WCOK 2014 jatkopeliennakko


miniripeTaas on Ripe brenkutellut koko viime yön ja lopputuloksena on hihasta ravistetut prosentit ja kootut selitykset jatkopelien todennäköisimmistä lopputuloksista. Ripe toivottaa hyvää pelipäivää myös kaikille putoajille!

YLEINEN SARJA

Yleisen jatkopelikaavio:

 

1. jatkokierros

Y1: Kuha – Aim_Reich

Tunnelma on katossa ja Jaker vedossa, mutta Lannistereja fanittava I. Pulska pistää joukkoineen kampoihin minkä vain usean nelossijan kokemuksella pystyy. Lopussa kuitenkin lapinpolttajat saavat turskasta naamaan ja vastaan on laittaa lähinnä saksalaista silliä. http://www.youtube.com/watch?v=i9SSOWORzw4, nuff said.

Blind side fish pistää kuonoon prosentein 65 – 35.

Y2: Jarrutytöt – Ville Peltonen

Tyttöjen onneksi vastus ensimmäisellä kierroksella on vielä vähäinen, sillä vanhan kansallissankarin ja nykyisen HIFK-jyrän kädet jäätyvät hienoisista plussatuloksista huolimatta ja kolausapua ei edes tarvita. Kokovartalokortsujakaan tuskin käytetään vielä näin varhaisessa vaiheessa, joten täällä ei ole mitään nähtävää.

Prosenttirako repsahtaa niinkin isoksi kuin 85 – 15.

Y3: McPapat –  Aina Häviää

Nomen est omen, varsinkin kun vastassa on “olette kaikki idiootteja” -ragessaan raivoava Mats Sydligt-Ursprung iloisine veikkoineen. AH:n pelaajista löytyy niin A- kuin B-sarjakokemustakin, mutta se ei vain auta näinkin kovaa konkaritiimiä vastaan. Skouttausta harrastava voi tässä vaihessa käydä katsomassa Pappojen sweeppivireen. Jos haukia tulee, on matka tästä eteenpäin toivoton.

Jos lounashyydytys ei vie miehiä, ovat prossat 70 – 30 Papoille.

Y4: DDRNV – TNGY

Huhujen mukaan tässä vaiheessa sitä lunta voi alkaa tulla. Hyödyttömien keltaisten tupaan sitä ainakin tulee. DDRNV:n flirttailevat neitokaiset sanovat kuorossa “Wir möchten eure Hinterbacken anfassen!” ja psyykkaus uppoaa herkkiin luonnontieteilijöihin niin, että Gothamin gargoylekin putoaa heittoasennostaan oman konan päälle. RLY, parhaalla pelillään NGY voi ja tulee pistämään kampoihin, mutta ei riittäne hiljalleen saksalaiseen olutkulttuuriin virittäytyneitä neitokaisia vastaan.

Kuulantyöntäjät vievät 65 – 35.

Y5: Hanpit – Säälimyllyt

Vastustajan myllyt jäävät todellakin säälittäviksi, kun woo-ooo-ooo-Hanpit hakevat kisakuntoaan iskenderin ja aimanin jälkeen. Yhden tähden jallua kiskaistaan napaan kunnes ajatus kirkastuu ja välissä heitetään karttuakin niin, että voitto napsuu yli 10p erolla.

Jos Teppo ei tappele tuomarin kanssa, ovat prosentit 85 – 15.

Y6: Jarrukartio – Irish Rovers

Irish Rovers on perin mediaseksikäs tiimi pitäen sisällään niin WCOK-, OKL-, MM- kuin PowiCup-mitalistejakin. Toivottavasti viskiä riittää purnukassa, sillä Jarruraidan tavoitteena siintää timanginen kakkospaikka ja matsin jälkeen wannabe-irkuilla onkin loistava sauma luikauttaa daniboit kaiken kansan riemuksi.

