Ripen välieräennakot 3.3.2015


miniripe
A-sarjan pleijareiden ensimmäinen kierros on saatu pelattua stadionin uima-altailla ja on aika vilkaista tulevaisuuteen.

Jarrupartio – Ossaajat

Ensimmäisessä välieräparissa kohtaavat Hanp… mitäs helvettiä nyt? Hanpit hävisivät?! Täten runkosarjan kakkonen Jarpa saa vastaansa viimeisenä pleijareihin rämpineen ja edellämainitun WCOK-mestarin yllättäneen Ossaaja-porukan. Jarruwartio pelasi puolivälieränsä viikkoa Ossaajia aiemmin, joten voikin olla että Kesne “en konabombaa koskaan” Mustonen ja kumppanit saavat muhkurajääkokemuksesta muutaman prosentin lisää saumoja. Barpan kärkitykin Pahon esitys WCOK:n hassuttelutiimissä oli kaikkea muuta kuin häikäisevä ja kun Smuulin kanssa pelattu PKL on sekin menny vähän vasurilla, niin pinnoja senkun ropisee Ossaajien laariin. Finaalipaikka olisi tälle ikuiselle neloselle kyllä huikea venyminen ja tuhkimotarina ja sellaisen puolesta Ripe liputtaa toki aina. Lopulliset lukemat ovat silti selkeät, 75-25 Jarpalle.

Suppohauet – BSC Kyykkä Team

Tuloksellisesti ehdottomasti laadukkaimman puolivälierän klaaranneet Suppohauet ovat pleijariokassa valovuosia BSC:tä edellä. Alati heikkenevät kenttäolosuhteet kuitenkin tasoittanevat puntteja kummasti. BSC on kaikesta päätellen liki hylännyt junnupeluutuksen ja kentällä nähtäneen molemmilta tuttu nelikko, jonka ytimenä häärivät määrispommittajat. Suhan taktiikoista ei Ilen konabomber-transformaation jälkeen ota enää Ripekään selvää, mutta BSC pelaa hieman blagihtavalla taktiikalla, jossa kakkos- ja kolmosheittäjien tekoset korostuvat. Ainoa asia mikä on varma on se, että Suppis ei penkitä itseään vaikka heittäisi uudella heittotyylillään kolmen pisteen ottelun. Ottelusarjassa nähtäneenkin molempien tiimien osalta jäätävää ensimmäisen kierroksen pommitusta ja sen jälkeen tunteita nostattavaa pomppusweeppausta, jossa oikeastaan kummallekaan on hankala antaa selkeää etua. Prosentit lankeavat, paremman oka:n myötä, Suhalle, 55-45.

Tekniikan akateemiset TEK