WCOK 2024 Yleisen sarjan jatkopelianalyysi


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Eeei helevetti, kerkesipäs Ripe vielä hoitaa tämänkin maaliin. Juusoksen kuva löytyi Ripen paahtoleivästä ja Kyykkäjumalat näyttävät vielä vetäneen kisapäivän vesisateet pois. VesijääWeeKok it is once ägein kuitenkin here. 

 

Laittakaa Ripelle striimulit päälle – ulos en lähde, Nauttikaa anal-yyseistä!

 

 

1. Jatkopelikierros

Y1: Aimo Kulaus vs VAG-69

Aimoja Kulauksia ei ole vielä otettu, vaan pojat ovat keskittyneitä ja pelikuntoisia. VAG-69:n äärimmäisen vittumaiset ja kovaääniset huutelut menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja Herala on saanut ainakin yhden onnistuneet riviheiton, mikä tarkoittaa yksinumeroisia tuloslukemia. VAG-69 yrittää parhaansa, mutta tiesi jo konaa kasatessa Marcon liekehtivästä katseesta, että “Hih, Aim in dänger”.

Aimo Kulaus jatkaa toiselle kierrokselle pistein 85-15.

Y2: KuhaOnAuki vs 18cmbnis

Toisessa jatkopelissä alkaakin olla tiukempaa settiä. Pajukangas heittää kuitenkin avausheiton naapurikentälle ja tilanne (mutta ei kenttä) levähtää täysin auki. Siimaa annetaan puolin jos toisin, mutta lopulta 18cmbniksen Isoaho vetää siiman takaisin paukauttamalla 18 pisteen lakaisun vasempaan reunaan. Kuhan sipuli leviää kentälle kuin Kaarlelan pyyhkäisy ja Beenikset pääsevät koittamaan onneaan toiselle kierrokselle Kuhan mennessä katsomaan mallia Tampereen Kuhilta.

Pingipongit kuitenkin varsin tiukasti bniksille 45-55.

Y3: aitoa_menoa vs Kombostikobla 20th CAE

Meno on todellakin aitoa kun kerrankin joukkueestaan vähiten konerasvalta haiseva Eero paukuttaa riviä naapurikentille asti. Lanton mailakin on asettunut välistä jo poikittainkin, ja Santeri ja Pöndekin alkavat saamaan booginsa (ja lanteensa) liikkeelle. Kombostikoblan sedille alkaa pikkuhiljaa muistua mieleen, että miksi ovat aikanaan lajin lopettaneet ja haukipullon kutsu alkaa muodostumaan heittotilanteista (ja oikeastaan koko pelistä) riippumattomaksi tavaksi. Kombostikoblan juhlavuosi päättyneekin ensimmäiselle kierrokselle ja setämiehet lähtevätkin katselemaan olisiko toinen Koblakombinaatio paremmalla tuurilla liikenteessä.

Pisteet tältä erää aimin kakkosrosterille pistein 70-30.

Y4: SIK Raiders vs Liuottimet Maistuvat Asenteella

Rai rai rai sanoo Sinisen Salaman Raidaajat, kun vastaan asettuu asenteella liuottimia maistelevat kemistit. Giorgiot ja Märkylit ovat edellisen vesijää-yleissarjaweekokkulin spesialisteja ja ensimmäinen pleiajrikierros ei suista tätä mestaruusjunaa vielä raiteiltaan. Litkuilijat ovatkin lähinnä tyytyväisiä päästessään ekalta kierrokselta jatkoon ja ilojuomakeitokset jo polttelevat reppujen pohjilla. Raidersin pojat tekevät rutiinisuorituksen ja porskuttelevat toiselle kierrokselle Litkuttelijoiden loiskutellessa laulukuoroon

