WCOK 2017 – Yleisen sarjan alkulohkoennakko


 

Tminiripesajajai, se on taas talven kuumimman kyykkäturneen aika! Ja kuten perinteisiin kuuluu, sää on ennusteiden mukaan kisapäivänä kuin anoppi, eli kovatasoisen rutiinijyräämisen sijaan Ripe ennustaa yllätystentäyteistä cuppia á la pomppuhauki. Tämän vuoden kokoonpanoista löytyy paljon tuttua ja wanhaa, mutta Ripe huomaa myös monen perinteisen menestyjätiimin hajonneen ulkomailta tilattujen läskikyykkien tapaan, nostaen mahdollisten yllättäjätiimien osakkeita entisestään.

Seuraavassa ruoditaan lohko lohkolta läpi satavarman saletit ennusteet alkulohkovaiheen etenemisestä. Skål!

Lohko YA (kenttä 1)

Nurmeksen kyykkäseura, Varpusparvi, Droit OneStars, Cabin Crew

Nopealla vilkaisulla Droit ja Varpusparvi kuulostavat Ripen korvaan edes jonkin tasoisilta kyykkäjoukkueilta. Mutta, eipäs hätäillä. Tarkempi sherlockkaus paljastaa Nurmeksen kyykän taustalta superkokoonpanon, jossa Turanssin lappeen Rannan kansallista liigaa vuosia dominoineen (sekä satunnaista turnausmenestystä niittäneen) porukan vahvistukseksi on kähmitty maanpetturi GH Smyyli of Komulainen. Droitin yhden tähden joukkueessa taasen konaa paukuttaa kaiken kansan rakastama höpönassu, eli huijaava Paho. Muutkin jengin jäsenet ovat karttua todistetusti viskoneet, muun muassa legendaarisen Ruttu-Kvartetin riveissä. Kolmantena lohkossa kilvoittelee perinteinen B-sarjan jyrä, MM-pronssiakin (siinä huonommassa sarjassa toim. huom.) viime lumilla pokannut Varpusparvi. Viimeisenä mukana on aina niin sympaattinen Cabin Crew. Joukkue on nähty raivotreenaamassa harva se päivä, mutta ainakaan vielä ei treeni-into ole realisoitunut joukkueen tulokseen. Nurmes selvästi jatkoon, mutta toisesta jatkopaikasta saatetaan nähdä tiukka taisto Varvin ja Droitin kesken, jossa yhden tähden marinoimien vanhojen jarrujen sibaali lienee vastustajaa paremmassa terässä. Herra kapteenilla ja miehistölläkin on pienet saumat, mutta krooninen torpeedovaihe tuhonnee ne viimeistään ratkaisupaikoissa, joten herrasmiesten kohtalo on jäädä nauttimaan maankuulua kisajuomaansa (Ripe suosittelee, btw.)

Jatkoon: 1. Nurmeksen kyykkä, 2. Droit OneStars

Ripe´s Pro Tip: Luopio-Komulaisen kasetin leviäminen mailan päässä sivurajasta olevan valotolpan häiritessä muuten hyvävaiheista ohiheittoa.

Lohko YB (kenttä 2)

Muutama risukäsi, Loistava Iina & Hullut Alkoholistit, Pinkit Prinsessat, Vanhat karvaiset

Lohkon ennakkosuosikki on vaatimattomasta nimestään huolimatta salakavalista kemisteistä koostuva Muutama risukäsi. Poppoon johtohahmot Antikainen ja Lämsä ovat naputtaneet kohtalaista tulosta OKL:ssa, mutta haukitilastojen valossa kemistien peräpää vuotaa kuin viallinen pipetti. Risukäsien tie jatkopeleihin muuttuu nopeasti kiviseksi, jos 4H-Jyrkäs päättää jatkaa liigassa hyväksi näkemäänsä 1,5 haukkarin eräkeskiarvoa. Lohkon muut joukkueet eivät soita Ripen päässä mitään herätyskelloja, eikä tilastojen epätoivoinen kaivelu tuo mitään lisäinfoa. Olisiko jotain fukseja kyseessä, kun ei vanha enää pysy mukana. Tämän toisen jatkoonmenijän kohdalla Ripen täytyi etsiä vastausta koniakkipullon kullanruskean nesteen pohjalta.

