan kerätessä irtokyykkiä etuviivalle pronssipeliä varten.

Prosentit Harakoille 70-30.

Pronssi

Haukikaunottaret – Neegin ja Hugen herkkutiimi

Kaksi hyvän tuulen joukkuetta kohtaa välierätappioiden jälkeen surkeina ja lannistuneina. Essillä on kiire laskemaan WCOK:n voittoja. Anrilla janottaa. Pelin taso löpsähtää pitkästi yli -50:n ja himmeimmästä mitalipelistä tulee perinteiseen tapaan gringeä seurattavaa. HaKa pistelee rutiinilla -55 pelin ja voittaa kahdella akalla herkkutiimin toista mitalia himoinneet nuorikot. Näin ennustaa Ripe. Onnea mitalista!

Prosentit HaukiKaunottarille 55-45.

Finaali

Suhan Naiset – Harakat

Järrrrrrrrjettömät paineet ja sipulin pullauttavat jännäkakat vainoavat SuHaNan rivejä finaalin alkaessa. Maija ja Merja pistävät parastaan vittuilurintamalla ja vaikka Oonan sipuli on rikkomaton, niin Helmiä ja Anniinaa alkaa jo tosissaan jännittämään. Hattutemppua saalistavien wosujen pelin taso on ehkä hipsakkeen verran parempi kuin Harakoiden, mutta sibalepuolella Harakoilla on hienoinen etu. Ripen pleijariparivoittajia arvaileva partasimppu otti ja kellahti selälleen ennustettuaan ensimmäisen erän päättyvään Harakoiden hiuksenhienoon johtoon, mutta Ripe arvelee SuHaNan olevan ratkaisevan verran tehokkaampi toisen erän konakierroksilla. Kävi miten kävi; tästä ottelusta tulee yksi illan huikeimpia kyykkätaistoja. Ja äänekkäimpiäkin, vaikkei olisi katsojiakaan. If you know what I mean.

Prosentit ja kypärätemppu Suhan Naisille lukemin 52-48.

Tekniikan akateemiset TEK