WCOK 2015 jatkopeliennakko -yleinen sarja


miniripe

Koska kentät ovat niin kusta, paskaa ja ripulia, niin Ripe päätti pelastaa tilanteen. Näiden ennakkojen jälkeen pelaaminen on täysin turhaa, koska sijoitukset on jo tehty erehtymättömällä tarkkuudella.

1. jatkokierros

Y1: Kurt Cobainin haulikko – Pesukone

Payback time! Liigassa Ossaajat hävisivät pesukoneelle pisteellä, kun Kesne lopetti pelin h + h:lla. Tällä kertaa samanlaista luksusta ei ole luvassa ja Ossaajat voittavat pelin niukasti.

Pesukoneen linkousohjelma päättyy 65 % todennäköisyydellä.

 

Y2: BSC Kyykkä Team – Huhuilijat

Hyvin suoriutuneet Huhuilijat saavat sinällään voitettavissa olevan tiimin vastaansa, mutta Joonas-sr:n sipulinmurskausaura tehnee tehtävänsä ja Joonas-jr:n ei tarvitse edes kummemmin onnistua viimeisissä poistoissaan.

Prosentit BSC:lle 75 – 25.

Y3: Kakk(oss)aajat – AiM_Sopuli

AiM-derbyssä kohtaavat kakkos ja kolmostiimit. Vaikka sopulit ovat varsin kelvollisia kyykkääjiä, niin ottelu noudattaa Piekkarin psyykkaushuutelua: “mutta… se… ei… riitä! AiM (kaksi)… voittaa… tämän… ottelun!”.

Prosentit nimivarkaile 80 – 20.

Y4: KombostiKobla – Team Gayut

B-sarjan Gayut eittämättä tuulettavat “helpointa” ykköskorin vastustajaa, mutta täytyy muistaa KK:n olevan äärimmäisen kova turnausjoukkue. MM-kyykässä vasta Vapupipu lopetti nollaerän pelanneen KK:n pyristelyn, joten geijukaisille tullee liian kova iltapäiväpuhde.

Prosentit KK:lle 75-25.

Y5: Hanpit – Bordellipupuset

Arpakone on valmistanut Bordellipupusille lohduttoman tien. Blagit alkulohkossa ja ensimmäisessä jatkopelissä Hanpit. MM-kyykästä eroten nyt ei -70 -tulos riitä tuottamaan You win -lappua.

Prosentit Hanpeille lounastauosta huolimatta 90 – 10.

Y6: Hassuttelutiimi – Kyrppä-jr

Säätiedotuksen muututtua asentoon “pääkalloröpelöjäämuhkuraa”, on Hassuttelutiimin quad-bomber -ryhmä hieman ongelmissa heittonsa mitan kanssa. Onneksi tässä vaiheessa ovat vastassa vain pienoiset pikkukyrpät, joten jatkoonmenoon riittää mikäli Juopperi tai Piirainen heittävät edes kerran yli 10p heiton.

Prosentit hazzuttelijoille 80 – 20.

Y7: AiM_ripuli – STH

You want hyppyhaukis? You got hyppyhaukis. Elleivät WCOK-kenttämestarit ole työskennelleet kellon ympäri pumpulisten pelialustojen eteen, aistii Ripe että tässä ottelussa tehdään mahdollisesti WCOK:n bojoinks-haukkariennätys. Nimittäin sekä AiM, että STH pullistelevat sopivasti puoli metriä vajaaksi täysiä heittäviä testohärkiä (sekä Maijan), joten mitta kuntoon tai edessä on siirtyminen katsomon puolelle.

Prosentit AiM:lle 65-35.

Y8: Hardvore Mutant Power 9000 – Hanpit Legends

Sheikkereistä kreajallukolaa ryystävät ymppiläiset lyövät jälleen kapuloita Hanppien rattaisiin. Erien välissä Junes koittaa herätellä joukkuetta pienellä painilla, mutta ympin punttihirmut sysäävät hänet helposti hankeen.

Ympin prosentit 75, joka on samalla Leinosen pommien osumaprosentti.

Y9: Anaalivandaalit – BrontoSaurus on Dinosaurus

Alkulohkon puppelointi kostautuu, kun BSoD saa vastaansa Anaalivandaalit. Ruokatauolta tulevat himotreenaajat ovat vielä hieman jäässä heittäen kyykkää halventavasti -14 pelin. Tämä kuitenkin riittää vielä tässä vaiheessa ja huudot: “Typerä ja lapsellinen peli!” sekä “En pelaa enää ikinä!” kaikuvat viereisille kentille taustahälyn yli.

Prosentit etelän pelleille 85 – 15.