Jatkoon: 1.Muutama risukäsi 2.Vanhat karvaiset

Ripe´s Pro Tip: Tsekkaa Lämsän määrämittaisen konapommin joka heitolla vaihtuva vaihe.

Lohko YC (kenttä 3)

Blagitarius Blagiators, Risto ReipAss, Mutta Tommia Ei Kiinnosta, Ninjat Kylpytakeissa

Jokavuotisen WCOK-comebackinsa tekevä BlaBla nähdään taas Ripen iloksi Puttosella vahvistettuna. Alkulohkossa homma saattaa mennä vielä optimaalista pelikirjaa etsiessä ja Mörrin GoPro:ta kiinnitellessä, ja Hanpeissa kypsytetyllä Juusoksella onkin alkukankeuden (tirsk) purkamisessa valtava rooli. Kliinisen puhdasta kyykkää parhaimmillaan pelaavalla BlaBlalla on onneksi aikaa herätellä kyykkäviettiään ennen viime vuonna kohtalokkaaksi koitunutta puolivälierävaihetta. Kylpytakkininjoina häärivät OKL-B:stä tutut swagilaiset, joiden kauden Okalla (huitelee -60 tienoolla) ei montaa pinnaa ole luvassa. Lohkokakkoseksi Ripe ennustaakin epäkiinnostuneita Tommeja, sillä frontside ollieita ovat viskomassa kaiken kokeneet ja nähneet YMPpitytöt Herrasen jämäkän vasurin johdattelemana. Reippailijoita Ripe ei tunne laisinkaan, mutta ehkä Puolen Hehtaarin Metsässäkin on siirrytty hunajansyönnistä jalompien harrasteiden pariin. Jos Tommia ei oikeasti kiinnosta, saattaa lohkojärjestys vielä mennä uusiksi, mutta Ripe tietää veikata että BlaBla ottaa mukaansa jatkopeleihin satsin kolmiväristä kuusysiä.

Jatkoon: 1. Blagitarius Blagiators 2. Mutta Tommia Ei Kiinnosta

Ripe´s Pro Tip: Puttoselta kentän laidalla nimmareita pyytävien nuorempien lakaisijoiden kiitollisen kunnioittavat katseet.

YD (kenttä 4)

Ville Peltonen, Ramppa Kalkattaa, Bille Bunttila, Katsojaäijät

Lohko YD on kutkuttavan jännittävä, sillä haastavissa kenttäolosuhteissa punttilat menevät kaikkien joukkueiden kanssa kohtalaisesti tasan. Hattutemppuleijonan maineella ratsastavien Kyrppäjyrien tiimillä on valtava potentiaali tähtien ollessa kohdallaan ja onnekseen pystylyöntiin erikoistuneet murisijat saivat ankkurikseen vähän sievemmin heittävän Rinta-Piirron ( onko se siis Tissi-Tussaus?). Alkulohkostaan Jussukat menevät (äänettömästi, hih hih) ykkösinä jatkoon vaikka joutuisivat pieksämään vastustajat ja syömään Saarnion haukkareita täyteen heittämät statsilaput. RK lähtee turnaukseen melko lailla tavanomaisella liigakokoonpanollaan ja tämän kauden Oka -50 tietämissä saattaa olla helisemässä Bille Bunttilan kokeneiden kehäraakkien käsittelyssä. Katsojaäijät eivät hekään ole tulleet vain katselemaan, sillä kokoonpanosta löytyy ainakin Teklassa sipuliaan tämän kauden kovettanut Tuomo Johansson, järkälemäisellä Kallion Jussilla tuettuna. Lohkokakkosesta Ripe ei mene takuuseen, mutta Williz Seppänen on saletisti varannut taskunpohjalle pari kinder-yllätyksillä täytettyä ruskeaa kirjekuorta siltä varalta että tuomari erehtyy tuomitsemaan pappeja vastustajan hyväksi.

Jatkoon: 1. Ville Peltonen 2. Bille Bunttila

Ripe´s Pro Tip: Ojalan maalatut haukkarit 40p kenttään. Taito sekin.

