WCOK 2020 Yleisen sarjan jatkopelianalyysi


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Jatkopelien anal yysi on viimein saatu tulkittua koni akki lasin pohjaan kuivuneista valumajäljistä. Tässäpä näitä veikkausvinkkejä hätäisimmille. Yleisen sarjaan lotto, var så god.

1. Jatkokierros

18cmbnis – Fuksikyykän voittajajoukkue

Fuksinpenteleet sinnittelevät yhden erän verran, mutta toisessa erässä Lärvisen miehistön valkovioletit kartut alkavat asettua poikkiteloin etuviivan kohdalla. Eroa jää kymmenen pinnaa bnisten jatkaessa matkaa voittoisalla -47 pelillä

Prosentit alapäähän 55-45.

Pinky-69 – Anatomistit

Oh noes, don´t hurt me big silent mid-summer-man! Virven ymppiläinen kyykkäkyykky konan päällä alkaa saavuttaa pallomerihuipun takapuolen hipoessa tornien yläkertoja heittosivalluksen alkuvaiheessa. Anatomistien keskittyessä millintarkkoihin poistoihin konan päästä Nessu heittää 10 ja 10 keskeltä ynppiläisten jatkaessa tiukempiin matseihin.

Prosentit B-sarjan mestareille 65-35.

Droit ThreeStars – AC Hanpit

Mölyäjien tie nousee pystyyn droittareiden käsittelyssä Särkelän 6p + 6p lakaisujen osuessa kohdalleen. Vilin 0 H 2 H ensimmäisessä erässä jättää likaa linjoja Bille Bunttilalle ja vesselille, vaikka leveä tähtäyskohde palveleekin aluksi ruosteessa olevia wcok-veteraaneja. Loppupäivä meneekin sitten Hanppibingon tämänvuotisen arvontamenettelyn keksimiseen.

Prosentit alle kolmen tähden, minä tulen, minä lähden 67-33.

Master Boys – Aeto Raitti

Masturbaattoreille käy tupen rapinat kun Aedosti Raittiit pistävät nappulaa kakkoon. MM-kyykässä vasta lasten sarjan finaalin tyrineille MoPo-pojille pudonnut Raitti on tullut WCOKiin tosi tarkoituksella.

Prossat savolaesille iha oikkeille raitteille 42-58.

KuhaEiOoHauki – KikkelisKokkelis

Jauhiaisen ja Hellbergin rytmikäs rutiini puree tauon jälkeen kohmeisina jöpöttäviin Kikkeleihin. Lisäksi kentän reunalle vaappuneet konelaiset joutuvat pettymään Pyllymäen paljastuessa aivan eri mieheksi kuin sukunimen perusteella olisi voinut päätellä. Kuhan sujahtavat jatkoon KiKien lähtiessa saunajatkoille, jossa ensin Kikkelis ja sitten Kokkelis (Ripe suosittelee Kokkeliksen sijaan tosin koni akkelis).

Prosentit kalaopin taitajille 60-40.

DDRNV mit Kapitalistenschweinen – Eliittikumppanit

Tan pereen DDRNV kohtaa Oulun eCCP:n ja yllätys onkin suuri, kun itäblokkilainen varaukseton rakkaus leimahtaa etelän Honeckerien ja pohjolan Breznevien suudellessa kiihkeästi trillerinomaiseen 2p pisteen eroon päättyneen kamppailun päätteeksi. Ystävyys, yhteistyö, ja jatkotiketti sinivalkoisille karvasäärille.

Prosentit Tampesteriin 51-49.

Isä luotolan kyykkääjät – Taistelujaskat 2

Ruokoukset ja rituaalit eivät auta Isä luotolan poikia, kun Tahkolan vaihe alkaa napsua kohdalleen ja Laur.. Eikun Er.. Eiku, vittu, ihan sama. Rannasteen. Jonkun Rannasteen vaihe osuu kohdalleen ratkaisevassa linjapoistossa. Kovaa vauhtia kasvava laulukuoro saa hengemiesten virsikvartetista erinomaisen lisän riveihinsä.

Prosentit hän-miesten kakkosjoukkueelle 45-55.