Pingelipongelit Raiderseille 75-25

Y5: EssoXL vs Öökullipojad

Mömmöjen yleisen sarjan menestyjä-Essot ottivat pahasti dunkkuunsa MM-kisojen proosarjassa. Nyt kiimainen gullimidalin metsästys kerää raivoa ja vihaa parin viikon takaisesta, eikä Esso jätä mitään arpaonnen varaan ekassa jatkopelissä. Öökullipojad puolestaan pääsivät hädin tuskin jatkoon alkulohkosta ja seinä taitaakin tulla vastaan tampesterilaisten myllytyksessä. Esson pojat kyselevät kohteliaasti kysymyksiä kentän laidalla, ja se jos mikä laittaa Oululaisen opiskelijan pasmat sekaisin. Xtra Large pelaa ensimmäisen ykkösellä alkavan tuloksensa ja hiipparoi jatkokentille Öökullien pohtiessa, että mistäkö tuota saisi voita leivän päälle.

Prossat Esson baarille 85-15.

Y6: Vauhtiraidat vs IPC-A-610 rev H 6.3.5

Vauhtiraidat lötävät itsensä first evö WCOK jatkopeleistä ja vastaan astuu täysin voitettavissa oleva Himish-IPC. Liigavastaava Kemppainen lyö riviä kuin riivattu ja Tapsan vittuhuutelut ovat vaienneet, kunnes ratkaiseva heitto lähtee pystärillä ohi tolpasta. Vauhtiraidat voittavat pisteellä ja Himishin karjunta saa läheisen puun linnut lennähtämään ilmaan ja herättävät kappelin lepakot talviuniltaan. Vauhtiraidat menevät vaihtamaan nopeasti puhtaat kalsarit ennen toista kierrosta ja Tapsan jengi korkkaa (seuraavan) viinapullon odotellessaan Samanttaan vievää taksia.

Pojot Vauhtiraidoille 60-40

Y7: Wanahat ja Raihnaiset PeeJiit vs TeeKu 1

Ha-ha-ha-haaauki kajahtaa kun TeeKun ykkösnyrkki(?) tapaa Wanhat ja raihnaiset Peejiit. Kilponen heittää tasoituksen vuoksi 3 haukea ensimmäiseen erään mutta sandalffi, tuo hiekkainen gandalf(fi), kerää siiman pois riviheitoilla. Nyrkki heittää kahdenkäden pesäpalloheitolla metrin kentästä ohi ja Keski-Korsut alkavat jo ekan erän aikana pohtimaan minne saunalle lähtisi odotellessa. Kilposen tuplamesteruus on vielä elossa ja Peejiit hilaavat raihnaiset perseensä kohti toista kierrosta.

Pisteet WaRaPeelle 80-20.

Y8: Pesukone vs Miks Vitussa Taas Me Juodaan Vii

Pesukoneen eco-ohjelma on laitettu päälle ja kuivausrummun nukkasihti on puhdistettu, kun kahdeksanmetrinen Matti Sikiltä paukauttaa rivistä 12 pistettä omituisesti pyörivällä pystymailalla. Joukkueen ainoa aktiivipelaaja pitää paletin kasassa diktaattorin elkein ja MVTMJV:N junioripelaajat katselevat mitähän täällä tapahtuu. Kärenlampi alkaa muistaa kummasta päästä karttua pidetään kiinni, ja Vernerin molemmat kengätkin löytyvät vielä jalasta. Pesukone siirtää nuorison kuivamaan narulle poikien pohtiessa, pitäisikö nyt oikeasti aloittaa se viinanjuonti.

Pisteet Pesukoneen myllyille 69-31.

Y9: Kuha Ei oo Hauki vsi Kombostikobla Kullipuku

Kullipuku uhkaa kutistua uhkaavasti kun Inka mulkaisee vihaisesti (kylmä katse, katsos, kutistuu kalukaapu). Tampereen KopioKuha ei vanhoja Kombostisetiä pelästy, vaan jatkaa tasaista paukuttamista kohti finaalikenttää. Leevi ja Kalle ovat pikkuhiljaa tottuneet Oulun trooppisiin olosuhteisiin ja osumaprosenttikin alkaa kasvaa. Kombostia alkaa kertyä kullipuvun kalsarikerroksiin ja haukipulloa kallistetaan oikein urakalla toisella kierroksella. Kuha ei tipu ekalle jatkokierrokselle nii hyvä tulee, ja ratikkakaupungin nääsittelijät lähtevätkin etsimään seuraavaa jatkopelikenttää.

