WCOK 2024 Yleisen sarjan alkulohkoennakko


Ripes Corner logo
Ripes Corner

*Nirks* *Narsk*, miksi näitä sarjoja on näin paljon. Henkihän tässä lähtee. Ihan tuntemattomia nimiäkin näkyy…

 

Ja sehän on hyvä asia, uusia kyykkääjiä ja vähemmän toimintakykyistä maksaa. Ripen Koni-akkimaljalla ei ole pohjaa, mutta Tässäpä olisi tarjolla Yleisen sarjan alkulohkojen ennakkoja. Terveisiä myös Lappeenrantaan.

 

Här vi gå!

 

Lohko YA (Aimo Kulaus, ObersteLiga unmotivierterTrinker, Karttu Wiskarit, Blansson emeriittukset)

Ensimmäisestä lohkosta meiltä löytyy heti kärkeen yksi Yleisen suurimmista ennakkosuosikeista Aimon Kulauksen ykkösmiehityksen pommittaessa itsensä tyylillä jatkoon. O-berseilevät luonnontieteilijä ja Blansso Emeritukset puolestaan joutuvat etsimään sielujaan pullojen pohjalta, sillä jälleen kerran hyvin nimetyt Karttu Wiskarit Wiskaavat itsesä jatkoon Ilarin ja Miksun paukutellessa rivit naapurikentälle asti.

Jatkoon 1. Aimo Kulaus 2. Karttu Wiskarit 


Lohko YB (Sebu is typing…, Nuoret Kuntoilijat Vitun Darrassa, Merikoskijat, KuhaOnAuki)


Enssilmäyksella olisi voinut sanoa, että Beelohkosta jatkoon menisivtä otittiporukat swagi ja Kuha, mutta tarkempi katsastus sanookin, että swagilaiset ovat yhä kirjoittelemassa ja iskunyrkin kovin osa fistailee vielä kotona. Datanomien onneksi C/B-sarjojen tuoreemmista tulokkaista koostuvat NKVD ja Merikoskijat (hihi, kutittaa!) ovat pelailleet lähemmäs -60 tasoa liigassa, elikkäpä kuhakekeilijät ja kylpypyyhepojat naarannevat itsensä jatkoon vaikka kännissä. Mitä kukaan ei varmasti heistä ole.

Jatkoon 1. KuhaOnAuki 2. Sebu is Typing


Lohko YC (aitoa_menoa, Bull’s Hit, Syrvänkyylä, Anatonistit)


Meno on jälleen aitoa! Tuore 4H-kerhon 100. jäsen (onnittelut!) Lanton Mutti johdattaa punajunaa kohti uutta mestaruutta. Aimin kakkosrosterista löytyy myös villi Eero, joka nostaa tämän rosterin yhdeksi ennakkosuosikeista. Pöndekin on löydetty takalinjoille sutimaan. Mutta missä ilmestyskirjan kittiläläinen punainen peto huutamaan kentän laidalle? Ilman huuteluakin välistä mainosti B-sarjassa pelannut Syrvänkyylä nousee lohkokakkoseksi perinteisten WCOK-jyrien Anatonistien ja Härkäosujien siirtyessä laulukuoroon etsimään TerwaTrukin purgereita.

Jatkoon 1. aitoa_menoa, 2. Syrvänkyylä


Lohko YD (SIK Raiders, Kyykän Ammatti Lennättäjä Unioni, Kuimo Alaus, LiskoRY)


Hahhah ompas hauskoja nimiä Raiderssin poijjat laittaneet ilmolomakkeeseen, suorastaan hihhih. Oletettavasti Giorgio ja Giovanni ovat kuitenkin tuttuja Raidereita kullanhakureissulla (BSoDin Urpojen pilatessa mesteruusjuhlat neljä vuotta sitten). Heidän kavereinaan jatkoon onnistuu kulauttelemaan Akun kakkosrosteri, joka onnistuu luikertelemaan LiskoRY:ltä ja KALU:lta, vaikka kakkosAKu heittääkin toisella kierroksella aika vakiona 4 hutia (joko kärjestä tai perästä). Kikkeliakronyymit joutuvatkin ratsastamaan kohti Liskojen yötä ja odottelemaan, josko vaikka jatkopileet alkaisivat pian.