Peppulit – Musta Surma

Jos Ripen eilen kuulemat tornarit pitävät paikkansa, niin Peppuleille voi olla tulossa perseitä hellyttelevä yllätys ensimmäiseen jatkopeliin. Musta Surma pisteli nimittäin viime yönä A-sarjan runkkarin mestaria pataan pleijarisarjassa ja se tietää sitä että Anrin wuhuumjatti on yhtä täysi kuin Ollin vaihe etuviivassa. Hei, hei, Peppulit! Nähdään tanssilattialla!

Prosentit paiseruttogeologeille 25-75.

Boss, Somalian omega DJ – Mobile

La Donna Pulkkinee räväyttää avausvuorolla 12 ja 14 ja Aappo raivolakaisee perään 20 pisteen heittovuoron. Hyväntuulinen Olli siirtyy vihellellen jatkokentille Mobilen poikien viinapään tuutatessa varattua. ”Kaikki jatkopaikkamme ovat parhaillaan varattuja. Jos haluat siirtyä jatkoille – paina yksi.”

BSoDin hyväksi prosentteja 80-20.

Droit OneStars – Taistelujaskat

Tommi Altistuu ruokailun aikana taukoraukeuteen ja Mirvan desibelit alkavat uhkaavasti nousta kipurajaa kohden voiton livetessä taistelevien Jokusten tassuista. Saukon ei tarvitse  vielä edes hilautua sivurajalle vittuilemaan Läski-Norsun ja Kestilän poistojen riittäessä 4p voittoon ja jatkopaikkaan.

Prosentit Droitille 55-45.

SIK Raiders – RYNTÖKULMA

Raiderit jatkavat hyvin alkanutta humaltumista ja Auraa nauttinut Metsämansikka uskaltaa ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa heittää täysiä(!). Neljän Koon RYNTÖKULMAT pääsevät etsimään kauan sitten kadonnutta caps lockiaan katsomon puolelta.

Prosentit rai raille 70-30.

Nuorten miesten olut- ja kyykkäseura – Ryöhnäiset ylitse paiskaavat pullon ystävät

B-sarjaderbyssä NMOKS:lla on 20 pistettä eroa hyväkseen Oka-vertailussa. Jääkenttä lyhentää 15 pinnan edestä alakyntisten takamatkaa, mutta Minkkisen viimeisen heittovuoron sankarisuoritukset pukkaavat nuoret miehet jatkopaikoille. Pullon ystävät eivät ole tästä NMOKSiskaan, vaan pääsevät ajoissa itse asiaan.

Prosentit NOMKSille 58-42.

Mikkelsbräuerei Zwei – Aku ja verbanpojat

Vad fan! Verban tuhkimotarina muuttuu Via Dolorosaksi ensimmäisellä jatkokierroksella, vaikka liukas jääröpelö meneekin Mukan ihon alle ja Villen H% kasvaa 75 pinnalla. Jaana, Johaana, ja Stiina joutuvat muuttamaan loppupäiväksi (Mylly-)Teppo Tulpun luo sillä Aku-sedällä on treffit Viinaksen kanssa. Tyvärr!

Die Prozenten für Mikkelsbräuerei Zwei achtundsiebzig – zweiundzwanzig. Jawohl.

Vallijannut Kurkkuhousuissa – Fetischpro

Fetisististen (hyissss, mikä genetiivimuotoinen adjektiivi) pienryhmäohjaajien lempivihannes saattaa olla aukontäyttösyistä kurkku, mutta Kullijannut eivät ehdi pelehtimään. Joonaksen collegehousut alkavat olla jo aika märät strategisista paikoista, ja Vasarin karvalakki lerpattaa lohduttomasti kallellaan Nergin hoitaessa pojat jatkopeleihin sankarilinjan poistavan vahinkohudin mitalla.

Vallijannuille prosentteja sen miedomman Strohin verran, elikkäpä 54-46.

Jarrumammat – SyrvänKyylä

Syrpäkyylät myhäilevät jo helppoa jatkopaikkaa, kun kentälle tepastelee kelvottomassa kelissä surkeana värjötteleviä tyttöjä (LoL!). Kapteeni Pukon ensimmäinen konaheitto on Puikko, mutta loput napsahtavat 10p keskiarvolle kohdalleen (keskelle, alakertaan). KySsin Lahdenperä ei saavut legendaarisen JRYÖ-Pillerin linjanpoistovirettä ja Tiina joutuu sanomaan Jaakon romanttiselle jälkipelikutsulle ”Jyrkkä Ei!”