Prossat laitetaan selvästi Kuhalle 70-30

Y10: 18cmbnis jatke vs 2.2kW imuri

Beenishuumaa on havaittavissa Y10 kentällä. Tulostaso ei päätä huimaa, mutta vastustaja on alkanut kunnolla antamaan siimankia. Samu pommittaa riviä 7 keskiarvolla, joten riittää että muut osuvat edes jonnekin. 18cmbnis(jatke) on tukkinut imurin ja 2.2 kW teho ei riitä tämä tukoksen selvittämiseen. Pölypussit leviävät kentän laidalle ja pojat miettivät millä me tämän tyhjiön täyttäisimme. Onneksi on Viinaa (suom. huom. Ripe suos.). 

Pingipangot 18cmbnis jatke 60-40.

Y11: PrööT BäskaHätä vs TeeKu 2

Tauolla on keretty käydä Baskallakin ja Prööttipoikein lataus on purkautunut. Nessu pomputtaa kaksi avausheittoa yli kentän ja huimaan transsiin itsensä meditoinut Zen-Olli naputtelee rivin päästä kolmea tornia kerrallaan. Fursti kuitenkin rullailee avauserän pisteet tasatilanteessa. Pröötin rosteri vetäää kuitenkin kelan kuivalle asti tässä vaiheessa ja Teekulaisten neliäänitahtimoottori yskähtelee itsensä varikolle. Caioonkaan ei enää pääse, joten TeeKu lähtee etsimään millainen juoma tuo Jaloviina onkaan soittopelin kostukkeena.

Ribuliset kovat pisteet annetaan Pröötille 75-25.

Y12: DDR:n Naisvoimistelijat vs Tänään nautimme goudaa yhdessä

Ehkäpä ensimmäisen jatkokierroksen kovatasoisinta settiä luvassa. Deutsche Schöne Mädchen tanssahtelee jääliukkailla kuin humalainen yty ja tiimihenki ei ole koskaan ollut korkeammalla. Jamsteri kannattelee joukkuetta ja Kelloniemen lakaisutkin alkavat osumaan kyykkiin. Kuru ja Halminen nakuttavat kuitenkin osumaa sen verran kovaan tahtiin, että Divari-Selinin ei tarvitse yltää mahtitekoihin. Toisessa erässä kuitenkin elahtaneen goudan tuoksu käy herkkäsieluisten naisvoimistelijoiden aisteille ja Piiraisen varalinjoihin heitetyt kahvakakkoset uhkaavat syöstä Tampesterin huuman jääkylpyyn. Sininen on lopulta vain partakarvan verran keltaisia edellä, kun eräpisteet ynnätään.

Prossat tiukasti DDRNV:lle 52-48.

Y13:  Kurkkujannut Vallihousuissa vs Kuimo Alaus

KuVan pojat ovat pikkuhiljaa löytäneet groovinsa takaisin. Nuuti muisti yhtäkkiä, että poikittainen karttu ottaa enemmän kyykkiä neliöstä ja Iiron lakaisut napsuvat konan saumaan kuin magialla. Akun kakkosrosterilla onkin työ edessään kun Koivut, Saaret ja Koivusaaret koittavat pysyä hurmiossa pelaavien kurkkujannujen tahdissa. O-P:n 4H-murheet ovat kuin kaukainen painajainen ja riviheitto osuu hyvin kohdilleen vaikkakin ponppaakin jääpinnalta yläkertaan joka kerta. Vallihousut voittavat n. 10 pisteen erolla ja Kuimot lähtevät katselemaan, että milläs kentällä ne Aimot pelaavat toisella kierroksella.