Y10: SIK Bastards – Entiset Hipit

Mjatin perustamien, mutta nykyisin mjatittomien joukkueiden derbyssä SB on ehtinyt totutella puutostilaan pidemmän aikaa. Ex-pitkätukkiakin alkaa jo kyllästyttämään kyykänpeluu, joten on aikakin, että turhista velvollisuuksista päästään pois.
Prossat sähköäpärille 85 – 15.

Y11: Jarrutytöt – Ville Peltonen

Mikään ei muutu. Vuonna 2014 WCOKissa ensimmäisellä kierroksella kohtasivat Jarrutytöt ja Ville Peltonen. Tämän takia koni akin säästämiseksi kierrätetäänkin vanhaa spekulointia: Tyttöjen onneksi vastus ensimmäisellä kierroksella on vielä vähäinen, sillä vanhan kansallissankarin ja nykyisen HIFK-jyrän kädet jäätyvät hienoisista plussatuloksista huolimatta ja kolausapua ei edes tarvita. Kokovartalokortsujakaan tuskin käytetään vielä näin varhaisessa vaiheessa, joten täällä ei ole mitään nähtävää.

Prosenttirako repsahtaa niinkin isoksi kuin 85 – 15.

Y12: Blagitarius Blagiators – Anaalivandaalit II

Siinä missä Vandaalien ykköstiimi murskasi vuosi sitten eläkeikään ehtineet blagioijat, on tänä vuonna asetelma kääntynyt. Vuoden 2014 lohikuningas kohtaa vuoden 2015 haukikuninkaan eeppisyyteen venyvässä ottelussa (koska Krogensteinberger heittää hitaammin kuin laki sallii), jossa Blagit näyttävät Tampereen pyhiinvaeltajille sen toisen Oululaisen pelikirjan, nimittäin “ykköspaikan sviipperin”.

Prosentit Torsti feat. statisteille 70 – 30.

Y13: Tekniikan Ihmelapaset – DroitOneStars

TekLa yrittää vimmatusti kanavoida itseensä MM-kyykässä nähtyä virettä, mutta nähtäväksi jää lähteekö Piipon kone käyntiin vielä tässä vaiheessa. Perinteikästä Droittia ei missään nimessä voi aliarvioida rosterin pullistellessa B-sarjan parhaimmistoa. Silti TekLa vie.

Prosentit: 66 – 33 Lapasille.

Y14: Joku Ulkopaikkakuntalainen Kyykkäjoukkue – Mc Hanpit PacPappa Brothers

JUK antaa hieman siimaa saapumalla myöhässä ruokatauolta. Peluutusrulettikin on yhä rosvosektorissa, mutta se riittää vielä heikennettyjä pappoja vastaan.

Prosentit ulko maalaisille 80 – 20.

Y15: SuppoHauet – KarhuKobla

Post lunch trap game! Suppohaukien on syytä tarkkailla nautintoaineiden käyttöä lounaalla, ettei KarhuKobla yllätä. Se on nimittäin varsin mahdollinen skenaario, sillä SuHa:sta ainoastaan mystisen transformaation haukisviipperistä ultrabomberiksi tehnyt Ile heittää keppiä perille. Muhkuraisen jääkentät + Erosen pompputorniheitot = alert alert!

Prosentit silti: 75 – 25.

Y16: Jarruvartio – KeKe

Niukasti jatkoon päässyt KeKe törmää seinään. JarVan sviipperit pitävät vielä ruokalepoa ja siboolin sipulitkaan eivät ole vielä kuoriutuneet, mutta tasoero on silti yksinkertaisesti liian räikeä.

JarVan herrasmiehet marssivat näytöstyyliin jatkoon 95 – 5.

Neljännesvälierät:

A: Kurt Cobainin haulikko – BSC Kyykkä Team

Ossaajat pelaavat ensimmäisen hyvän eränsä ja kakkoserässä Leskinenkin alkaa sortumaan sankarilliseen yliyrittämiseen, joka kostautuu pahemman kerran sinetöiden samalla ottelun lopputuloksen.

Ossaajien matka kohti nelossijaa jatkuu 60 – 40.

B: Kakk(oss)aajat – KombostiKobla

Tässä vaiheessa toisen konaheittäjän puute alkaa olemaan jo liikaa ja YTYäkin alkaa jo väsyttää. Kombostin onkin aika hankkia lisää vihamiehiä ja mikä olisikaan parempi paikka kuin katkaista Kakkossaajien lento? Äkkiseltään tulee mieleen useampikin, mutta tyydytään silti tähän. Ripe ennustaa, että Hanpbingoon saa hyviä kisaotoksia YTY:n naamasta, kun Häkkisen ratkaisuheitto menee metrin ohi – mahdollisesti pystyakselin suhteen.