Lohko YE (kenttä 5)

RKK Ruiske, Droit TwoStars, Symppikset, 18cmbnis Original

Tarkkanenäinen Ripe havaitsee dopingsävytteisen salanimen takaa vehkeilevien Ossaajien hajun kilometrin päähän. Alkulohkossa leijonanharjainen Himanka ei ehdi vielä saavuttaa 7,4 Königsbacherin Ballmer Peakia, mutta muiden jatkopaikan tavoittelijoiden harmiksi haueton-kausi-OKLssa-Ukilla ja Jakerilla on pitkästi yli kymmenvuotinen kokemus helppojen pelien hoitamisesta kotiin. Lohkokakkosen paikasta tappelevat tosissaan Kahden tähden Droitit ja keskikokoisen elimen perustajajäsenet. Droittilaiset ovat perinteisesti osanneet kohtuullisen maistelun lisäksi pelata kyykkääkin, yleensä edellä mainittuja sekakäyttäen. 18-senttiset vievät kuitenkin niukki naukki jatkopaikan puolen litran ihmisjalluilta, sillä droittilaisten parhaat konanryskääjät on nakitettu ykköstiimiin. Symppiksillä on klassisesti ollut tukalat paikat verenmaku suussa pelattavassa WCOKissa, ja niin käynee nytkin. Mutta hei, kiva kun olitte mukana!

Jatkoon: 1.RKK Ruiske 2. 18cmbnis Original

Ripe´s Pro Tip:Himangan maankuulut puujalkavitsit.

Lohko YF (kenttä 6)

Kakkossaakat, Joulukuussa Syntyneiden Tukiyhdistys, SIK Raiders, Polyteknillinen Willimiesklubi

Viimeiset pari vuotta ensimmäisellä jatkopelikierroksella naamat sulattavalla ryssimisellä itsensä turnauksesta ulos pelanneet Kakkossaakat lähtevät WCOK:ään tutuista asemista: WCOK-paluun kakkosiin suorittanut YTY tekee minkä pystyy ja Häkkinen tankkaa saavuttaakseen finaaliin mennessä videotallenteen kommenttiraidan värittämiseen tarvittavan määrän promilleja. OKL:ssa kohtalaisella Oka:lla suoriutuneella tiimillä on kuitenkin vastustajiinsa nähden niin monta kymmentä vuotta enemmän pelikokemusta, että edes Lonnakon torpeedovaihe ei riitä pudottamaan Kakka-Ossaajia alkulohkovaiheessa. Viime vuonna sviddumaiseen lohkoon sattunut SIK Raiders joutuu jälleen kiristelemään hampaitaan, sillä PoWi-cuppiin inspiraatiota jo toista vuotta peräjälkeen hakemaan tulevat Willimiehet eivät anna viime vuoden tapaan siimaa Oulun tuuliseen tammikuuhun totutellessaan. Joulukuussa Syntyneiden Tukiyhdistyksessä näyttäisivät pelaavan tuore fuksimölkyn mestari ja OAMK ry:n vasta valittu rahastonhoitaja. Ikävä kyllä a) WCOK on kyykkäturnaus ja b) jatkopaikkaa ei voi lunastaa järjestäjää lahjomalla kuten Ripe muistelee etelän kisoissa joskus käyneen. Alkulohkoon Pudonneiden Tukiyhdistys tarjoaa suhalaisten mukaan kuitenkin hyvät eväät loppupäivälle, jotta suru ei yletä aivan puseroon asti.

Jatkoon: 1. Kakkossaakat 2. Polyteknillinen Willimiesklubi

Ripe´s Pro Tip: Häkkisen psykedeelisen soittolistan hypnotisoiva vaikutus vastapelaajien sipuliin.

Lohko YG (kenttä 7)

