WCOK 2020 Yleisen sarjan alkulohkoennakko


Ripes Corner logo
Ripes Corner

No niin, son pojjaat ja tytöt sillä lailla, että WCOK on täällä vaan talvipa ei. Sama se, silti pelataan. Ja kun pelataan, niin tapanahan on vähän myös heittää lotta eetteriin jo etukäteen. Yleisen sarjan alkulohkoennakko vuosimallia 2020, sayonara ja silvuplee!

Lohko A (18cmbnis, Saatanan Hyvä Tiimi, KettuViekööt, realKuhaEiOoHauki)

Lohkon kärkitaistelussa lämmittelymatsissa turnausfiiliksen tulille saaneet 18 desimetrin penikset ottavat niukkaakin niukemman 4p voiton Saatanan Tiimi Hyvästä, joka ei ehdi saada avainpelaajiaan Repaa ja Johtosta vielä lämpimäksi. Tosi-Kuhat lähtevät laulukuoroon paskasta lohkojaosta äänekkäästi avautuen ketunviemien korkkaillessa jo edellisvuoden tapaan lohkojumbokuoharia.

Jatkoon: 1. 18cmbnis 2. STH

Lohko B (Horny Torvi Cult, SyrvänKyylä, Pinkit FuksiPallerot, Pinky-69)

Lohko B:ssä voima on ylivoimaa, kun ympittäret kirittävät Jussukan käsittämättömään 10.5p hka:han ponppu kelistä huolimatta. Pinkyn raivatessa tiensä lohkovoittoon SyrvänKyylä ja himokkaat torvikultistit ratkovat kakkossijan heti aamusta. Syylästä huolimatta aamukanki tepsii, ja Kuopion yliopistollinen Sairaala menee jatkoon –60 – -68 päättyvän avauspelinsä ansiosta. Pinkit FuksiPallerot parantaa viime vuoden Okaansa 5 pistettä, ja alittaa näin maagisen -80p okarajan. Onneksi olkoon ja tervetuloa ensi vuonna uudestaan!

Jatkoon: 1. Pinky-69 2. SyrvänKyylä

Lohko C (Droit ThreeStars, Histoni ry, Kuha ei oo Roope, Fetischpro)

C-lohkoon piiloutunut pesukoneellinen droittilaisia, jotka linkoavat itsensä nauravan Vernerin mitalla ykköskoriin. Ammattilaisfetisistit käyvät oudon, mutta kiihottavan taistelun jatkopelipaikasta lohko-ohjelman jälkipuolella ja työntyvät kakkoseen. Roopella on ihan muut pelit menossa ja biokemisteillä on labrat varattu jatkopelien päälle. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Jatkoon: 1. Droit ThreeStars 2. Fetischpro

Lohko D (Master Boys, Vain Yksi Baarissa, Aku ja verbanpojat, KOVA)

Lohko D on Ripelle täydellinen mysteeri. Joukkueiden nimissä on jotain tuttuja sanoja (baari, Aku ja sen KOVA), mutta muilta osin on siirryttävä lottolinjalle. Denna masturberande pojkar och flickor (verbalaiset pää kiinni nyt siitä pakkoruotsista) liipaisevat itsensä jatkoon jostain alhaalta tulevan ruikan mitalla. Aku pistelee veljenpentujensa Japun, Jopun ja Stipun kanssa kovan KOVAa vastaan kello yhdentoista kaksintaistelussa lunastaen näin lohkon kakkossijan. Lohkojumboksi jäävää VYBiä tuskin kovasti harmittaa, sillä baarissa ei tarvitse olla yksin kahden kvartetin suunnatessa sinne putoamiskaljoja nauttimaan.

Jatkoon: 1. Master Boys 2. Aku ja verbanpojat

Lohko E (KuhaEiOoHauki, Private Browsing golf club, Ryöhnäiset ylitse paiskaavat pullon ystävät, Eroottiset mieshierojat)

E-lohkoon on sattunut sentään muutama Ripellekin tuttu ryhmittymä, kiitos luojan (koni akin tuojan). Lohkovoitosta käydään kiivas taistelu ryyppyjengin ja feikki-Kuhan välillä, ja tuo kamppailu päättyy lämmittelymatsit allensa laskeneen Kuhan hyväksi. Ryyppiäiset kostavat kuitenkin avaustappion golfareille (siinä on muuten typerä laji) ja seksiä tihkuville ja aina vähän liian kovaa hieroville miekkosille. Lohkosta putoaville Ripe suosittelee (viinan)ottopartion muodostamista privaattiselaajien johdolla!

