WCOK 2023 Yleisen sarjan jatkopeliennakko


 

Ripes Corner logo
Ripes Corner

Sit ei muuta kuin pleijarihommia suoleen. Aisstna.

1. Jatkokierros

AiM vs Kuimo Alaus

Punajuna on saatu kaliproitua alkusarjan aikana uuteen Inkerittömään elämään ja Vainiopään karttukin ei enää pompi rivin yli kuin kerran kolmesta heitosta. Petterin pommi herättää kauhua Kuimoissa Alauksissa ja järjestäjiä pelottaa, että läheisen bussipysäkin lasiseinät helähtävät. Lanton ei vieläkään tässä vaiheessa tarvitse osua vaan liivijengi jää kentälle odottelemaan seuraavaa uhria mikä on punainen, haisee öljyltä ja liukkarilta ja ajoi juuri meidän ylitsemme.

Pjongit laitetaan tähtääjille 80-20.

Susirajan legendat feat. OAMK pj vs STH

Nyt on kentällä ikää kerrakseen. Heittämällä turnauksen Wanhin ottelu ja tuntuu kuin olisi HSS:n peliä parin vuoden takaa katsomassa. Repa aloittaa valittamisen jo kun kenttä vasta häämöttää näköpiirissä, että mitä nämä kesäukot täällä on hillumassa ja muistaa muistuttaa, että kaikki oli ennen paremmin ku voitettiin OM-kyykkä. OM-dildon uusinta jää kuitenkin tällä kertaa vain haaveeksi Saatanan Tiimi Hyvältä, sillä Susirajan Legendat alaisineen paukuttavat tähänastisen turnauksen pohjatuloksen +4 ja Ari murahtaa retkituolillaan kaivaen lämmikettä takataskustaan.

Jatkoon mennee Susidynastia pistein 75-25.

Wanhat Hassuttelijat vs SIK Raiders

Raidereiden saapuessa kentälle Kaxi antaa liigakavereilleen sydämelliset Kaxihalit, joka sulattaa vastustajien pahimman terän. Onneksi Jussi ja Teemu pysyy valppaana, sillä Paho oli kerennyt jo laittaa pari ylimääräistä tornia vastustajan kenttäpäätyyn. Ottelu pysyy tiukkana ja Himikshen huudotkin peittyvät musiikin alle kivasti. Eka puolisko menee tasan, mutta toiseen päätyyn napsahtaa molemmilla joukkueilla niin 16p sokkopommeja kuin puhtaita lakaisuhaukiakin. Lopulta Taru kilkkaa kyykät molemmista kulmista yhdellä mailalla ja peli ratkeaa Papin erolla Wanhoilla Hassuille, raidersien matkan katketessa ekalle jatkokierrokselle.

Pisteet 52-48 Wanhuksille (ja Tarulle)

Bippeli Sippeli oihvoih Dippeli vs VauhtiRaidat

Liigavastaava Lauri johdattaa joukkojaan intoa uhkuen kohti jatkokenttää, jossa heitä odottaa jo virnistelevä Aapens. Hymy hyytyy nopeasti, kun helpolta vaikuttava matsi saa uuden käänteen nuorison paukuttaessa ekaan erään kyykän kokoisen johtoaseman. Toisella puoliskolla Vauhtiraidat pyyhitään Bibbelillä (tirskaus) ja Warre lakaisee BSoDin pojille tyylikkään plussaerän. VR:n juna pysähtyi odottamaan vastaantulevaa liikennettä vaikka raiteilla ei ollutkaan lunta ja uran ensimmäinen WCOK jumahti ekalle kierrokselle. Onneksi viina lämmittää, kun proselaiset lähtevät metsästämään valkoisia haalareita muille kentille.

