WCOK 2018: Naisten sarjan alkolohkoennakko


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Naisten sarjaan saatiin tänä vuonna näemmä muhkeat 10 joukkuetta, hyvähyvä! Äkkivilkaisulla monet pelaajista ovat visiteeranneet turnauksessa aikaisemminkin, ja sehän on pelien tason kannalta silkkaa parhautta. Seuraavassa Ripe-sedän tiukka analyysi tyttöjen tulikuumasta sarjasta, suoraan koniakkilasin pohjalta.

Lohko NA (kenttä 10)

sNAPsi, HaukiKaunottaret, TUHEROT, Olutlutkat

Aijai! Nyt on luvassa turnauksen kiihkeintä, tasaisinta, jännittävintä ja raastavinta alkulohkomeininkiä, kun neljä ennakkoon tasaista akkakvartettia ottaa yhteen jatkopaikan toivossa. sNAPsista löytyy Ripellekin tutut Autio ja Rinta-Piirto, eli kokemusta on ihan OKL:sta saakka. TUHEROT on WCOK:n naisten sarjan mestari vm. 2016 ja HaukiKaunotaret on pelannut tänäkin vuonna oivallisesti liigan B-sarjaa. Olutlutkissa häärii HaKasta loikannut nouseva tähti Anri Kinisjärvi, jota varmasti sapettaa joutuminen samaan lohkoon liigatoverien kanssa. Ripe veikkaakin, että Anrin ja Helmin puute HaKasta syö liikaa pinnanpoistopoweria, ja niinpä ollen kokeneet TUHEROT ja olutpäissään meuhkaavat OLuTkat pinnistävät tästä lohkosta jatkoon.

Jatkoon: TUHEROT ja parhaana kakkosena Olutlutkat

Lohko NB (kenttä 11)

Oosyytit, Sutturat, OTA

Hieman edellistä rauhallisemmassa kolmen joukkueen lohkossa Ripen silmiin pistää heti OTA:n Kupiais-Virve, ja ah, kylläpä vanhan sydäntä lämmittää rakkaus ymppiläisiin. Virven kaverina lohkovoittoa ovat varmistamassa Hautamäki & Hakala, eli viihdyttävää naiskyykkää on luvassa.  Lohkon kaksi muuta joukkuetta ovat Ripelle täysin tuntemattomia, eikä nopea tilastogooglauskaan tuottanut tulosta. Jatkokaavio on kuitenkin tänä vuonna sen mallinen, että kakkossijalta yltää välieriin vain olemalla kakkosista paras. Ja sitä Ripe ei uskalla kivi kovan A-lohkon vuoksi Oosyyteille ja Sutturoille luvata. Tervetuloa ensi vuonna uudestaan!

Jatkoon: OTA

Lohko NC (kenttä 12)

Minttupesät, Viiniseura, SuHan Naiset

C-lohkoon arpoutui minttupesien ja viininmaistelijoiden vitutukseksi viime vuoden mestari SuHaNa, joka on tänäkin vuonna liikkeellä timanttisella nelikolla. AiMin peräpäässä A-sarjaa tahkoava Liekki-Inkeri, puppelikukkeleissa upeasti niin ikään A:ssa pelanneet Kivelä ja Ilonen sekä HaKasta turnaustiimiin loikannut Glumoff ovat erittäin vaikea nelikko voitettavaksi. SuHan tytöt pistelevät muille luuta kurkkuun, se on selvä, mutta lohkon kakkossijasta ja samalla jatkopelien lucky loser -paikasta käydään kiivas taisto. Ripe heittää roposensa alkoholin suurkuluttajana tällä kertaa Viiniseuran laariin, mutta jos pesästä löytyy jääkylmää minttua, niin Ripeä ei sureta vaikka sijoitukset menisivät toisinkin päin.

Jatkoon: SuHan Naiset

Tekniikan akateemiset TEK