Prosentit Kombostille selvääkin selvemmin 55 – 45.

C: Hanpit – Hassuttelutiimi

Hanpeilla ja Äärimmäisen Hienolla Miehellä Paholla on paljon historiaa takana ja tässä matsissa loihditaan sitä hieman lisää. Iloisella Pommi-Pekalla on kuitenkin lohduton tehtävä edessään tiukasti roolitettua ja tässä vaiheessa jääkentille adaptoitunutta hanppilaumaa vastaan. Hassuttelijat lähtevät kentän laidalle rekryämään sviipperiä ensi vuoden turnausta ajatellen.

Prosentit Hanpeille 70-30.

D: AiM_ripuli – Hardcore Mutant Power 9000

Such konabomb. Wow. Much testo.  Ripe aistii että hirvittävällä varianssilla heittelevä AiM heittää tässä pelissä vihdoin kaksi hyvää erää ja siten jatkoonmeno on selviö ja Hardcore mutantit lähtevät pakoilemaan Kyykkäliiton doping-testejä.

Prosentit AiM:lle 65 – 35.

E: Anaalivandaalit – SIK Bastards

Soppanen on tiputtanut AV:n jatkosta niin monta kertaa, että armoa on turha odottaa. AV tykittää vähintään toisen erän plussalle ilman hymyn häivähdystäkään. SB:n muu joukkue nostaa kädet pystyyn ja toteaa, että tällä kertaa jakoja ei ollut. Soppanen lyöttäytyy voittajien matkaan ja tarjoaa käytettäväksi valtaisan tietopankkinsa ja lonkerokiljusäiliön, jonka tyhjentämiseen tosin osallistuu ainoastaan av:n kapteeni.

Prosentit AV:lle 80 – 20.

F: Jarrutytöt – Blagitarius Blagiators

Jyrki maistelee kymmenennettä belgioluttaan ja Röksan kasetti leviää kuin kolme tornia takakentälle, sillä napeilta kuuluva äidin lukema Nalle Puh ei suojaa visuaalisilta ärsykkeiltä, jota Jarrutytöt tarjoavat morphsuitteineen. Tytöt taasen tyhjentävät kenttää hitaasti, mutta varmasti. Pelin loppuminuuteilla kannattaa alkaa availemaan makkarapaketteja, sillä AiM:n grilliin saa hyvät hiilet Puttosen kartuista.

Prosentit JRYÖlle 60 – 40.

G: Tekniikan Ihmelapaset – Joku Ulkopaikkakuntalainen Kyykkätiimi

Sensaatiomaisesti paikalliset suuruudet MM-kyykässä tiputtanut TekLa saa maistaa omaa lääkettään ottaessaan tippuvan paikallisjoukkueen roolin. Tässä vaiheessa Tiina & fanclub nimittäin pelaavat parasta peliään. Nesteytys ei ole vielä mennyt yli, tuntumaa on ehditty hakea muutaman pelin ajan ja roolituskin alkaa pikkuhiljaa löytyä.

Prosentit Kuopiolle 65 – 35.

H: SuppoHauet – Jarruvartio

Neljännesvälierien tiukin vääntö käydään kentällä 8. Molemmat joukkueet ovat psyykanneet itseään ja valmistautuneet nimenomaan tätä peliä varten. Liigassa SuHa hävisi viimeisellä heitolla, vaikka olivat ensimmäisen erän jälkeen johdossa. Pikkujoulukyykässä SuHa voitti alkulohkossa keskinäisen kohtaamisen, mutta jäi silti kakkoseksi. PoWissa SuHa sijoittui korkeammalle, vaikka molemmat joukkueet hävisivät ainoastaan AV:lle. MM-kyykässä Smuulin joukkue kukisti SuHan finaalissa, mutta kyseessä ei ollut JarPa. Yhteistä historiaa löytyy yllin kyllin. Nykykunnossa ja ilman Pahoa SuHa on paperilla kovempi, mutta häviää kokemuksessa ja sipulin kestossa.

Prosentit puolustaville mestareille 51 – 49.

Puolivälierät:

I: Kurt Cobainin haulikko – KombostiKobla

Kombosti teki osuutensa viime kierroksella ja tässä vaiheessa jopa rankaisupullo on tyhjennetty voitonriemussa. Tollilaisten virne alkaakin sitä myöten kääntyä yhtä leveään hymyyn kuin heittojen osumasektori. Tämä kelpaa alati peliään parantaville Ossaajille.

Prosentit Kurtin pyssylle 60 – 40.

