WCOK 2017 – Naisten sarjan jatkopelianalyysi


miniripe

Välierät

Kenttä 3 O NA1 – NB2 SuHan Naiset – MJAR 85 – 15

Alkulohkosta tullut hyvänolontunne välittyy SuHaNan ensimmäiseen jatkopeliin ja viime vuoden välieräsulaminen on yhtä mennyttä kuin tämän talven lumet. MJAR:n Kinisjärven kauhuksi taannoinen SPKL-pari Enni ei tällä kertaa annakaan tukea ja kannustusta, vaan poistaa armottomasti linjat yksi kerrallaan Jennyn hoidellessa vasurin yhdellä heitolla.

Kenttä 4 P NB1 – NA2 TUHEROT – HaukiKaunottaret 54 – 46

HaKa pelaa elämänsä turnausta ja haastaa hallitsevan mestarin ihan tosissaan. TUHEROT käyttävät kuitenkin hyväkseen hiljalleen paikalle kerääntyvän yleisön mylvintää ja verrattain kokemattoman vastustajan helposti napsahtelevaa selkärankaa napatakseen voittoon riittävän edun toisessa erässä.

Kenttä 2 Pronssi

MJAR – HaukiKaunottaret 40 – 60

Välierätappiosta ryhdistäytynyt HaKa pelaa omalle tasolleen ja MJAR joutuu toteamaan liigassa kypsyneiden kaunottarien ajan myötä yhteensulautuneen pelikirjan liian tehokkaaksi kovien paineiden mitskumatsissa. Pronssia Hakalle, arvokasta kokemusta MJARille.

Finaalikenttä Finaali

O-P SuHan Naiset – TUHEROT 65 – 35

Finaalissa kohtaavat mestaruuttaan puolustava TUHEROT ja ensimmäistä WCOK-finaaliaan pelaava SuHaNa. Viime vuonna paineen alla murtunut SuHaNa on ottanut silloisesta tunaroinnista opikseen ja tietää hyvin TUHEROjen tason. Inkerin treenit alkavat näkyä jo ensimmäisessä erässä WoSun ottaessa etumatkaa tehokkaan konatyöskentelyn avulla ja Oonulin rannesweepin vaihe alkaa napsua etuviivalle. TUHEROilla ei perinteisesti vastustajan myllytys kiinnosta, vaan alapäätiheiköt puristavat pelinsä vaikka väkisin alle -45n. Se ei ikävä kyllä riitä toiseen perättäiseen mestaruuteen, vaan SuHaNa toistaa MM-kyykkätemppunsa nappaamalla himotuimman mitalin dynastiatiimin turnauskokoelmaan.

Tekniikan akateemiset TEK