Porsaat jääkeli-Mammoille 80-20.

Lapin jättiläiset feat. SSVV – STH

Ultimaattisen vaikean jatkopelipolun uhriksi joutuneet AiMilaiset saavat rutistettua tällä kaudella pariin kertaan pettymään joutuneesta Vainionpäästä ja Ipestä sen verran testoa irti, että STH kaatuu suoraan erin 2-0. Siitäkin huolimatta, että Sarste voittaa Johtosen 100-0 haukiprosenttikisassa.

Prosentit Lapin jättiläisille tiukkaakin tiukemmin 51-49.

 

Neljännesvälierät

18cmbnis – Pinky-69

No niin. Järvelä alkaa olla tillin ja tallin ja Heidin lakaisussa riittää vielä voima 4,5p nurkkapoistoheittokeskiarvoon. Benisten touch löpsähtää Virven kuumottavan katseen alla ja turnaus päättyy katkeraan heittovuoroon 0, H, 2, 0.

Prosentit Pinkyille 40-60.

Droit ThreeStars – Aeto Raitti

Pesukoneen mylly jauhaa tässä vaiheessa päivää jo säännöllistä -25 peliä ja Aedon Raitin pesemiseen riittää hienopesu 30 asteessa, ilman kuivausrumpuvarausta. Vernerin turnausfiilis alkaa hiljakseen saavuttaa joukkuetovereiden suureksi iloksi juttuisan Ballmer´s Peakin.

Pinnat droittareille 63-37.

KuhaEiOoHauki – DDRNV mit Kapitalistenschweinen

Ei Oo Hauki, mutta ei ole linjapoistokaan. Pukkihyppelyvaiheen päälle saaneet sosialistit kiihdyttävät suorituskykyä (hetkellisesti) parantavien aineiden voimalla puolivälieriin oululaisten suureksi häpeäksi.

Prossat etelän pelleille 42-58.

Taistelujaskat 2 – Musta Surma

Taaaistelu…. Paskat! Puna-valkopaitojen hymy (ja veri) hyytyy MusSun nakuttaessa ilmeettömästi 6 pisteen harvennusheittoja maksimilinjoihin. Anri on jo nauttinut päiväannoksensa ja kolmen kaljan känni pitää heittoasennon vielä keinotekoisesti riittävän pystyssä puhtaita konapoistoja varten.

MusSu jatkoon lukemin 37-63.

Boss, Somalian omega DJ – Droit OneStars

Turnauksen toiseksi kiimaisimmassa puolivälierässä vahvasti aloittanut BSoD saa vastaansa vähintäänkin yhtä vahvasti aloittaneen yhden tähden Droitin. Varamiespalvelu Keisun käsi saattaa vähän tärrätä tiukassa koitoksessa, mutta kesäisin bsödi-leirissä viihtyvän Pasin kylmän hikiset räpylät liimautuvat petsattujen karttujen kahvoihin Zeniitin polttavan katseen alla. Pulkkinen-Lehtosaari voittaa konakisan 40 pisteellä ja BSoDi jatkaa matkaa kohti keskuskenttiä.

BSoDille yllättävän tiukasti 54-46.

SIK Raiders – Nuorten Miesten Olut- ja Kyykkäseura

Tunnetusti tiukoissa paikoissa ryssivät Raiderit joutuvat kovan paikan eteen NMOKSin pelatessa vääjäämättömästi alle -40, mutta Aken ja Pekan satavuotinen kokemus liigasta tuo voiton suklaapojille yhden akan ja yhden papin erolla. Metsävainion känni lähestyy tasoa Tampere.

Raiderit jatkoon lukemin 57-43.

Mikkelsbräuerei Zwei – Vallijannut Kurkkuhousuissa

Tokavikassa parissa nähdään eeppinen Henri ”Renny” Harlinin kuvaama cinematrilleri ”Kurkunleikkaajien Saarenpää”, jossa pääosaa näyttelevä Jukka joutuu dramaattisesti Virtasen viemäksi. Ja nyt paskaläppä seis: Vallijannut peitto heiluen jatkoon.