Pongot Vallikulleille 65-35

Y14: Droit OneStar vs Syrvänkyylä

Droittilaisten tähtijuomapullot narskahtelevat pahaenteisesti. Iloliemi maistuu, mutta marinoituneet maksat toimivat vielä hyvällä teholla. Syrvänkyylän OFKL yllättäjä Karvonen kanavoi sisäistä syyläänsä ja koittaa parhaansa, mutta Jallupöllön huutelut toiselta kentän laidalta ovat liikaa. Turnauksen kolmanneksi kaunein Saukko tuntee olevansa vesihelvetissä kuin kotonaan ja kylvää tuhoaan toiselle laidalle. Droitti vie kohtaamiseen nimiinsä selvin lukemin ja lähtee vetämään Uulan pulkkaa täynnä yksitähtisiä kohti jatkopelikenttää Syrvänkyylän veljesten valuessa kohti kiltahuonetta.

Rosentit niin pelissä kuin veren alkoholimäärissä Teekkariperinneseuralle 65-35.

Y15: NMOKS vs Sebu is typing…

Nuoret miehet ovat muutaman oluen jo tyhjentäneet jatkopelikentälle saapuessaan. Swagilaiset tuijottelevat jo sivusilmällä paljua jota jo useat pinkkitakkiset herrashenkilöt miehittävät. NMOKS antaa kuitenkin sen verran siimaa että Sebu pitää tiimiänsä vielä avauskierroksen ajan pelissä mukana. Junioriosastolla on kuitenkin jo kylmä, ja Ripe veikkaa muutamaa tahallista haukea ja gambinapullojen siirtämistä maksiminopeudella kohti lämmitysaltaita.

Jatkoon NMOKS pistein 70-30.

Y16: MCWHHNWHHAHHAH vs Karttu Wiskarit

Vimoisessa lohkossa Tammerfestaatiolla onki haastetta edessään kun vastaan kävelee Ilmari/Miksu konakombo. Viimevuonna SB (junnudivisionan) rosterissa tuhoa tehneet sikkiläiset ovatkin jääkentällä kovassa tikissä. Tällä kertaa MC Hahhah on vielä liian kova pala ja Mäkitalon määrämittaiset avauspommit vievät Tamperelaiset yhtä askelta lähemmäksi WCOKin voitosta.

Prosentit 55-45 Tanpereelle.

 

Neljännesvälierät

A: Aimo Kulaus vs 18cmbnis

Oululaista prosekauneutta (uuh aah) koko rahan edestä! Mamma mia, jne. Ex-A-sarjalaiset Benikset ovat vaikeuksissa Ihan-vaan-A-sarjalaisten Aimojen kanssa. Vaikka AKun konamiehet haarukoivat vieläkin puolet heitoistaan lepikkoon, niin peräpään sählääjät onnistuvat riipimään kasaan tarvittavan -8 erän. Benis sortuu ylivaiheiseen lussutteluun ja klassissiin kolmos-nelospaikan haukihommiin. 18-senttisillä on yksi suunta – katsomoon! Öli-öli-öli!

Prosentit AKulaisille 70-30.

B: aitoa_menoa vs SIK Raiders

Saatanallinen älämölö ja sipulointi saavuttaa infernaaliset mittasuhteet kilpasiskokiltojen kyykkäinstituutioiden kohtaamisessa. Punainen puksutin puksauttelee kyykkiä maanmyötäisin laakamailoin etuviivalta tasaiseen tahtiin. Lakaisun kapellimestarit Lantto ja Pönde eivät vain ole tunnettuja a) osumisesta ja b) sipulin kestävyydestä. Vastapuolen raiderit osaavat myös tarvittaessa latoa kaloja haavin loppupäästä, eli todellinen kisa käydään konapoistomallilla. Ja siinä aitomenolla on yksi Eeros Jägershotti enemmän.

Pingopongot laitetaan Eeron vasuribomban mitalla aimille 55-45.