Jatkoon: 1. KuhaEiOoHauki 2. Ryöhnäiset ylitse paiksaavat pullon ystävät

Lohko F (#mik_nightline, DDRNV mit Kapitalistenschweinen, Psykoosit Tulille, RYNTÖKULMA)

Lohkoon F on sattunut taas useampi Ripelle tuntematon pelleporukka, lienevätkö etelästä? Itäsaksalaiset con kapitalistisiat ainakin on Tampesterista kotoisin ja ”talviseen” Ouluun MM-kyykän jälkeen suuntaaville kultakutrisille sinivalkopaidoille jääkenttähelvetti voi tulla ikävän yllätyksenä. Psykoosiveikot paukuttivat viime vuonna itsensä laulukuoroon suoraan kolmessa pelissä keskituloksella (että lappeen Rantalaisetkin ymmärtää mistä puhutaan) -59.67, mikä on jopa Hervannan mittapuulla melkoista paskaa. DDRNV pelkän nimen perusteella jatkoon ykkösenä ja heti perään arvaajamustekalan nostaman arpalipukkeen lisänumeron perusteella RYNTÖKULMA. Sorry, nightline!

Jatkoon: 1. DDRNV mit Kapitalistenschweinen 2. RYNTÖKULMA

Lohko G (Taistelujaskat, Isä luotolan kyykkääjät, -Lapuan Hinaus ja Hitsaus-, M/S Dosetti)

Dyn dyn dyn dyn dyn dyn dyn dyn taaaaisteeeluujaskat! Ilman Tupla-Rannasteita varustettu Jaskojen edustusjoukkue johtaa lohkoa talvipelirutiinissa, mutta Ripe ennustaa että lohkossa muhii munaskuita kutkuttavaa yllätyspotentiaalia. M/S Dosetti on onnistunut puristamaan itsensä jatkoon takavuosina, mutta tänä vuonna -70:ää hipova Oka ei tule riittämään jatkokarkeloihin. Eteläpohojammaan hinuritkin ovat huhujen mukaan uhumakkaasta nimestään huolimatta neitseellisiä äireenpoikasia, elikkä koneen fukseja. Sen sijaan Isän pojat ovat salamannopean googlauksen ja röyhkeän arvailun varassa etelän vetkuja, joille jääkenttätanssi on tuttu juttu. Luotolan opetuslapset pyhän hengen voimin lohkoykkösenä jatkoon.

Jatkoon: 1. Isä luotolan kyykkääjät 2. Taistelujaskat

Lohko H (Peppulit, Kyykkäritorvet, Taivaallisen etevät ja erinomaiset kuorolaiset urheilevat, Mobile)

H-lohkon kärkisijan ottaa epäilemättä Pyllyset, mutta kakkossijasta käytäneenkin sitten inhan korskea mittelö. Torvien ja enkelikuoron keskinäinen nahistelu mennee (huom. äidin kielen opet tajat: ei typo, vaan potentiaali) jamitteluksi matkapuhelin-moottoriöljy-poikien suunnatessa jatkopeleihin.

Jatkoon: 1. Peppulit 2. Mobile

Lohko I (Musta Surma, 18cmbnisjatke, SIK Twixes; Boss, Somalian omega DJ)

Alkusarjan kiimaisin lohko I on täynnä huikeita oululaisosaajia. Äkkiseltään vaikuttaa siltä, että Tampesterin sutkeilla on ollut näppinsä ja ruskeat kirjekuoret arvontatoimikunnan asioissa, sillä samasta korista löytyy jopa 4 potentiaalista puolivälierämunaa. MM-kultamitalistitiimi MusSu on ottanut WCOK:iin lisää feminismiä Molkkarin palatessa turnausremmiin SuHa:n naisista ja normi-iskussa ollessaan tiimin pitäisi hoidella kullinjatkeet ja Helmis-Korhosen suklaapatukkaporukka. Lohkoykköseksi kuitenkin jyrää tiensä BSoD, joka tuo lisää OKL-A-sarjakokemusta alkulohkomähinöihin, vaikakkin ilman Hanppeihin loikannutta warrea. Ripe veikkaa, että lohkon paskimman Oka on unlucky losereiden parhautta, mutta sepä ei taidan Piukkulaa paljon lohduttaa pistesarakkaeen näyttäessä nollaa.

Jatkoon: 1. Boss, Somalian omega DJ 2: Musta Surma

Lohko J (Droit OneStars, MikkelsbräuereiEins, Sherrynpolttamat, Taistelujaskat 2)

Lohkosta J löytyy teekkariperinneseuran yhden tähden ykkösvitja, ja droittareilla onkin marssittaa kentälle lohkovoittoon oikeuttava rosteri. D-poikien suunnatessa jatkokentille lohkon jämäporukoiden vääntö kakkossijasta ratkeaa Taistelu-Rannasteiden eduksi, ja kotipanimopoikien harmiksi. Panimomestareiden kelkkaan hyppäävät sherrymiehet Lastu ja Mutjake ovatkin jo ehtineet nauttia itsensä pehmeiksi, eikä lohkon pohjimmaiseksi putoaminen tunnu enää missään.