Bingibongot BrontoSauruksille 85-15

Kylmäkoski III vs Droit OneStars

Narsk… Narsk… Narsk! On vain yksi paikka jossa (leikatut)koni-akkipullot narahtelevat kovempaa tahtia kuin Ripen Analyysinurkassa ja se paikka on Droitin jatkopelikentällä. Tavoite on suoritettu ja nyt saa keskittyä olennaiseen. Kukaan ei vieläkään muistanut kertoa Kylmäkoskelle, että näissä kisoissa saa juodakin ja selväpäiset kesäpellaajat nakuttelevat varmaa tulosta rivin päästä 2 tornia kerrallaan. Droitin osumasektori tuntuu puolestaan leviävän heitto heitolta ja kuuma D-S peli kuumottelee jo enemmän. Kauniimpi Saukko kättelee vastustajia leveällä hymyllä ja punatupsut purjehtivat katselemaan pääsikö Paho jatkoon.

Pisteet annetaan KK3 65-35

öpicachy vs NMOKS

Öpica-öpica sanoo Mjatti kun jatkopelit alkavat. Eero alkaa olla päissään kuin pelikaani mutta jostain syystä heitot kuin paranevat. Nuoret miehetkin ovat nauttineet olutta mukavalla tahdilla, mutta meno on silti rauhallista verrattuna toiselle kenttäpuoliskolle. Mjatti napauttaa puhtaasti molemmat kulmat ensimmäistä kertaa sitten tämän vuosikymmenen ja NMOKSin pojat eivät ole moksiskaan, kun saavat nähdä moisen kyykkäshown.

Jatkoon Eeron radiobasso ja öpit prosenteilla 72-28

Blagitarius Blagiators vs Val. kyykk.liig. voitt. ja Vilma

Say whaaaaat! VKVVV ja Vilma saa vastaansa kaikkien aikojen dinoimmat saurukset symppis-Torstin ja Kaikkien Ideoiden Isä-Aunolan odotellessa alkulohkokentällään seuraavia teinejä uhreikseen. Takavuosien tuhkimotarinaa vielä kaiholla muisteleva Juusos joutuu kuitenkin pettymään, kun Kyykkäliigojen mestarit pistävät päivän parhaan pelinsä likoon ja marssivat jatkoon muhkealla 8 pisteen erolla. Housut kintuissa yllätetyt blankolaiset lähtevätkin kiltahuoneelle juonimaan uutta kisakonseptia OAMK-aktiivien haukuttavaksi.

Jatkoon Vilma & co. prosentein 48-52.

MaHaLasKu vs Aimo Kulaus

Ekin maila ei vielä käy tähän aikaan päivästä ja Totti joutuu rehkimään peräpäässä raivohullun lailla pitääkseen masupojat mukana kultajunassa. Vastaan asettuva Aimo Kulaus on nimittäin raivoa täynnä hävityn OKL-välierän jäljiltä ja AKun veitikoilla on myös tuntuva kotikenttäetu puolellaan. Quirosin ja Johanssonin harmiksi MaHaLasKun tulosrutiini on enemmän mallia A kuin B, ja Mikkolan Jarno on editoinut pelin tuubiin ennen kuin Totin viimeinen kartunkahva on kaivettu esiin kinoksesta. AKu laulukuoroon, ja Sassiin!

Prosentit lappeen Rantaan 65-35.

Konttaava Doris vs Vanhat pikachut

Mä Doriksen tanssii hain, ihan leikilläni vain. Koska Doris oli hyvännäköinen. Meidän piti viedä, mutta Doris veikin meitä. Ja hetken aikaa olin onnellinen. Niin totesi Jamsteri kun vastaansa Tiinan sai. Vanhat pikapikat tulevat tällä kertaa wcockiin OKL-kausi alla, mutta edes Timppelin torni-roska-roska-poistot eivät auta, kun Tampesterin poppoo konttaa puolivälieriin.