SIK Bastards, Pinkit fuksipallerot, LaLa, 18cmbnis Reserves

Sähköäpärät osoittivat turnauskestävyytensä nappaamalla perinteisen pikkujoulukyykän mestaruuden ja olutmarinadia sipuliinsa vielä hakeva kiukkuinen SIKakatras on paha vastustaja heti aamusta kohdattavaksi. Maajoukkueessa kaiken voittaneen Soppasen konaheitto on vielä ensimmäisessä pelissä h 14 h 12 mutta jatkopelien alkaessa IPAa on jo kiskottu pari litraa mieheen ja Pekkakin alkaa saada mailaansa spinniä. Nimittäin jatkopeleihin SB menee, tuli avaushaukia tai ei. Lohkon muut tiimit saavatkin sitten tapella keskenään toisesta jatkopaikasta, ja ainakin Ripen näkökulmasta (hiljalleen sumenevasta) luvassa on tasaista vääntöä. LaLaan on poimittu Haukiemin konanmälvääjät ja pari terhakkaa likkaa, kun taas reservibenisten rosteri on täynnä liigassakin peliaikaa saaneita tekijöitä. Pinkkien fuksipalleroiden pelaajista Ripe ei tunne kuin Puppelikukkeli-Mannisen, jonka kausi ei ole lähtenyt aivan yhtä räväkästi liikkeelle kuin valmennuspäällikkö Miettusen opissa luulisi liikahtavan. Kuriositeettina mainittakoon, että “djerf” on erään fuksipalleropelaajan nimen lisäksi myös ääni, joka lähtee sisältä haljenneen kartun osuessa peilijäälle jähmettyneeseen parkkikseen. Nomen est omen, mutta niin on pelikokemus liigastakin: reserviläiset pinnistävät jatkoon lallattelijoiden lähtiessä nauttimaan kisavirvokkeita lohkoputoajien LaLakuoroon.

Jatkoon: 1. SIK Bastards 2. 18cmbnis Reserves

Ripe´s Pro Tip: Määtän etuviivalla täysivaiheinen ja kaikin puolin seksikäs lakaisu toisella heittokierroksella.

Lohko YH (kenttä 8)

SuppoHauet, AiM_Donatello, EPO 2, KEIJOT

Pu(o)lustava mestari SuHa saa lentävän lähdön turnaukseen Ripen silmiin kohtalaisen selkeästä lohkosta. Ennivajeen paikkaamiseksi hankittu Ilkka on jo kuuleman mukaan saatu treeneihin mukaan harjoittelemasta sukeltelua haukien kanssa parasiittisaarilla. WCOK-viikolla liigassa +5-pelin paiskonut SuHa ei varmasti aamutokkurastaan huolimatta lohkotovereille kumartele, vaikka jääkentällä Erosen maila vähän pomputtelisikin. Lohkon kakkoskamppailun ykkössijoitettu on AiMin kakkoskaarti, jonka rivistä löytyy mm. A-sarjaa tällä kaudella ahkerasti tahkonneet Lantto ja Pönde. EPOn kakkostiimi ei voi paljon muuta kuin sadatella päätymistään jälleen SuHan kanssa samaan alkulohkoon, kuten kävi vuoden 2014 WCOKissa. KEIJOillakin saa olla aika kova kädet toisen jatkopaikan ryöstääkseen, sillä Donatellolla riittää varmuutta ja AiMilaista kuolemantuijotusta Velton 2,5 ja Timon 1,5 metrin pituisella skaalalla. Ripe ennustaa karmaisevaa löylytystä ja plussaeriä kentälle 8, ja jos tasaiset pelit kiinnostavat, niin lohkojumbojen kamppailussa voi olla jotain näkemisen arvoista.

Jatkoon: 1. Suppilovahverot 2. AiM_Donatello

Ripe’s pro tip: Vuosituhannen menestyneimpään (kyykkä)roolipeliin äänensä antaneen Horosen kannustushuudot.

Lohko YI (kenttä 9)

Isäntäklubi, Koneen fuksipallerot, Peppulit, Voi, Minun Poikani!

Lohko YI on pitkälti kahden kauppaa, sillä kahden lohkoon sattuneen fuksitiimin harmiksi loput kaksi ovat Miettus-Roopen ja ex-suha-ex-kombosti-Juopperin kasaamia porukoita. VMP on pelannut tällä kaudella jo melkein A-sarjakelpoisen -25-tuloksen ja paketti näyttäisi tilastojen mukaan nojaavan vahvasti bomberien tekemiseen takamiesten vielä totutellessa kyykänpeluuseen. Toope voi paukuttaa Isäntäklubin jatkoon yksinkin, jos vain heiton mitta sattuu kohdalleen ja muut isännät malttavat korkata vinettonsa vasta jatkopelipaikan jo varmistuttua. Lohkokakkonen saa vastaansa todennäköisesti SuHan, ja molemmat kapitaanot välttänevät siksi kakkossijaa kuin ruttoa. Fuksitiimien yhteenotossa mestareilla on meriitin mittainen etu, vaikka tuoreet voittajat lähtivätkin yhtä lukuun ottamatta juhlimaan Hemavanille. Tietysti kolmossija on laiha lohtu fuksiderbyn voittajalle, mutta onpahan kotiinviemisiksi edes pari pistettä ja hitunen voittamisen kulttuuria.