Jatkoon 1. SIK Raiders, Kuimo Alaus


Lohko YE (EssoXL, Onanointi Oliivini Oskilloi, OLuT- kyykkä voittajat, Tänään nautimme goudaa yhdessä)


Yleisen maailmanmestarit vuosimallia 2023 saapuvat jälleen Ouluun lisäämään palkintohyllyynsä Kullia. Lohkosta löytyy kuitenkin yllättäen haastetta kun Goudaa nauttiva Jamsteri hiipii metsistä lohkovoittoa tavoitellen. OluTin hallitus uhkaa lopettaa kattojärjestökyykän, jos turnauksen voittajajoukkue ei pääse jatkoon, mutta Kajaanin Emmentaali vain nauraa passittaessaan heidät Onanoimaan Oliiviäijien kanssa kohti swagin paljua.

Jatkoon 1. EssoXL 2. Tänään nautimme goudaa yhdessä


Lohko YF (VauhtiRaidat, Oulun Olutseura ry, Vituiks Meni, TeeKu 2)


Vauhtiraidoista ei jää kuin ruskea rantu kun he surauttavat Äffälohkosta jatkoon pakarat suristen.Ripelle täysin tuntemattomat Oulun Olutseura voi sanoakkin, että Vituiks Meni, kun BSoDista aladivariin potkittu Zen-Olli (ei toki ensimmäistä kertaa yleisessä sarjassa, hän) laulaa itsensä jatkoon Teekkarikuoron mieskvartetin helisevässä taustaölinässä.

Jatkoon 1. Vauhtiraidat, 2. TeeKu 2


Lohko YG (Wanahat ja Raihnaiset PeeJiit, 2.2kW imuri, Blansson pienet pinkit ponit, APUAAAAAA)


Teekkarikiltojen Wanahat Peejiit pääsevätkin helpolla maailmanmestari-Kilposen johdattaessa konkaritiiminsä helppoon lohkovoittoon. Blanssolaisilla ei perinteisesti kirjoitushetkellä ole ollut vielä yhtään pelaaja ilmoittautuneena (ei sillä että niitä ilmoittamalla tässä sijoitus paranisi), ja APUA saakin huutaa, kun kyykkiä imuroidaan tuhansien wattien voimalla ulos takarajalta 2.2kW imurin siivotessaan itsensä jatkoon toisella sijalla.

Jatkoon 1. Wanahat ja Raihnaiset PeeJiit, 2.  2.2kW imuri


Lohko YH (Pesukone, Hanaa Group Oy, Kombostikobla Kullipuku, Sweden National Team)


Yksinhuoltajalohkossa näkyy Pesukoneen paluu! Sikkiläisten männävuosien liigaposse palaa kiimaa ja villapesuainetta uhkuen takaisin kentille, lohkon piikkipaikkaa silmäillen. Pesukoneessa ei kestä olla ylenmäärin helmaruostetta ja rumpuun piilotettuja tiiliskiviä, sillä peenisasuun (ks. myös: Juusoksen trikoot) pukeutuneet kierrätyskoblan jäte- ja kombostipapat ottelevat kärkipaikasta nortit sauhuen. Ruottalaiset ovat myös myöhässä rosterinsa ilmoittamisen kanssa, joten det där laget är en täysin tyhjä arpa Ripelle. Joten: Hanaat auki, sanoi prätkähiiri, ja Labran kylmän tapin ääreen kaikki Groupit ja kansalliset joukkueet. Hus!