C: EssoXL vs Vauhtiraidat

Iso huoltoasema vs Need for Speed. Vauhtia, raitoja ja vaarallisia tilanteita. Ei silti: Tampere alkaa tässä vaiheessa olla jo eräänlaisessa Disneyn prinsessatarinamoodissa ja neljännesvälierä on vain pysäkki Kohtalon Johdatuksen kirjoittamassa fatalistisessa näytelmässä. Ennustus: ratkaisija on Richard.

Esson baarissa on bileet pistein 65-35.

D: Wanahat ja Raihnaiset PeeJiit vs Pesukone

Pesukone alkaa yskimään jo pikkuhiljaa, kun vastaan raahautuvat Wanahat, mutta kilpailuun verrattuna varsin nuoret ja vetreät Peejiit. Kiliponen voi taas todeta valinneensa oikean joukkueen kun Rainerit lataavat kyykkiä pois neliöstä tehokkaaseen tahtiin. Kärenlampi koittaa tarjota sikkiläistä kädepnpuristusta lämpötolpalle ja Vernerin kengät nähtiin viimeksi juoksemassa kohti aulakahvilaa. Peejiit ottavat siiman ilolla vastaan ja pääsevätkin kokemaan puolivälierähuumaa wcokissa.

Ripe arpoo, että Wanahat ja Raihnaiset PeeJiit vie 60-40.

E: Kuha Ei oo Hauki vs 18cmbnis jatke

Kuhan simmuraisissa silmissä himmeltävät jo finaalikentän kirkkaat valot, ja pelikirja on vakiintunut Oulun jääkentille. 18cmbnisin jatkeetkin jo taitavat aavistaa tappion ensiaskeleen kun Samu heittää ensimmäiset haukensa turnauksessa. Kuha kiittää ja vetää siimansa pois ja Beeniksen tuhkimotarina päättyy tältä erää WCOKissa.

Prossat nakataan TemmerKuhalle 80-20.

F: PrööT BäskaHätä vs DDR:n naisvoimistelijat 

Topi ottaa ohjat käsiin Nessun epäonnistuneen avauksen jälkeen ja powersweeppaa parit kakstoistaset riviin. Veeti vastaa yhdellä lennokkaalla rivipommilla, mutta loppupää karvaneidoista levittää, roskaa ja ripuloi. BäskaHätä karkaa ekassa erässä tavoittamattomaan johtoon ja DDR:n loppukiristä puuttuu himmasmaista raivoa ja Furstin rauhanomaista kliinisyyttä.

Pojot menevät tältä hätää PrööT BäskaHätälään 59-41.

G: Kurkkujannut Vallihousuissa vs Droit OneStar

Kurkkujunnut huomaavat mahdollisuutensa koittaneen, joko tämä olis SE vuosi. Droittilaisten tähtipullot ovat huvenneet uhkaavaan tahtiin ja Kestilä ei tiedä mihin kenttään pitäisi tähdätä. Ensimmäinen erä menee uhkaavasti tasan, mutta toisessa erässä Kurkkujannut karkaavat tylysti kun Joppe nakkaa kaksi täysivaiheista lakaisua tuleksena 16+16. Teekkariperseilijät kiittävät turnauksesta ja lähtevät katselemaan joko olisi DS-pelin aika.

Kurkkujannut Vallihousuissa jatkaa välieriin prosenteilla 52-48.

H: NMOKS  vs MCWHHNWHHAHHAH 

A-sarja-NMOKS odottaa helppoa herkkupalaa neljännesvälierässä, mutta toisin käy. Tampereen hahattelijat iskevät tuhannen (tai, no, kahden) kierroksen voimalla konapatteriin. Vilman säälimättömät poistot ja massapoistocombo Heikkinen-Räsänen tekee oululaispossesta selvää jälkeä. mc HAH jatkoon, ja pojat ei oo nmoksiskaan.

Pinnat MCWHHNWHHAHHAH puoleen 45-55.