Prosentit 65-35 Dorikselle

Pyssykylän Kyttyrä vs Armin Sitkeät Sissit

Donnin chiliviina on alkanut vasta lämpenemään, kun vastaan kaukaa idästä marssii SÄTKY & OFKL-Kovero. SÄTKY on kotikentillään edennyt voitosta voittoon, mutta Koveron läsnäolon ansiosta haukiprosentit pysyvät kohtuullisen korkealla. Lämsä pyssyttelee avauskierroksella kauheat kutoset tiskiin ja tästäkös Armi tykkää kyttyrää. Sitkeän taiston päätteeksi Emmi-Kaisa löytää sisäisen mussu-sussunsa ja kelaa sodissiimaa sisään… vain todistaakseen kauhukseen  kun Mikko Kovero osuu ratkaisevat heitot kenttään Irma-tädin ei-skäbbärsit jatkoon pukaten. Tämä on toki vain ennustus. Tosiasiassa Donni ei anna armoa ja hoitaa Kyttyrät jatkoon yksinään tyhjennettyään ensin raivoisasti kokonaisen jallupullon.

Prosentit Kyttyröille 51-49

The No Good Yellows vs Valli Kulolla

Uuulalaa. Toisensa kuin omat karttunsa tuntevat Thengyt ja Kuvat ovat vastakkain tässä ja näin.

Pleijareissa sympaattisesti esiintynyt Thengy lähtee matsiloiseen ennakkosuosikkina, mutta Vallipojilla on sanansa sanottavana mikäli koko joukkue on asettanut puhelimiinsa muistutukset pelipäivästä. Herra Villiviina ja Kittilän tyttö tuuttaavat plussahommat tulille kyykkäviinimittarin näyttäessä lupaavasti Ballmer Peak -lukemia. Karppinen heittää 16p (ilman vauhtia) ja kärrynpyörän (vauhdin kanssa).

Prosentit 60-40 Thengylle

Moikataa Ohimennen Toripolliisia vs Myllyleidit

Rahko painaa karvalakkinsa syvemmälle päähän, kun totisessa Tampereen paikallismatsissa vastassa on notkeita (ja karvaisia)  itä-saksalaisia. Vaikkakin Myllyleideistä löytyy laatua ja suloinen Topi, näkee Ripe MOTin todistavan tämä ennakon todeksi ja marssivan jatkoon Toripolliisin kultaisen kädenpuristuksen kera.

Prosentit MOTlle 60-40

Team Yli-Kierto vs 18cmbnis

lappeen Rannoilla ja Tampereella kutkuttavan lähelle kullia päässeet Jallux ja Sorvali ovat Oulussa tositarkoituksella. Ensimmäinen jatkokierros ei ongelmia tuota, vaikka old school bniksen vanhat kyrvät ovatkin karistaneet karstat koneesta, vain pudotakseen Tanpereen tähtisikermälle.

Prosentit Team Yli-Kierrolle 90-10

Karttu Wiskarit vs setien wcokissa aina givestissit

swägärillä nousee seinä vastaan, kun Kartunwiskaajien konabomberiosasto Niemi-Nousiainen pistää 44 pistettä pihalle neljällä ensimmäisellä heitolla ja peräpääkin saa kaksi mailaa neljästä poikittain keulasta jätettyihin roskaläjiin. Maailman vaikein kännykkäpeli kaipaakin sopivasti uutta WCOK-teemaista päivitystä ja häshtägit lähtevät Rain3rin johdolla koodaamaan tai jotain.

Karttu Wiskarit jatkaa oddsein 67-33.

Finaaliin Asti vs Jarrusukat

Suvereenisti ensimmäisen kierroksen himokkain mittelö tapahtuu ällöpojan vahvistaman ex-JRYÖ:n ja Tampereen anaaliNatskuLiskojen ottaessa yhteen (a.k.a. telakoituessa). Ruosteet alkulohkoon karistaneet Jarrusukat sanovat TONK ja Natskun avaus sanoo KESKELLEEEE. Ensimmäinen erä päättyy +2/-6 Finaalien hyväksi ja toisen erän orastavan pinkki Jarrukiri tyrehtyy kun Kukko vaihtaa oikeaan ja jundi vasempaan käteensä. Peltolatu saa heittää vain 4 heittoa, mutta sehän ei miestä haittaa. Kas senkin ajan voi kaljanjuontiin ja tuuletteluun.

Finaaliin Asti jatkoon 63-37.

