WCOK 2017 – Naisten sarjan alkulohkoennakko


Jominiripehan nyt on markkinat! Ripen korviin on kantautunut huhuja, joiden mukaan lähempää heittävän sukupuolen edustajat ovat panetelleet Ripeä seksistisen diskriminaation harjoittajaksi. Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa, sillä Ripen silmissä sekä tytöt että pojat ovat vain heittokeskiarvoja ja kasvottomia sipuleita OAMK:n tilastokantasalaatissa.

Osoittaakseen halveeraajien väitteet vääräksi, Ripe gräbbää tänä vuonna naisten alkulohkoja bai dö pusi esitellen lohkovaiheen ennakkosuosikit yleisen sarjan tapaan. Ja helpompihan näitä on ennakoidakin, kun saa tarkastella joukkueita kaksi metriä lähempää.

Lohko NA (kenttä 10)

SuHan Naiset, Ohiampujat, OTAsNAPsi, HaukiKaunottaret

Viime vuoden välieräsulamisesta mielensä pahoittaneet supponaiset kävivät hakemassa voittamisen kulttuuria MM-kyykän naisten sarjasta ja joukkueen kokemattominkin osasto on treenannut läpi kesän ja alkutalven aivan sairasesti. Ripe ennustaa, että oli kentän pinta sitten tahmea tahi umpijäinen, jää SuHaNalla 16 mailan jälkeen kentälle vähemmän akkoja kuin mitä on tiimin kokoonpanossa. Alkulohkovastustajia ei taida paljon lohduttaa se tieto, että sibalen lämpötila mitataan vasta jatkopeleissä, sillä sinne asti WoSu ei ota mukaansa kuin yhden onnekkaan kvartetin. Nousukuntoinen HaKa tarttunee tiukasti kiinni toiseen jatkopaikkaan, joskaan snapsiemot ja Ohiampujat eivät hekään aivan nimettömillä kokoonpanoilla ole liikkeellä. Ripe ennustaa, että HaKa:n Pyhäjärvi toistaa liigassa kiskaisemansa 20p lakaisun kovalla ja liukkaalla alkulohkokentällä päästäen stormtrooper-synonyymit ja pakkojuottajat hyvin ansaitulle hiihtolomalle.

Jatkoon: 1. SuHan Naiset 2. HaukiKaunottaret

Ripe´s Pro Tip: Pjoonan Wuhuumjatin ympärillä konttaavat vanhat puheenjohtajat ja vielä vanhemmat Hanpit.

Lohko NB (kenttä 11)

TUHEROT, Pesäkiilat, MJAR

Viime vuonna yllättäen WCOK-voittoon kivunneet vahauksenvastustajat lähtevät puolustamaan mestaruuttaan samaisella kokoonpanolla. Vaikka viime vuonna TUHEROjen Oka pyöri jatkopeleissä -40 ja -50 välissä, voitti se silti oikeat pelit vastustajien tyrimiseen luottaen. Tuo kasetin sekoittava aura suojannee TUHEROita myös tänä vuonna alkulohkovaiheessa siinä määrin, että poppoo pääsee kokeilemaan viimevuotisen temppunsa uusimista. Aivan toinen asia sitten onkin, miten paljon siimaa vihollisilta tänä vuonna riittää jaettavaksi pelien ja kenttien kovetessa. Lohkovastustajat ovat Ripelle lähestulkoon täysin tuntemattomia ja siksi lohkoanalyysikin on saatettava loppuun hellästi tunnustellen. MJARin Kinisjärvi on näyttänyt taitojaan ainakin edellä mainitussa HaKassa ja jos J. Pulska on mitään sukua Liekki-Ipelle, ylettää naisten heittoraja NB-lohkossa myös kaksi metriä sivurajasta vasemmalle. Liekö sattumaa, että myös Pesäkiilossa on yksi AiMikaima. Tällä kertaa kyseessä on Vainionpää, ja MJARin kanssa voimat yhdistämällä olisi siis melkein saatu jo kasaan AiM_April O´Neil. Lohkokakkosen Ripe vetää tällä kertaa hatustaan (paremman tiedon) puutteessa, luottaen CAPS LOCKIN IHMEELLISEEN VOIMAAN.

Jatkoon: 1. TUHEROT  2. MJAR
Ripe´s Pro Tip: TUHEROjen peräpääpainotteinen strategia 3. ja 4. paikkojen heittäessä 1. ja 2. paikkoja kovemmalla hka:lla.

Tekniikan akateemiset TEK