Fuksikyykkä 2017

2017 Fuksikyykkä keräsi ennätyspienen osallistujamäärän, sillä vain kolme joukkuetta uskaltautui mittelemään arvostetusta kyykkäpystistä kylmänä viikonlopun aamuna. YMPpiläisistä koostunutta kolmatta joukkuetta odotellessa toisilleen jo ennestään tutut Peppulit ja Peppufarmi pelasivat keskinäisen alkusarjaottelunsa ja varsinainen lohkovaihe saatiin päätökseen kun vaaditut neljä pelaajaa saatiin haalittua myös kolmanteen haastajatiimiin.

Peppuaiheiset tiimit pinnistivät itsensä finaaliin asti ja kovatasoisessa pelissä Peppulit ottivat niskalenkin farmijoukkueestaan voittotuloksen painuessa alle -30:n. Mainittakoon, että useat pelaajista omasivat pelikokemusta OKL:n liigoista, ja pelin hyvä taso on siksikin helppo ymmärtää.

Palkinnoksi voittajat saivat ilmaisen osallistumisen WCOK-turnaukseen ja Kyykkägaalassa heille luovutetaan himoittu Fuksikyykän kiertopalkinto.

Toivottavasti ensi vuonna on parempi onni osallistujamäärien kanssa ja Fuksikyykkäturnaus saa ansaitsemansa arvostuksen! Onnittelut voittajille!