Prosen Timot 41-59.

Jarrumammat – Lapin jättiläiset feat. SSVV

Eisss!!! Striimi vaadittava! Vaseniuksen, Sarsteen ja Vainionpään sipulit jäätyvät, mutta Iiron sydän sulaa Jarrumammojen vilautellessa toppahousujensa alla lymyävien morphsuittien sulovärejä. Jonikin alkaa olla jo aika märkä (khih), ja pari konaheittoa lipsahtaa kostean kinttaan vuoksi kentän ohi metsikköön. Ville vastaa onneksi H + H:lla ja Iiro on jo loikannut Mammojen kaulaan silmät lempeä leiskuen.

Jarrumammat tiukasti jatkoon: 55-45.

 

Puolivälierät

Pinky-69  – Droit ThreeStars

Sekä A-, että B-sarjassa männävuosina rehkineet veteraanit kohtaavat iltapäiväauringon vetäytyessä jo vesisateen tuolle puolen. Jussukan ponppu alkaa jäädä lyhyeksi ja Kupiaisen huutelulla ei ole minkäänlaista vaikutusta Kaarlelan sipuliin. PSK poistelee kyykkiä tasaiseen tahtiin ja -28 riittää mainiosti Nessun levitellessä Jussukan haukkaroimat konalinjat alivaiheella pitkin vittuja.

Kolmen Tähden suorittajat jatkoon prosenteilla 47-53.

DDRNV mit Kapitalistenschweinen – Musta Surma

Achtung! Hiljakseen jännittämisen makuun päässeet MusSut paskovat ensimmäisessä erässä alleen oman avauksen jäädessä 20 pistettä tavoitetta vajaaksi ja Tampereen hirmujen rykiessä ensimmäisellä kierroksella kaikki 8 mailaa konaan. Kivitieteilijöiden onneksi Treen partanaisten osumatarkkuus on toisella kierroksella naamat sulattavan huono. Kahden akan ero Tampereen hyväksi kääntyy toisessa erässä mussuleiden 4 pisteen voitoksi Samulin rannerupelin ottaessa kaksi torniroskaa puhtaasti melkein sieltä, mihin mies tähtäsikin.

Prosentit Ouluun (tietenkin) 44-56.

Boss, Somalian omega DJ – SIK Raiders

Tasaisimmasta päästä oleva puolivälieräkohtaaminen sisältää kaksi täydelliseen ryssintään tai täydellisen hurmokselliseen onnistumiseen pystyvää joukkuetta. Päivän mittaan kehittnyt känni yllättää Heikin ja painajaismaiset lakisuponput rikkovat Aken muutenkin herkän kasetin ratkaisupaikassa. Alati huolestuneemman näköiseksi muuttuva Znolli joutuu paikkaamaan ensimmäisessä erässä Aappon paskavaiheiset lakaisut, mutta toiseen päätyyn raivopommi asettuu kakkospaikalta 8,5p keskiarvolla.

BSoDi jatkoon lukemin 52-48.

Vallijannut Kurkkuhousuissa – Jarrumammat

Vallijannujen unelma WCOK-mitalista alkaa hiljakseen karista kun Jarrutädit hilaavat ensimmäisen päädyn alle -10. Toisessa erässä tapahtuu kuitenkin sensaatiomainen katas_troohvi kun rutiinin puutteesta kärsivä Joni kiskaisee pari salamannopeaa pystyvaiheista konaan ja Jennyn viimeistelylakaisut menevät 4 metriä ohi. Kurkkuhousujen loppukiri jää papin verran vajaaksi ja lohtukaljat aloittavat matkansa kohti kitusia. Helpon ja Varman voiton jälkeen huojentuneet Mammat alkavat hiljakseen riisuutua välierätanssiaisia varten.

Välieräpaikka Mammoille pindelssein 43-57.