SuppoTekniikan IhmeHauet vs Kuha ei oo Hauki

Kuha ei oo tamperelaisten ikäväksi SuppoHauki. Ihmelapaset lentävät heittovuoron alussa pakkaslumelle Piipon tykittäessä 12 pisteen tyrnimarjapommit keskikenttään. KuHaa ei pelasta edes Kallen unelmapeli ja Ahlqvistin haueton toinen erä, sillä TekHa ei anna tyhjennystansseissaan armonhippuakaan pitkänmatkalaisille. Suppis myhäilee ostojoukkueen edetessä seuraavaan vaiheeseen.

Prosentit Sutlalle 90-10.

Neljännesvälierät

AiM – Susirajan legendat feat. OAMK pj

Noniin tapahtuihan sekin lopulta. Lantto sai heittonsa mitan kohilleen ja tulosta alkaa tulla. Petterin selkä alkoi jo väsyä kannattelusta, joten resiinananssi ei tapahdu hetkeäkään liian aikaisin!, Vastaan möyrii joukko Susiukkoja, jotka ovat dominoineet tähän saakka mielin määrin. Nurmeslainen paskat-housuun-taktiikka alkaa purra kun ensimmäisen kierroksen jälkeen ja Legendat jättävät neliöön vain 8 kyykkää. Pari taktista pomppuhakea avaa kuitenkin pelin uudestaan ja punajuna kelaa siimaa minkä kerkeää. Toiseen erään kahden kyykän erolla, jossa Petteri heittää legendaarisen 4×14, joka ei ikävä kyllä siltikään riitä, kun molemmat joukkueet pelaavat plussalle. Aimijuna on kukistettu ja Sulhot jatkavat odotetusti puolivälieriin. Seuran kovimman jätkän Tuplat ovat jäätyneet pakkasessa, mutta onneksi Marcolla on tarjota kyykkärepustaan pari lämmintä Porokylän piirakkaa.

Prosentit Susille 48-52.

Wanhat Hassuttelijat – Bippeli Sippeli oihvoih Dippeli

Paholla on jo päivän toinen känni menossa, mutta kyykkää kyllä kaatuu -8 hkalla. Aapens vastaa kahdella pululla ja tupla 14:sta. Pulu-Masakin alkaa lämmetä. Tapsan linjaukset eivät ole ihan kohdillaan. Kaxi jakaa haleja ja avausvaroituksia yleisölle. Vaikka Zen ei ole vielä saavuttanut täydellistä rauhaa, ja Warrekin keskittyy AC pulun harkkamatsin katseluun, on WaHan Taru lopussa Bippelsippelin pelatessa 0-pelin.

Prosentit mustille currypojille 40-60.

Kylmäkoski III – öpicachy

Ytyn hihitys kuuluu jo lähes finaalikentälle ja Mjattikin on yllättävän hyvällä tuulella. Eero on juonut jalkansa turraksi ja Valjakankin Powistressihuolet ovat enää vain muisto vain. Kaikilla on hyvä fiilis. Itämaan pojat pelaavat kuitenkin hitusen enemmän tosissaan, ja Mjatti pääsee suunnittelemaan varjojatkobileitä. Ainoa kysymys kuuluu, että nähdääkö YTY talolla. Prosentit 65-35 sille, että ei nähdä.

Prosentit itse matsissa tiukkan niukasti vierasmaalaisille 52-48.

Val. kyykk. liig. voitt. ja Vilma – MaHaLasKu

Eki moikkaa taakseviennissä ja Totti ei heitä välistä. Myös vastassa olevan lpr-tmpr-oulu -kombon peli paranee illan hämärtyessä. Iiro haroo kuitenkin pipoaan viimeisen kasin linjan kuivuessa hyväksi, muttei riittäväksi kuuden poistoksi. Huijausyritysten varalta tämäkin MaHaLasKu löytyy jo ennakkoon tilattavaksi tubesta.

Prosentit haukien mallintajille 43-57.