 

Puolivälierät

I: Aimo Kulaus vs aitoa_menoa

A:lla alkavien A-sarjassa pelaavien A-luokan kyykkämiesten paikallismittelö. Turnauspäivän valon harmaantuessa sävy sävyltä pelin taso kovenee ja voittotili Pulskistuu vain jos pelirutiini on kohdillaan ja nestetasapaino balanssissa. AKun edustustiimin rutiini on AiMin kakkosjengin tasoa selvästi kovempi, mutta koskaan ei pidä aliarvioida Eeron viinakassin sisällön vaikutusta loppasuisiin vastustajiin. Pönden ja Quirozin vaihtaessa halauksia hurmoksellisten lakaisupoistojen jälkeen ja yleisön hurratessa (lue: Piekkarin ärjyessä) Aukusti hiipii salaa neliöön ja heittää ratkaisevan kolmen tornin poiston.

Aimolla Kulauksella on aidompaa menoa lukemin 56-44.

J: EssoXL vs Wanahat ja Raihnaiset PeeJiit

Raineri, sandalffi ja Kilipone muistavat kaikki yhtä aikaa, että haukien heittäminen on Helppoa, Hauskaa, Huoletonta ja Hihityksiäherättäävää (feat. YTY). Ja vaikka kaikki 4 adjektiivia eivät olisikaan käytössä yhtä aikaa, niin Esso ei tarvitse Rainerilta ja sandalfilta kuin muutaman kriittisen massalyöntihudin riittävän pesäeron tekemisesksi. Melko ison Esson unelma elää, edelleen. Janne lähtee etenemään kohti a) rynnäkkökänniä ja b) Roopen ja kapikoirien bandwagonia.

Prosentit niukasti vieraspaikkakuntalaisille lukemin 59-41.

K: Kuha Ei oo Hauki vs PrööT BäskaHätä

Heti perään merenä vellovan yleisön iloksi toinen Oulu vs Tampere! Jee! Kuhan taipaleella lepää vaikeasti kierrettävä kivenmokkura PrööTin muodossa. Täydellisen suorituskännin juureen kiinni päässeet Bröötit pistävät konakisassa vieraspaikkakuntalaisille niukasti pataan Nessun dorman ja Asmundin jorman mitalla. Määrämittaisilla räjähdyspoistoilla vastaava Nääsville pysyttelee kuitenkin pelissä mukana, ja ratkaisu venyy viimeistelyvaiheen sipuliheittoihin. Siellä Ellun paketti leviää ja Inka rohmuaa ratkaisuakat maltillisesti kiertävällä snaipperimailallaan. Kuha jatkoon yhden akan edun turvin. Bäskapojat laulukuoroon kapteeni Roopen kolmospaikan poistoja ikävöimään.

Kuha Ei oo Hauki MM-kyykän tuomalla sipulirutiinilla jatkoon luvuin 51-49.

L: Kurkkujannut Vallihousuissa vs MCWHHNWHHAHHAH 

OG Kuva on kelannut itsensä ja täyteen NÄIN, NÄIN -stondikseen ja bilekyykkääjät joutuvat todistamaan OPsin ja Nergin herkkää konanrei´itystä avauskierroksella. Heikkis-Jussin pommitus ei jää kuitenkaan tässä suhteessa toiseksi, ja osuu vieläpä välillä konan päähän. Villen ja Jopen rupatellessa tuttavallisesti mukavia ratkaisut tehdään ankkuritonteilta. Vasarille jää liikaa torniroskia voimasweepattavaksi ja vieraslajikriittiset Morrowindin tuhkahaltiat etenevät jatkoon. You N´wah!

KuVa vuotaa! Mcmikävittu jatkoon 46-54.

 

Välierät

M: Aimo Kulaus vs EssoXL

Essot ovat niin sanotusti nesteessä, kun WCOKin kiehuva hornankattila velloo ja mylvii kentän laitamilla kotimaista AKua kannustaen. Tässä pelissä sipulit ovat niin äärimmäisellä koetuksella, että ratkaisevaan rooliin astuu kohteeseensa osuvien heittojen laatu. Ja tässä suhteessa Aimo on kulauksen verran Essoja edellä. Tampesterin kolmas taistelukärki jää torsoksi ja nuupahtaa pronssipeliin.