 

Välierät

Droit ThreeStars – Musta Surma

Ripuli vastaan Sipuli. Pitkän A-sarjakokemuksen omaavat droittarit lähtevät päänkeston mittapuulla ennakkosuosikkina välierään, mutta tämän talven heittorutiini on pojilla vähän sitä ja tätä. Musta Surma on puolestaan saavuttamassa jännittämisen maailmanennätyksen turnauksen edetessä (taas!) kohti finaalikentän valojen loistetta. Särkelän elintärkeät lakaisut menevät piirun verran oikealta ohi ja Kärenlammen selkärankaan alkaa ilmestyä murtumia heittovaiheen painuessa väsymyksen seurauksena ylivaiheen puolelle. Anri käyttää iltapäivän viimeisen hyvän heittonsa 12 pisteen ripuliseen konaheittoon, mutta lakaisukone Molkkarin 4p siivousheitot riittävät tällä kerta jatkoon Pesukoneen keskittyessä tuntuman puutteesta johtuvaan tunarointiin. Ohjelma loppu, luukun saa avata!

Musta Surma finaaliin prosentein 48-52.

Boss, Somalian omega DJ – Jarrumammat

Jarrumammat kohtaavat välierässä kryptoniittinsa, sillä koodaripojat ovat täysin immuuneja morphsuittien hekumalliselle kutsulle. Matti ja Aapo niittaavat armottomasti parrua riviin Pukon ja Jonin konaheitto-hka:n kalpeaksi jättäen. Linjapoistosektorilla kaiken nähnyt All Stars -Tiina saa huomata, että raviolli on oppinut viime talvina lakaisemaan, ja vieläpä varsin tarkasti. Tähtien ollessa kohdallaan Keisulle riittää rivi 2, 0, 2, 2 kentän tyhjennykseen, kun taas kokovartalokortsutyttöjen pyristely ei enää illan hämärtyessä tahdo riittää suosivasta alustasta huolimatta. Ja jos Jonia ei nähdä morpsuitissa, niin se on kyllä suurempi pettymys yleisölle kuin joku pahainen välierätappio Captain Blueberrycapelle.

Prossat mustille pojille 55-45.

 

Pronssi

Droit ThreeStars – Jarrumammat

Pesukoneen pojat ovat ennenkin ottaneet mittaa pinkkipaidoista, elikkä pronssipelissä on aistittavissa kyykkähistorian havinaa á la OKL-A 2014-2015. Jarrumammat ovat tässä vaiheessa turnausta jo vähän vittuuntuneita opiskelijanretkujen ryyppäämiseen ja rellestämiseen ja pronssipeli pelataan Tiinan hoputuksen tahtiin. Droittarit pitäytyvät päivän aikana hyväksi koetussa maksimilinjojen karsimisstrategiassa tyttöjen yrittäessä herättää henkiin vuosien takaista natsitaktiikkaa. Sympaattisen ällöpoika-Jonin sipuli leviäminen välierässä kostautuu kohtuuttomana haukipullon narskautteluna mitalipeliä odotellessa, ja tuloksena on neljäs sija Vernerin tuulettaessa villisti podiumpaikkaa.

Prosentit Droitille 50,5-49,5.

 

Finaali

Musta Surma – Boss, Somalian omega DJ

BSoDin pelkokerroin on finaalissa sata, sillä AiMin OKL:ssä yllättäen pudottanut MusSu on kerännyt kauden mittaan melkoisen maagisen voittamisauran ympärilleen. Hyvä uutinen BSoDille on kuitenkin se, että MusSu voitti MM-kultansa finaalivastustajan (tikulla silmään t. Heikki) onnistuessa tupeksimaan häkkipelin vielä paskasti pelannutta MusSuakin pahemmin. Myös AiMi antoi mussuleille sata tuhatta metriä siimaa shokkiyllätykseen johtaneessa kamppailussa. Ripe veikkaa, että Aapon ja Matin sipulit kestävät finaalissa MusSun teinejä paremmin ja Vuolteenahon unelma WCOK-mestaruudesta varmistuu, kun Anri haarukoi ratkaisuheitot hauiksi oikealta ja vasemmalta ja Empun etuviivavaihe kusahtaa. Ensimmäisessä erässä eroa jää jo 8p, eli liikaa, ja bsödileirissä voidaan jo alkaa valmistautua henkisesti kilpasarjassa pelanneiden lajitovereiden äärimmäiseen vittuiluun yleisen sarjan mestaruudesta.

Sensaatiomaisen turnauksen päätteeksi kultamitskut BSoDin kaulaan prosentein 30-70.

Tekniikan akateemiset TEK