WCOK kisattiin lauantaina 21.2. jäisillä kentillä

miniwcokLauantaina 21.2. kisailtiin World Cup of Kyykkä, joka järjestettiin jo kuudetta kertaa! Jäisille kentille kyykän halutuimmista palkinnoista kisaamaan lähti ennätysmäärä joukkueita! Yleisessä sarjassa kamppaili 64 joukkuetta, naisten sarjassa 13, ja ensimmäistä kertaa järjestetyssä hallitussarjassa 11. Päivä huipentui jännittävien mitalipelien jälkeen loppubileisiin, joissa oli tarjolla palkintojenjakoa ja livemusiikkia!

World Cup of Kyykän kultaiset mitalit nappasivat yleisestä sarjasta Hanpit, naisten sarjasta Räkätit ihan päkässä, hallitussarjasta Ynppi-69, ja firmasarjasta Teekkarilupi.

Yleisen sarjan finaalissa Hanppeja vastaan kullasta taisteli anaalivandaalit. Tampereelta Ouluun vandalisoimaan tulleet av:n pojat tarjosivat Hanpeille tiukan vastuksen finaalissa, ja ensimmäisen erän jälkeen av vielä johti peliä. Kuitenkin etelän pojat taipuivat Oulun Hanppeja vastaan, ja peli päättyi -15 – -16 Hanpeille. Hanppien kokoonpanossa pelasivat Mjatti Eteläperä, Jouni Kovasin, Olli Huoviala ja Janne Tuovinen.

Yleisen sarjan pronssiottelussa Team Gayut saivat vastaansa Joku Ulkopaikkakuntalainen Kyykkäjoukkueen. Vaikka JUK:ssa pelasi monista turnauksista kultaa kahmineita nimiä, joutuivat he Oulussa taipumaan Gayukaisille. Kotikenttäetu toi Gayuille pronssia tuloksella -14 – -36.

Naisten sarjan finaalissa Räkätit ihan päkässä kohtasivat 96-okav. Finaali oli vielä ensimmäisen erän jälkeen tasan, mutta 96-okav jäi toisessa erässä Räkäteille. Lopputulos oli -21 – -28. Räkätit ihan päkässä olivat Meeri Sarajärvi, Milla Heikkilä, Pia Olli ja Laura Kemppainen. Naisten sarjan pronssisesta mitalista kamppaili HaukiKaunottaret ja EiStana. Kuitenkin asenne vei kauneutta, ja Kaunottaret jäivät neljännelle sijalle, EiStanan voittaen pronssia.

Ensimmäistä kertaa järjestetyn hallitussarjan vei Ynppi-69! Finaalissa Ynppi-69 kohtasi Kyykkä On Niin Etovaa, ja hopealle jäi KONE, sillä heille kyykkä oli niin etovaa. Lopputulos oli -44 – -54. Ynppi-69 kokoonpanossa pelasivat Sara Miettinen, Aleksi Hursti, Janne Salmi ja Saara Moisanen. Pronssista kamppailivat Oty ja Optiem. Mintunvihreät haalarit kuitenkin ottivat voiton Otysta, ja Optiem ansaitsi pronssia.

Firmasarjassa kultaa ansaitsi Teekkarilupi, ja hopean nappasi Pehutec!