Jatkoon: 1. Isäntäklubi 2. Voi, Minun Poikani!

Ripe`s Pro Tip: Miettusen ja Juopperin “kumpi heittää enenmmän pisteitä konasta” -kilpailu.

Lohko YJ (kenttä 15)

Jarrutytöt, Team Jukupaq, Selkäpuukko, STH

Voi Juku! Jarrutädit ovat hommanneet naimakaupoilla täksi vuodeksi Kylliksi konavoimaa viime vuoden rallitapaturmasta oppineina. Hyhmäisesti alkaneen OKL-kauden perusteella Ripe ei uskalla tyttöjen jatkopelipaikkaa vielä faktaksi julistaa, mutta jokainen lämpimiksi heitetty heitto alkusarjassa on myrkkyä helppoa flaksia etsiville vastustajille. Mikä hitaasti lämpeää, se hetken päästä kyykässä turpaan antaa. Selkäpuukosta löytyy yllätyspotentiaalia KeKeläisten Kaupinmäen ja Kastarin muodossa, ja tätien korvia on punottelemassa ronskeista huuteluistaan tunnettu Piekkari. Helpoksi eivät jarrujen aamupäivää tee myöskään STH:n sinnikkäät sedät. Saatanan Hyvä Tiimi on punnertanut itsensä jatkoon alkolohkomähinöistä monen monta kertaa, ja Ripe ennustaa, että niin käy tälläkin kertaa. Piekkarin ja Repan välinen “juttelukisa” on varmasti kohdalle sattuessaan finaalin arvoinen spektaakkeli, ja Ripe kehottaakin lähikentillä pelaavia lainaamaan ohiajavilta ISS:n traktorikuskeilta Peltoreita keskinäisen pelin ajaksi. Jukupaqn huonoksi onneksi tasokas lohko tarkoittaa aikaista kotiin lähtöä. Ehkä ensi vuonna onni olisi suopeampi?

Jatkoon: 1. Jarrutytöt 2. STH

Ripe´s Pro Tip: Tynin kilkki per lakaisu –ration eksponentiaalinen kasvu suhteessa kenttäolosuhteiden lisääntyvään jäisyyteen.

Lohko YK (kenttä 16)

AiM_Leonardo, $neaky Trippin´ Racoons, Harakat, SIK Karitsat

Testokillan kuumin hotti ja viime vuoden WCOK-nelonen löytyy tänä vuonna sinihuivisen akimbo-miekkasensei-kilpikonnan hintahtavan salanimen takaa. ”Nice”ten mies Toratti, Jätti-Petteri ja Sutkiiro ovat nähneet niin monet turneet, että alkulohkotoverit voivat keskittyä lähinnä päivän pisin suklaajuna –kisaan osallistumiseen. Tuut tuut, motherfuckers! Harakat ja SIK Karitsat koettavat kähmiä itselleen toista lippua jatkopeleihin ja iloisesti käkättävien variksensukuisten generoima paine jäädyttää kokeneemmankin pelaajan sipulin, saati sitten viattoman karitsan. Vaihtaripesukarhujen alkolohko menee kielimuuria ylittäessä ja natiiveilta lajia oppiessa, mutta tsajai, että on mukava nähdä jälleen kansainvälistä väriä WCOKissa! Ja poikkeuksellisesti a little bit in English: welcome to the Finland, we have fun and games. Unfortunately, for the Racoons, neither play-off fun nor play-off games for them this time. Huhhuh, no se siitä. Täytynee Ripenkin käydä se kesken jäänyt englanti kakkonen loppuun ensi vuotta ajatellen.

Jatkoon: 1. AiM_Leonardo 2. Harakat

Ripe´s Pro Tip: Vainionpään yli-inhimilliset polvikulmat heiton aloitusasennossa.