Jatkoon: 1. Droit OneStars 2. Taistelujaskat 2

Lohko K (Kermit Blasting Crew, Lentävä Iina ja Hullut Alkoholistit, SIK Raiders, Eliittikumppanit)

Lohko Koolla ei ole väliä, mutta arvotaan siitä huolimatta sieltäkin kaksi joukkuetta pleijareihin. SIK Raidersin Metsävainio on värvännyt MM-kyykän finaalista katkeroituneena ympärilleen joukon sähkökillan sympaattisia veteraaneja Aken ja Pekan muodossa. Kartut sojottavat taivasta kohti taakseviennin aikana Raiderien perseraiskatessa lohkovastustajat viinan korventaman rintaäänen hähätellessä irvokkaasti kentän reunalla. Kermiitit ja LIHAtiskin wcok-veteraanit joutuvat tyytymään lohkopudotukseen Eliittikumppanien kerätessä ratkaisupaikoissa itsensä kelvottomaan, mutta riittävään -40 peliin.

Jatkoon: 1. SIK Raiders 2. Eliittikumppanit

Lohko L (oliiviaijat, Nuorten miesten olut- ja kyykkäseura, KikkelisKokkelis, pasta.risuaitaswag.com)

Ällälohkossa ennakkosuosikin viittaa kantelee harteillaan NMOKS, joka on napsutellut OKL-B:ssä siedettävää alle -40 peliä aina silloin ja tällöin. Kakkossijakamppailu käynee vähän turhan kuumana aamugambinansa vasta yläetikettiin asti nauttineille swäggäreille, ja oliiviäjille tulee kiire pystäriin martineille (stirred, not shaken). KikkelisKokkelis jatkoon (ja Sassiin!) Ripen ouija-boardin lähettämien vibojen perusteella.

Jatkoon: 1. Nuorten miesten olut- ja kyykkäseura 2. KikkelisKokkelis

Lohko M (Mikkelsbräuerei Zwei, Terveiden tornien ystävät, Aeto Raitti)

Kotikaljakerhon kakkosvitja hakee tuntumaa kolmen joukkueen lohkosta, mutta Mukka-Villen vitutukseksi lohkoon on arpoutunut myös pahimmasta päästä olevia Herwood Cityn renttuja. Ripe vetää kuitenkin sen verran kotiin päin, että pinnat satavat bräuerei-kakkosen laariin ja Aeto Raitti pistelee ratkaisupelissä turpaan TTY:n kekkuleille.

Jatkoon: 1. Mikkelsbräuerei Zwei 2. Aeto Raitti

Lohko N (Vallijannut Kurkkuhousuissa, AC Hanpit, Masters of metals, minerals and…)

N-lohkossa on I-lohkon tapaan epäilyttävän monta semi-vakuuttavaa oululaistiimiä ollakseen sattumaa (ehkä jopa lappeen Rantalaiset ovat mukana juonessa?). Kullinvaivaajat ovat tahkonneet B-sarjaa ihan kelpo tuloksella, ja Nergin teloittajat voittivat myös (jumbo-)finaalin pikkujoulukyykässä. Alle neljänkympin pelillä jallitetaan veteraani-Hanpit ja kansainvälisen nimen takana lymyilevät kemistit nurin vaikka selvin päin! Lohkokakkosen paikan lunastaa äärimmäisen tiukan trillerin päätteksi (ja Kajaanista asti alkulohkoon putoamaan tulleen Jamsterin äärimmäiseksi vitutukseksi) AC Hanpit.

Jatkoon: 1. Vallijannut Kurkkuhousuissa 2. AC Hanpit

Lohko O (Kyykkäprinsessat, Anatomistit, Jarrumammat)

Lohko O:ssa kytee turnauksen suurenmoisin jättiylläri, sillä taannoin A-sarjasta eläköityneet jääkenttäspesialisti-Jarrutytöt ovat kasvaneet isoiksi ja palanneet pilaamaan muiden yleisen sarjan tiimien WCOK:n. Rosterista löytyy vahvistamattomien tietolähteiden lisäksi myöskin ex-Hanppit ja ällöpoika Joni, joka ei toivon mukaan kuitenkaan pue päälleen trademark morphsuittia kuin vasta välierissä. Anatomisteille ja Kyykkäprinsessoille Jarrumammojen tykitys on ”no niin, vittu, kivaa”, mutta onneksi lohkossa on vain kolme joukkuetta! Lantinheitto paljastaa, että Anatomistit (kruuna) menee suvereenisti jatkoon lohkokakkosena. Helei!

Jatkoon: 1. Jarrumammat 2. Anatomistit

Lohko P (Fuksikyykän voittajajoukkue, Konttaava DORIS, Lapin jättiläiset feat. SSVV)

Last of the Lohkos, elikkä P, pitää sisällään viime vuoden yleisen sarjan mestarin ja kaksi tämän vuoden turnauskiertueen kaksoismitalistia. AiMi pullautti kakkosjoukkueensa yleiseen sarjaan voittamisen määrän maksimoidakseen ja Tupla-Ipen ja El Capitano Vainionpään johtama punakone vienee lohkoykkösen pallin niks ja naks. Dooris pääsee saman tien etsimään nelivetovaihetta Pub Kuutioon fuksikyykän voittajajoukkueen läpsytellessä itsensä jatkoon lohkon kakkosena.

Jatkoon: 1. Lapin jättiläiset feat. SSVV 2. Fuksikyykän voittajajoukkue

Tekniikan akateemiset TEK