Konttaava Doris – Pyssykylän Kyttyrä

No nyt! Värikkäässä otteluparissa kohtaavat Lämsän ja Issen jäätävä konatykitys, Jämän ja Donnin kliinisempi viimeistely ja Tinskun ja Empun lakaisutyöskentely. Leikki ratkeaakin neljännen pelaajan perhosvaikutukseen, ja tässä vertailussa Heikkis-Jussi on askeleen Mirvaa edellä. Donni leikkaa ja kerää talteen suolakurkut ensimmäisessä erässä, mutta toisessa päädyssä roskaiset konapommit ja ruosteiset lakaisunykäisyt koituvat Sodankylän Sankareiden kohtaloksi. Dooris konttaa kohti jatkopelejä ja viinankatku on silmiinpistävä.

Prosentit nelinkontinmenijöille 65-35.

The No Good Yellows – Moikataan Ohimennen Toripolliisia

Hurmoshengen huipentumaan hiljakseen hapuillen harhaileva TheNGY pistää ensimmäisessä erässä parastaan ja lopputulos lipoo nollan pintaa. Kaksi tai kolme akkaa jälkeen jäävä MOT ei kuitenkaan säiky tilastopoikkeamaa, vaan painaa toisen erän väkisin Rahkon ja Äyhhin ensimmäisen kierroksen linjapoistojen voimin plussalle. Veljekset Kalliomäki ja Mähis häviävät TheNGYn Eskeliselle ja Karppiselle pistekisan, mutta Viljamin ja Anrin känni vetää lakaisuvaiheet ylikierrolle (ks. seuraava ottelupari) ja linjat eivät harvene. Rahkon viimeistelytyhjennys 6 4 katkaisee kemistin selän.

Prosentit Tampereelle 38-62.

Team Yli-Kierto – Karttu Wiskarit

Komeaa turnausta pelanneille Wiskareille tulee noutaja, kun puolivälierässä vastaan asettuu Tammer Forcen tylyn ynseä edustusjoukkue. Yli-Kierto paukuttaa kolmen kenttätykin voimalla riviä lakoon ensimmäisellä kierroksella ja viikatemiehen paikkaa luutiva Möemön Lases ei anna armoa leveillä lakaisupoistoillaan. Miklu kiskaisee viimeisen vuoroparin heitot katsomoon ja oululaisyleisö lähtee etsimään vähäisiä jäljellä olevia kannustuskohteita.

Prosentit Yli-Karroille 85-15.

Finaaliin Asti – SuppoTekniikan IhmeHauet

Ai, saamari, nyt ei Ripen maksa kestä. Kentällä on yhtä aikaa jäätävä kattaus konamörssäreitä ja mestaruustason pelaajia, ja tässä mennään vasta neljännesvälierää. Tähänastisista taistoista tulisin käydään Tampesterin Dream Teamin ja Oulu Unitedin välillä ja molemmat tiimit pystyvät pelaamaan parhaimmillaan pitkästi plussan puolelle. Pudotuspeleissä ratkaisee kuitenkin sen hetken kunto, ja sipuli, ja tässä vertailussa teräshermoiset teklalaiset ovat yleisömeren keskellä kovemmilla. Kukko ja jundi eivät totutusti säiky kovia paikkoja, mutta ahvenan ja Natskun kasetti alkaa uhkaavasti pyöriä tyhjää toisen erän avauskierroksella. Suppis antaa kuusi kelallista siimaa ja anaalifistit käyttävät kaikki mahdolliset heittokädet linjoja jakaessaan… Mutta lopulta Sutlalla on kuitenkin yksi Antti enemmän rosterissaan. Sensaatio-ottelu, Ripe suosittelee. Tämä matsi voi kääntyä kummin päin vain.

Prosentit niukkaakin tiukemmin sinivalkoisten lasien läpi katsottuna kotijoukkueelle 49-51.