Jatkoon 1. Pesukone 2. Kombostikobla Kullipuku


Lohko YI (Kuha Ei oo Hauki, SIKin fuksit, Miks Vitussa Taas Me Juodaan Vii, Luometon Silmä)


Tammerfors iskee lujaa I-lohkossa, kun Mömmön yleisen häpeämitalistit lähtevät hakemaan silvermedaljonkinsa kirkastamista WCOK:n timmellyksessä. Vaikka Oulun kylmä tuuli hidastaakin alkusarjassa menoa, ei MVTMJ:n hessukvartetti pysty vastaamaan haasteeseen. Luometon silmä on Ripelle täysin tuntematon poppoo (Sauroni, saatana) ja SIKi fuksit ovat puolestaan olleet perinteisesti FRESH MEAT-herkkupala kokeneemmille weecok-teurastajille. Siispä toinen jatkopaikka viinanjuonnin kyseenalaistajille (lapsellista).

Jatkoon 1. Kuha Ei oo Hauki 2. Miks Vitussa Taas Me Juodaan Vii


Lohko YJ (Kyykkä Kisut, TeeKu 1, Sigman savenvalajat, 18cmbnis jatke)


J-lohkosta meiltä ei löydykkään ihan suoraa ykköshevosta. 18cmbnis jatketta johtaa B-sarjan kovin konamörkö Anttila, Sigman savevalajien kapteenina puolestaan hääri seuran sihteeri Kokkoniemi. TeeKun ykkösjoukkuetta puolestaan johtaa Keski-Korsu (jota puolestaan johtaa Keski-Korsu-Piekkari). Kyykkä Kisuista löytyy Selänne, mutta ei Teemua, joten ei voi liikaa rahaa laittaa peliin sinne. Ripen arpakone arvaa kuitenkin 18cmbnisten jatkavan (khih) ykkösenä jatkoon TeeKun laulaessa savenvalajat suohon kuin Väinämöinen Joukahaisen (tai jokuvittu, tyhjäntoimittaja) konsanaan. Savenvalanta vaihtuu öölijuomiin ja Kyykkäkisut joutuvat etsimään lähimmän maitokulhon. Purr!

Jatkoon 1. 18cmbnis jatke 2. TeeKu 1


Lohko YK (PrööT BäskaHätä, Nuort. Kunt. Viinadivisioona, IPC-A-610 rev H 6.3.5, TeeKu 4)


Ropsukan hylkäämät pööttiläiset päästelevät kaasuja. Nessukan ilmapommit vetävät ilmat haastajilta ja neuvosto-vaikutteisen N.K.VDn keuhkokapasiteetti ei vielä riitä tähän taistoon. Himiksen johtama, jonkun helevetin elektroniikkamanuaalin mukaan nimetty, IPC taisteleekin itsensä lohkosta jatkoon TeeKun neljännen (kolmannen) joukkueen öljytessään soittovälineitään (myös Ripe öljyää mielellään soittovälinettään) arvuutellessa, että pääsikö yksikään kuorotiimin versio kisan kertosäkeeseen asti.

Jatkoon 1. PrööT BäskaHätä 2. IPC-A-610 rev H 6.3.5


Lohko YL (DDR:n Naisvoimistelijat, KiimaTiimi, Bolts and cog torture, Öökullipojad)


Suoraan Suomen Berliinistä Tampereelta meitlä löytyykin Ällälohkon ennakkosuosikki DDRNV. Himmasen pois potkineet Mädchenit näyttävätkin hehkeiltä nauttiessaan pulttikidutuksesta ja Kiimasta, ja pääsevät helposti alkusarjasta jatkoon. Toiseen jatkopaikkaan meiltä löytyykin paljon B-sarjasta tuttuja nimiä, mutta aika lottopeliksi menee, että kuka näistä sankareista raapii itsensä jatkokierroksille. Ripe arvailee, että Öökullit yllättävät BolttiCoggelit mulkut hammasrattaissa ja nappaavat itselleen toisen jatkopaikan.

Jatkoon 1. DDR:n Naisvoimistelijat ja 2. Öökullipojad


Lohko YM (Kurkkujannut Vallihousuissa, Liuottimet Maistuvat Asenteella, Optiem Kiltamestaruusvoittaja, AmongSten)

 

No nyt, nyt on lopultakin KuVan vu…lohko. Ämmälohkosta ei löydy kurkkuhousujen pysäyttäjää kun Nuutikin on houkuteltu pohjolasta raaputtelemaan ruostetta irti kartuistaan. Swatticryptaajan johtamat liuottimennuuskijat plakkaroivat toisen sijan, Optiemin kiltavoittajien tuskin kyetessä haastamaan rutinoitunoituneita B-sarjalaisia. Tutalaiset siirtyvätkin kentän laidalle heiluttelemaan käsiään (mikä on muuten myös sattumalta täydellinen kuvaus ko. alan opintojen sisällöstä) yhdessä Sus-kivien kanssa.