Lohko YL (kenttä 17)

Hanpit, Pesukone, AiM_Michelangelo, Oliivi

Myllyisät Hanpit ovat jälleen liikkeellä niin timanttisella kokoonpanolla, että tätä ei saatana tunaroida! Hanpit on ollut WCOKin finaaleissa viime vuosina niin tuttu näky, että kuuluttajakin on aikonut tänä vuonna vetää samoista lapuista. Kunhan Joni pysyy kaukana suhalaisten sakkopulloista ja Mjatinho de la Sydrumpa ehtii palauttaa mieleensä miten se nurkka lähtee, voi matka kolmanteen perättäiseen finaaliin alkaa. Lohkossa nähdään myös A-sarjakokemusta omaavan Pesukoneen paluu: pyykkipojat ovat lingonneet viime aikoina eko-ohjelmalla, eikä miehiä ole paljon treenikentillä näkynyt. AiMin kolmas turtles tuskailee varmasti Hanppien ja PSK:n kanssa samaan lohkoon joutumista, mutta toisaalta aikaa jää enemmän pidemmälle pääsevien konelaisten äänekkääseen kannustamiseen. Oliivi ei viime vuonna jäänyt Ripelle mieleen, vaan eipä jäänyt WCOK-illalta mitään muutakaan. Tilastot paljastavat Okan huidelleen yli -70 paikkeilla, ja jos ei ihmeitä ole vuoden aikana tapahtunut, jää alkulohkon jumbosija tällä kertaa Oliivin täytettäväksi.

Jatkoon: 1. Hanpit 2. Pesukone

Ripe´s Pro Tip: Paskiksen hka:n triplaantuminen bomberien heittäessä haukkareita.

Lohko YM (kenttä 18)

Bingbong Sanoi ovikello Dingdong, Panemiseen ja Eksursioihin Nuoria Innostava Seura: Virallinen edustusjoukkue, Kyykkäprinsessat, Aina Häviää

Lohkon YM ennakkosuosikki on OKL-kauden ryssimisvaarassa oleva BSoD. Tutulla nelikolla liikkeellä olevat tietoteekkarit ovat myllytelleet jo tälle kaudelle liigassa yhden plussaerän ja Oka ei anna kovin realistista kuvaa BSoDilaisten tasosta pelikirjan napsuessa kohdilleen. Lohkon toinen Ripelle tuttu joukkue on (joskus aiheellisesta) pessimismistään tunnettu Aina Häviää. AH:n rosterista löytyy sopivassa suhteesta kokemusta ja suorituskykyä jatkopaikan varmistamiseen, ellei sitten kyseenalaisiin harrasteisiin erikoistuneen PES:n (ei taida olla Kyykkäliiton alainen seura?) edustusjoukkueesta löydy riittävästi tummanpuhuvia kavioeläimiä oddsien kääntämiseen excupanijoiden hyväksi. Kyykkäprinsessoille ei taideta tässä lohkossa paljon siimaa jaella, mutta suun mutrulle vetämisen sijaan prinsessojen kannattaa käydä kuuntelemassa viereisellä kentällä 19 kauniisti laulavan SuRaLen bardi-Arin lohduttavia säkeitä. Vanhasta muistista jatkoon Bingbongit ja joukkueen itsensäkin yllätykseksi AH:n poppoo.

Jatkoon: 1. Bingbong Sanoi ovikello Dingdong 2. Aina Häviää

Ripe´s Pro Tip: Aapon äänekäs tuskanparahdus konaheiton livetessä ohi toisen kierroksen kapeasta maalista.

Lohko YN (kenttä 19)

Susirajan Legendat, ABS, Hanpit feat. Bille Bunttila, Haukiem

Nopeasti vilkaistuna tähän lohkoon ei sattunut yhtään ennakkoon jalustalle nostettavaa tiimiä, eli tasaista rytinää on luvassa. Ripe on kuitenkin epäluotettavilta tahoilta saanut tietää, että Susirajan Legendat ”ovat joskus kyykkää kesällä kokeilleet” ja että kyseessä olisi leppoisan leipurin ja yhden Bundesliga-tasoisen futarin muodostama kaveriporukka. Ripe veikkaa, että huhujen takaa paljastuu -85 Oka:n omaava lappeen rantalainen bilekyykkäjengi, mutta lupaa silti pitää lohkon kuvioita silmällä kunhan tärkeämmiltä matseilta ehtii. Niin, ja rosterin neljäs jamppa on nimeltään Mikko Kovero, mutta Ripen on vaikea uskoa että kyseessä olisi vanha tuttumme Tampereelta. Tuo strategisia haukia huonojen heittojen sijasta heittelevä auringon korventama betauros kun tuskin lähtisi random nobodyjen kanssa onneaan kokeilemaan. Hanpit feat. Bille Bunttila taasen sisältää Mylly-Tepon sekä “Halitaan”-Kaxin joten lohkon sijoituksista  tullee kova taistelu Haukiemin kanssa. ABSistakin löytyy Ripelle tuttuja kartunviskojia, eli lohkon lopputulema on kaikkea muuta kuin päivänselvä. Ripen on jälleen luotettava tilastojen kertomaan: kahdesta A-sarjajyrästään huolimatta Hanppi-Billet eivät kykene venymään Haukiemin tasaisen epävarmassa käsittelyssä.