J: Hanpit – AiM_ripuli

Viime vuoden OKL:n puolivälierissä kohdanneet joukkueet matsaavat nyt hieman samanlaisissa tunnelmissa. Alla on jääkenttä, lasissa jallua ja Hanpit ensimmäistä kertaa tosissaan vaarassa ottaa kuokkaan. AiM pystyy parhaimmillaan -4 -otteluihin (kuten AV:ta vastaan Powissa), mutta toisinaan romahtaa joukkue käsittämättömällä tavalla toisissa erissä. Pystyykö Hanpit väistämään hopealuodin? Todennäköisesti.

Prosentit: Hanpeille 65 – 35.

K: Anaalivandaalit – Jarrutytöt

Tuskin mikään alusta tasoittaa tätä paria enemmän kuin muhkurainen jääkenttä. AV:n 30 metriä takakentän yli lentävien pommien hyöty nollaantuu kun kyykkien ylimenoon riittää hentoinen kosketus. Pomppuisat powersviipit ovat yhtä tyhjän kanssa ja hitaat heitot toimivat. JRYÖ:llä on aito mahdollisuus haastaa AV. Toki jos AV jatkaa täydellisen mittaista konapommitusta ei sviippejä edes tarvita.

Prosentit: AV:lle yllättävänkin tiukasti 60-40.

L: Joku Ulkopaikkakuntalainen Kyykkätiimi – Jarruvartio

Puolivälierien kärkikamppailussa vastakkain ovat MM-kyykän voittaneen joukkueen pelaajat. JUK vienee yksilövertailun, mutta JarValla on vuosien kokemus samassa tiimissä, joka merkkaa paljon joukkuekyykässä. Kun takana on vielä oletettavasti viimeisillä heitoilla ratkaistu voitto edelliseltä kierrokselta, niin Jarrujen itseluottamus ja pelifiilis on tapissa ja tappi perseessä.

Prosentit tappavan tasaisella työskentelyllä pelaavalle vartiolle 57 – 43.

Välierät.

M: Kurt Cobainin haulikko – Hanpit

Jonin toinen piilopullo tyhjenee juuri ennen pelin alkua ja kenttää sotkevat ripulipommit ovat tosiasia. Oksu kuitenkin paikkaa ja pienen raivoilun jälkeen Joni heittelee valitusten saattelemana toisessa erässä yksittäisiä torneja ja liekehtivä mjatti nostaa hka:nsa kymppikerhoon. Ossaajille meno on liian kylmää ja Skene esittelee fuufuu-hauki vol 2.0:n.

Hanpit finaaliin 70 – 30, wuhuu!

N: Anaalivandaalit – Jarruvartio

PoWi-cupin uusinta! Tällä kertaa kaulaliinajengi on nesteyttänyt perjantaina hieman siivommin, kelan jarru on päällä ja toissaviikkoinen löysän siiman laskeminen jää tekemättä. Nyt mitataan todella vandaalien kasettien kestoa, sillä ulos tippuneet oulutiimit ovat saapuneet huutelemaan hävyttömyyksiä kentän laidalle. Vandaalit onnistuvat kuitenkin paikkaamaan muutamat haukensa puhtailla kolmen tornin poistoilla ja etenevät finaaliin.

Prosentit tampereelle 60 – 40.

Pronssi: Kurt Cobainin hauliko – Jarruvartio

Välierätappiosta masentunut JarVa tyhjentää siboolisankon pohjat, kasaa rivinsä ja nappaa pronssimitalit itselleen. Ossaajat laskevat hieman liikaa siimaa ensimmäisessä erässä eikä toisen erän voitto muuta lopputulosta.

Prosentit Ossaajien nelossijan hyväksi 100 – 0.

Finaali: Anaalivandaalit – Hanpit

Mikäli Anaalivandaalit ei ole sipuloinut itseään ulos finaaleihin mennessä, niin kasetti kestää myös finaalin. Tarjolla on yleisöystävällistä kyykkää paitsi niille, jotka katsovat peliä takaviivan takaa. Jonin Ballmer’s peak on mennyt pari tuntia sitten ja mjatillakin alkaa jo kahvat naksumaan, kun pitäisi heittää pisteitä kahden pelaajan edestä. Oksu paikkaa sen minkä voi, mutta lopulta Tuoviselle jää yksinkertaisesti liian monen kyykän linjoja eivätkä 4+4 poistot riitä. Samaan aikaan AaVeen pojat tyhjentävät puolet kentästä neljällä ensimmäisellä heitolla ja jäljelle jääneistä puolet neljällä seuraavalla.

Vandaalien ei tarvitse rasvata köyttä, sillä prosentit ovat heille 65 – 35.

Tekniikan akateemiset TEK