Jatkoon 1. Kurkkujannut Vallihousuissa 2. Liuottimet Maistuvat Asenteella


Lohko YN ( Droit OneStars, Team Märkä Hevonen, Eliittikumppanit, Kombostikobla 20th CAE)

 

Nänänänä-lohkosta meillä onkin tarjolla taistelua jatkopaikoista. Buffetissa on tarjolla  Droitin edustusjoukkue vahvalla kyykkäkokemuksella, sensaatiomaisen B-sarjan tulokaskauden jälkeen pleijareihin itsensä pelannut Team Märkä Hevo, Akateemisten turnausten tutu Eliittikumppanit sekä Blankon 20v (joukkue on 20v – pelaajat eivät) Kombostikoblalaisia. Droittilaisten ensimmäiset jallupullot eivät liene vielä kerenneet imeytyä alkusarjan aikana verenkiertoon, joten Ripe uskoo tämän johdattavat punatupsut ykkösenä jatkoon lohkosta. Toiseen jatkopaikkaan pitääkin sitten arvailla millaista tulosta Wanhat pierut saavat aikaan. Vittuilun, huijaamisen ja rock´n´roll -aikakauden karaisemat Kombostisedät röökaavat ja ryyppäävät itsensä jatkoon parhaalla okalla ristiinpelattujen pelien jälkeen. Eliittikumppanit pakenevat naapurikentille tarjoamaan palvelujaan tippuneille, ja TMH:t pääsevät kuivaamaan ekviinejaan kentänlaidalle.

Jatkoon 1. Droit OneStar 2. Kombostikobla 20th CAE


Lohko YO (18cmbnis, Psykoosit Tulille, NMOKS, Jutin Rilliraiders)


OoKooÄllän B-sarjan puhtaalla pelillä läpäisseet beenikset lähtevät elimet ojossa hakemaan voittoa WCOKista. Lohko on kuitenkin yksi alkusarjan kovimmista (ja pisimmistä ja suonikkaimmista ja…) ja NMOKS tuleekin ottamaan ison voiton, sillä osa beeniksen syömahampaista löytyy bnisjatkeen puolelta. Jutin Rilliraiders tarjoaa varmasti kovan vastuksen myös, mutta Ripe joutuu harmikseen toteamaan, että rillaamiseksihan se homma taas menee ja Psykoosit pääsevätkin oikotiätä pitkin Jutin rillin ääreen lämmittelemään alkusarjan päätteeksi.

Jatkoon 1. NMOKS 2. 18cmbnis


Lohko YP (MCWHHNWHHAHHAH, Kyykyttäjät, Mikkelsbräuerei, VAG-69)


Vihoviimeisestä P-lohkosta meiltä löytyy jälleen erä Tanperelaisia valloittajia. Tampereen liigan Sknifestaation alla pelaavan rungon päälle on pultattu Dooriksen Jussi ja tästä lohkovoittajasta ei pitäisi olla epäselvyyksiä. Mustamakkaran mussuttajat varaavat ensimmäisenä paikkansa jatkopeleihin. Toiseen rakoon meillä onkin sitten tarjolla WCOK-veteraaneja Mikkelsbräuerein ja perinteisen ymppiläisten kuusysi (nice) tiimin kanssa. Kokemus ei tällä kertaa kuitenkaan tuo varmuutta, vaan Kuusiysivaginat suotavat itsensä jatkoon Kyykyttäjien ja Mikkelbräyerien päästessä loskasta pois keskittymään siihen olennaiseen.

Jatkoon 1. MCWHHNWHHAHHAH 2. VAG-69

Tekniikan akateemiset TEK