WCOK X 2019: Naisten sarjan alkulohkoennakko


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Ja tästä lähtee jytäkät arvaukset myös eukkojen sarjan pelien kulusta. Tai näin feminismin aikakaudella olisi varmaan oivaltavampaa puhua harvi-naisten sarjasta vastakohtana yleiselle. Ehe ehe. Nyt sitä koni akkia..

Lohko NA (HaukiKaunottaret, Aivan Vitun Minttu, Oosyytit)

Naisten A-lohkossa varmaa jatkopaikkaa lohkoykkösenä himoitsee eniten HaKa, jonka rosterista löytyy Kinisjärven kokoinen paketti A-sarjaosaamista. Muutenkin taatulla HaKa-materiaalilla liikkeellä olevat kaunottaret ovat ennakkosuosikin asemassa, sillä Oosyyttien ja Mintunvittujen viime vuotiset tyylinäytteet heiluttelivat Oka-saraketta lähempänä -100:aa kuin -50:ttä. Paras kakkonenkin taitaa löytyä toisista lohkoista, joten Ripen vastuulle ei jää enää kuin veikata että lohkokakkosen kiittämättömän paikan nappaa viime vuode Oka –vertailun perusteella yleisestä akkojen sarjaan loikannut Minttujengi! Onnea ja tervetuloa uudelleen!

Jatkoon: 1. HaukiKaunottaret

Lohko NB (Suhan Naiset, Oulun Teekkarihenkiset Akateemikot sNAPsi ry, Neegin ja Hugen herkkutiimi)

B-rapussa onkin sitten astetta kovemmat mähinät, sillä sattuipa somasti samaan lohkoon kaksi viime kevään MM-kyykän mitalistitiimiä. Suhan Naiset hakee hullun lailla kolmatta perättäistä WCOK-mestaruutta ja kokoonpano on naiskyykän aatelia: Ilo-Jenny ja PJoona ovat melkoisissa liejuissa lillutettuja puoliammattilaisia ja Keisu ja Glumoffkin ovat juhlineet jo moneen otteeseen turnausmenestystä männävuosina. Neegi ja Huge pistelivät MM-kyykässä hienosti kolmannelle sijalle, jos mömmöjen nettisivut pitävät paikkansa, eli kyseessä ei voi olla mikään aivan kädetön jengi. Nopea search tuotti Ripelle sellaisen tuloksen, että Neegin Essi voisi hyvinkin olla sama henkilö seuran nykyisen kirstunvartijan kanssa ja Fredriksson ja Kankaanpääkin ovat jostain etäisesti tuttuja. Oli miten oli: sNAPsilla on perinneseurana aina vahva livekannustus ja WCOKin kasetit sekoittava huuma voi olla vielä liika herkuille (nam). Voittamisen kulttuurin nimeen vannojana Ripe arpoo tällä kertaa jatkopaikan Neegin hyväksi ja toivottelee lämmikkeellistä päivänjatkoa teekkarihenkisille schnapsuttelijoille!

Jatkoon: 1. Suhan Naiset 2. Parhaana kakkosena Neegin ja Hugen herkkutiimi

Lohko NC (Harakat, 18cmbilu, MP)

Naisten C-lohkossa marssijärjestys on yhtä selvä kuin edellisissäkin: kokemus on valttia ja Maijalla sitä on vajaa 30 vuotta enemmän kuin kilpasiskoilla. Aivan eilisen harakan tyttäriä eivät ole muutkaan tekijät, sillä myös Terhi ja Merja ovat pelailleet OKL:ää eri kokoonpanoissa jo muutaman tilastolappumapillisen verran. Ja sehän tietää huonoa bnisherrojen klaanin uusimmille hörttilöröille ja viime vuonnakin naisten sarjaa alkulohkon verran tahkonneille Minttupesille. 18cmbilun pelaajat ovat Ripelle vierasta kamaa, eivätkä MP:n poppoostakaan pistä tuttuina silmään kuin Männikkö, Leskelä, Viitajylhä ja Vainionpää. Ripe veikkaa, että Mohtonen sulattaa noviisibillujen aivot vittuilullaan ja MP saa helpon voiton ja lohkokakkosen paikan lohdutuspalkinnoksi turnauksen päättymisestä alkulohkovaiheeseen.

Jatkoon: 1. Harakat

Tekniikan akateemiset TEK