Jatkoon: 1. Susirajan Legendat 2. Haukiem

Ripe´s Pro Tip: Kaxin ja Tepon mittaruletti jääkentällä tuottaa joko täydet 40 pinnaa tai täydet 4 haukkaria.

Lohko YO (kenttä 20)

anaalivandaalit, Fetischpro, AiM_Rafaello, Tommi ja me

Tampereen ainoat ”vakavasti otettavat” ”kyykkästarat” ja kaksinkertaiset WCOK-mitalistit tulevat jälleen pahoinpitelemään oululaisten takavaara-alueita. Arvostetusta Saksan Der Kyygelsliga:sta takaisin loskaiseen Hervantaan potkittu Miikka Sorvalli sekä taannoisesta Kesähauesta tuttu 3-linjaa-yhdellä-Topi palaavat kokoonpanoon sympaattisen Koveron siirtyessä gloryhunttaamaan muihin tiimeihin. Kotiliigassaan päin persettä pelanneen vandaalisakin sahtivastaava Mikkolainen on uhonnut voittavansa kaiken vaikka alasti vasurilla heittäen (kuten TEK-kyykkäliigan finaaleissa kuulemma tapana on), ja siksi Ripe ennustaakin av:lle turvallista matkaa jatkopeleihin. AiM_Rafaellolla on käynyt arpaonni myötä, sillä lohkon muut tiimit eivät Ripeä vakuuta. Fetischprossa näyttäisi palloilevan pari tuttua blankolaista ja Tommi kavereineen ei kerro Ripelle muuta kuin että tämä Tommi-trendi joukkueiden nimeämisessä on saavuttamassa epämiellyttävät mittasuhteet. Lääkkölä himoitsee jatkopelipaikkaa niin ahnaasti, että saa piiskattua nelospuksuttimesta tarvittavat poistot irti ammattilaisfetisistien jäädessä nuolemaan niittinännivöitään.

Jatkoon: 1. anaalivandaalit 2. AiM_Rafaello

Ripe´s Pro Tip: Jundin laatusahdin litrahinnan kehitys pelien edetessä saattaa yllättää janoisimmat kyykkääjät.

Lohko YP (kenttä 21)

Tekniikan Ihmelapaset, Perintätoimisto, Elram, EPO 1

Voi veljet! Tekla tulla rymistelee turnaukseen yhtenä vahvoista voittajakandidaateista, ja se tietää masentavaa alkulohkotaivalta Teklan polulle sattuville tavallisille kuolevaisille. OKL:ssa on jo nähty, että pelipäälle sattuessaan lapaset jättävät kentälle keskimäärin vajaan kolme pinnaa erää kohti ja viime vuonna dunkkuun tuli silti jo neljännesvälierissä Hanppien +1-peliltä. Alkulohkosta Tekla menee ykkösenä jatkoon vaikka arpomalla heittojärjestyksensä, mutta pelaako Lahtinen kakkospaikalla pelien ja kenttien kovetessa? Säännöllinen WCOK-vieras Elram napannee lohkon kakkospaikan vieraskoreiden Tepsun ja Lehto-Jussin nenän edestä pohjalaisten hiihtohormonien katsellessa menoa kauhun vallassa. Ja jos Teklan turnaus kosahtaa ennen aikojaan, on Perintätoimistolla sitä paitsi parempaa tekemistä lapasiin veikkausrahansa lainanneiden opiskelijoiden omaisuuden takavarikoinnissa.

Jatkoon: 1. Tekniikan Ihmelapaset 2. Elram

Ripe´s Pro Tip: Teklan sibalen jäätyminen plussapelin lähestyessä.

 

Tekniikan akateemiset TEK