Puolivälierät:

Susirajan legendat feat. OAMK pj – Bippeli Sippeli oihvoih Dippeli

Toisinto viime vuoden välierästä ei jätä ketään kylmäksi. Tässä vaiheessa yleisöä alkaa jo kertyä kenttien laidalle ihan tosissaan, ja huutomyrskyn keskelle joutunevat ulukomaan vanhat kyykkäjermut. Hyvään turnausfiilikseen hiljakseen itsensä kelanneet bingelibongelit pistävät R&KK:n tiukille. Aappens saattaa pläjäyttää yhden kartun yli konasta, mutta Arin konalyönnit jäävät yhtä lailla roskaisiksi. Ratkaisu jää peräpäähän ja siellä SuRaLen Soppanen on herra ja hidalgo täsmällisillä lakaisupoistoillaan. Mitali jää mustilla pojilla tänä vuonna haaveeksi.

Sulhot jatkoon pongoin 60-40.

Kylmäkoski III – MaHaLasKu

Ooh! lappen Ranta vastaan vilman Strand. Jarno ja Totti eivät varmasti ole mielissään derbymatsista, mutta Lassi se vain virnuilee piponliepeensä alta Tässä matsissa ovat vastatusten vankilapitäjän tykitystaktiikka ja MaHaLasKun perinteisempi natsitaktiikka. Hoitaako Totti? Kestääkö Elmon viiksivaha ja takatukka pikkupakkasen? Onko Samilla karvalakki vai hardhat? Pysy kanavalla, niin tiedät.

Veepeen oppipojat jatkoon numeroin 51-49.

Konttaava Doris – Moikataan Ohimennen Toripolliisia

Jos edellisessä venkutuksessa olivat vastakkain LPR:n töhöilijät, niin seuraavassa parissa ovat vuorossa bilekyykkäkaupungin vauhtiveikot. Konttaava Doris on joukkueista kurittomampi, sillä rivimiesten osumatarkkuus ja vaihe heittävät välillä hulipumpaa. MOTtitaktiikassa on aika ajoin samoja elkeitä, mutta sillä erotuksella, että Janne on rahkosen verran tehokkaampi kolmospaikalta kuin esimerkiksi Kuitus-Eki. Myös lakaisijavertailussa Dorikset ovat pulassa, sillä vaikka Tinskun vaihe on usein MAKSIMI läpi koko neliön, niin Sami se vaan osaa kilikata!

Moottorinottamat jatkoon luvuin 43-57.

Team Yli-Kierto – SuppoTekniikan IhmeHauet

Ui juma, ai stna! Herkkua! Edellisistä tampesterilaisista hädin tuskin selvinneet suhateklat saavat vastaansa astetta sormelimmat tykittelijät. Kohtaamisessa lie paljon tunnetta, sillä Miihkali ja Valtteri ovat Hortsun ex-tiimikavereita viime kauden MM-kultajuhlista ja Himmanen puolestaan sai kosketusta Suppoiseen Pekkaan (yäk) PoWi-Cupissa. Piippoa ja Henkkaa eivät paljon bilehilut pelota, mutta kun kenttää pitäisi ruveta tyhjentämään, niin TekHa ei voi olla ikävöimättä vakkarikokoonpanojensa luottomiehiä Hirvosta ja Donnia. Jallux heittää toisen pään alkuun kolme tornia ja roskan ja Eronen lakaisee 8 pisteen vinon linjan. Sorvali lyö 16 nurkasta ja Piippo lyö Himmasta turpaan. Lases ottaa viimeisen akan ja Suppis pompottaa omat lakaisunsa yli ja ohi.

2,5 kierroksen tiimi jatkaa Glory Hunttausta prosentein 52-48.

Välierät:

Susirajan legendat feat. OAMK pj – Kylmäkoski III

Turnaus lähestyy kliimaksiaan. SuRaLe lähtee haastamaan KK:n (ei-Kobla) poikia takki auki – onhan kyseessä vuosikymmeniä vanha kauna Nurmeksen ja Kylmäkosken välillä. Ja Marco virnistää tietäessään, että vastapuolella on yksi puolentoista kierroksen nemesis vähemmän. Lohilahti pelaa tiukassa paikassa turnauksen parhaan pelinsä ja tykittelee linjaa pois täydestä rivistä. Roopen oikean nurkan heitto onnistuu ja Jarnon kestää pompottaa ensimmäiseen erään pari rodeokakkosta isoihin linjoihin. Valjakka ja Onne ottavat pitkät lakaisulinjat mieheen, mutta Arin roikkulanuri vie kolme ratkaisevaa kyykkää mukanaan samalla kuin sinertävä Hello Kitty Helly Hansen (vai mikävittuseon) vaappuu jo kohti finaalikenttää.