Prosentit laatu-AKulle 57-43.

N: Kuha Ei oo Hauki vs MCWHHNWHHAHHAH 

Tamperelaiset tulevan Ouluun saakka pelaamaan toisiaan vastaan. Tanpereen liigassa MacHahhahfestaatio vei pidemmän korren runkosarjakohtaamisessaan selvällä erolla, mutta Kuha on selvästi parantanut tasoaan tästä matsista tähän hetkeen. Ratkaisua saadaan hakea lopulta uusinnan kautta ja kamelin selän katkaisevaksi tuleekin tärkeä sanonta: kuha ei oo hauki. Hauettoma pikauusinnan avulla Kuha pääsee uudestaan kokeilemaan turnauksen finaalikentän herkkää pintaa.

Prossat annetaan siis Kuhakaloille 52-48.

 

Pronssiottelu

EssoXL vs  MCWHHNWHHAHHAH 

Pronssiotteluun meille saapuu iso kasa mustaa makkaraa. Molemmat välierät päättyivät tiukaakin tiukemmin, mutta nyt olisi aika vetää viimeiset motivaatiot Oulun jäävesihelvetistä, jotta kaulaan saataisiin edes jotaki lämmikettä. Ronssimitskut ovat pelissä kun Essot keittelevät espressrot (hih, hauska, väsy) ja ottavat tiukan 8 pisteen johdon ensimäisestä erästä. Mcrairain konapotentiaali lopultakin narahtaa auki ja toiseen päähän nakutellaan tyly +2 erä. Essolla jää silti paikka viedä mitalit näytille Hervannan grillille, mutta normaalisti niin vakaa Mikkola ponputtaa molemmat viimeiset heitot etukyykän yli.

Pronssitmitalit lähtevät MCW…. kaulaan pistein 45-55

 

Finaali

Aimo Kulaus vs Kuha Ei oo Hauki

Finaalissa onkin mahdollisuus murtaa ikiaikainen kirous (ainakin osittain) Voittaako lopultakin Tanpereen tiimi WeeCokkelin yleisen sarjan.Marco ja Aukusti ovat optimoineed heittoaan Oulun pintajäähelvettiin koko päivän ja lakaisuosasto vetääkin voittoa Ouluun päin ensimmäisen erän jälkeen pisteen erolla. Toisessa erässä Inkan kalastuspoppoo laittaakin uuden kelat virveliin ja ratkaisu jää jälleen viimeisiin lakaisuihin. Kuhalla on mahdollisuus lopultakin voittaa se kirkkain mitali, kun yksi kyykkä pitäisi poistaa viimeisellä heitoilla, jotta voitto irtoaisi ilman uusintaa. 

Leevin ensimmäinen maila lipuu millin ohi kyykästä ja voitto karkaa käsistä, Mahdollisuus on kuitenkin vielä tasuriin ja pikasuusintaan. Unelma on yhä elossa. Vimoinen maila pomppaa hieman ja kahva ottaa osuman kyykkään ja se vierii juuri ja juuri laidan yli ja Kuha alkaa juhlimaan. Mutta! Men! Aber! Kentän laidalle kertynyt vesilammikko kelluttaa kyykän takaisin kentälle papiksi. Tuomari toteaa 15min tutkintajakson jälkeen, että ei olla Tampereella, joten kyykkä on pappi vaikka kävikin ulkona neliöstä! AKu ottaa voiton sandaalinkäryisten viimehetkien jälkeen pisteen erolla ja Tamperelaisten unelma murtuu jälleen kerran.

Kultaa Teekkaritalon saunaan yleisestä sarjasta kantaa siis Aimo Kulaus pistein 51-49.

Tekniikan akateemiset TEK