Surale finaaliin prosentein 57-43.

Moikataan Ohimennen Toripolliisia – Team Yli-Kierto

Tampere, Tampere, Tampere! Kyykkäliigan quadruple elimination formaatin finaalille pohjustetaan nyt vähän tunnelmia, kun MOTin vekkulit pistävät kampoihin hurjaan turnausvireeseen yltyneille Ylivedoille. Himmasen piporiitti saavuttaa absoluuttisen maksiminsa ja avausmaila kaappaa mukaansa kolme tornia (toinen heitto menee 7 metriä yli). Jallux alkaa olla tuuletuskännissä ja heitto on rentoakin letkeämpää – tuloksena toinen toistaan röyhkeämpi poisto. Äyh on maagisen tason lakaisija, mutta edes Sami ei pysty kääntämään kelkkaa enemmän nolla- kuin plussatuloksia pelaavan MOTin hyväksi. Sorvali ja Lases viimeistelevät kliinisesti ja toinen erä on plusmerkkinen. Kom sii, kom saa: Tampere putoaa, Tampere jatkaa.

Sorkkalan tiimi loppuotteluun prosentein 45-55.

Pronssi:

Kylmäkoski III – Moikataan Ohimennen Toripolliisia

Suru ei ole puserossa, vaikka matka johtikin pronssimatsiin. Molemmat joukkueet ovat WCOKin syvässä päässä ensimmäistä kertaa, ja mitskunhimo on helvetinmoinen. Ikävä kyllä Kalliomäen turbaaniin on lentänyt pelikaani ja Mähiksen konaheitossa on kaikki punaisella ja Rahkollakin on puhelin kii. Lassin endurancetreeni tuottaa tulosta ja nelikonpoistotahti ei hyydy, vaikka ilta on jo pitkällä. Valjakan hymy vain levenee, kun MOTin peli jää levälleen aivan liian moneen linjaan. Kylmäkosken kolmosjoukkue lunastaa numeraalinsa MOTin jäädessä nuolemaan näppejään ja kiillottamaan sairaan nopeita lasejaan.

Ruskeat lätkät lähtevät lappeen Rantaan oddsein 57-43.

Grande Finale:

Susirajan legendat feat. OAMK pj – Team Yli-Kierto

Finaali. Alfa ja Omeega. Ylivaihe ja alivaihe. Ponppu ja asettuminen. Soravili ja Marco. Yleisön järkyttävässä paineessa ja mekastuksessa hurmioon yltyvä SuRaLe pistää ensimmäiseen erään näyttävän +3-päädyn, eikä Yli-Kierto pysty vastaamaan kuin surkealla nollapäädyllä. Himmasen sipuli on kuoriutunut jo täydellisesti HAUKI-huutojen ristiaallokossa, mutta myös Marcelino lipsauttaa toiseen päätyyn pari keskinkertaista heittoja ja Roopen ja Arin vasurilyönnit jäävät mitaltaan vajaiksi. Jallux ryssii pitkän lakaisun, mutta seivaa tilanteen torniroskapoistolla. Jarno kampeaa nelosen lakaisun, mutta viimeinen heitto karkaa IPA-relaksantin vuoksi vasemmalta yli. SuRaLen toinen erä on -8 ja Lases livauttaa ratkaisevan pitkän lakaisun kohdalleen jättäen ruutuun kaksi yksittäistä kyykkää.

WCOKin taika murtuu ja kulleimmat mitskut lähtevät bilekyykkäkaupungin excubussin kyytiin prosentein 49,5-50,5.

Tekniikan akateemiset TEK