The pipes, the pipes are calling, 70 – 30.

Y7: STH – Lance Armstrong

Hitaasti lämpeävä STH ehtii mukavasti palauttaa mieleensä vanhat niksit alkusarjan tiimmellyksessä ja ensimmäisessä pudotuspelissä tiimin kokemus antaa ratkaisevan edun pyöräpoikien noususuhdanteisesta rutiinista huolimatta. Lance pistää kuitenkin myllykkäästi kampoihin jos saa pelinsä alkusarjamenestyksen siivittämille ylläriraiteille.

Sankarin johdolla 60 – 40 STH:lle.

Y8: Superpump Overdrive – KombostiKobla

Siinä tanner rytisee ja aitaa kaatuu kun hevoset nus.. raavaat miehet painii. Leinosen tykki on viime aikoina näyttänyt sellaista potentiaalia, että KK:lla on punteissa pitelemistä. Toisaalta rytinää on luvassa myös toiseen kenttäpäätyyn jos Kobla löytää edes puolet alkukauden huippupelien vireestään. Vaan eipä taida löytää.

Pumpdrive Oversuper, prossat 60 – 40.

Y9: SIK Bastards – Pesukone

Pesukoneen viime vuoden WCOKin neljäs sija on punpulia kun vastaan asettuu kisojen yksi suurimmista ennakkosuosikeista. Kötsä viimeistelee tämän jatkopelin vaikka vasurilla ilman Capsicamia ja Jarmo voi keskittyä tankkaamaan neljännesvälieräpeliä varten.

SB heittää Pesukoneeseen ison kiven prosentein 85 – 15.

Y10: Anaalivandaalit II – Droit Håmåstars*

Voitetusta alkulohkosta huolimatta näissä karkeloissa Tampereen toisella ihmeellä ei ole varaa pupeltaa -50 tuntumaan, sillä katsos kummaa, vastaan asettuu varsin perinteikäs kotikaupungin kyykkäseura Droit. Droitilla on tälle kautta n. 1900% vähemmän heittoja kuin nuorella treenaavalla Kakkosanaalin vandaaleilla ja se ratkaisee ottelun ennakkosuosikin Tampesterin suuntaan, vaikka ensimmäinen erä menisikin ihmetellessä vastustajan heittotyyliä.

Håmåsti 69 – 31 AV:lle.

Y11: Anaalivandaalit – Team Gayut

Yksi mahdollisesti tiukahko peli jo takana ja monta edessä. Tämä se ei kuitenkaan AV:lle vielä ole, sillä B-sarjan aina varman OFKL-poimintatiimin tulostason ei pitäisi riittää Tampereen kesäkyykkävekkuleiden tasoon kuin korkeintaan karkausvuoden karkauspäivänä n. klo 2. Sorvalin 1. erän vasemman laidan puhdas 12p kirvoittaakin PKL:stä tutun “Lähtis kämpille”-kommentin. Jallupullot narskahtelevat ja “hauska laji”-huudot soivat AV-leirissä, ainakin vielä toistaiseksi.

Vandaali+anaali+gayu = prossat 85 – 15 AV:lle.

Y12: BlaBla – KeKe

Hevosmiesten tietotoimisto kertoo, että Torsti von Dorz Torstenberg joutuu jättämään kisat sikseen! Paikkojan nimi on vielä täysi mysteeri, mutta ainakin Hietaniemen Riku on perinteisesti ollut aina terve ja pelikunnossa. Kuulemma YTY:kin olisi käytettävissä huolimatta siitä, että liigatiiminsä on kisoissa mukana… Oli kuka oli, niin lineup-muutos ei vaikuta tämän matsin kohtaloon, sillä Blagit vievät lohkonsa ja vetävät KeKejä ruusperiin niin että tuntuu.

Blagit jatkoon naurettavan helposti prosentein 90 – 10.

Y13: SuppoHauet – BSOD

SuHan sipulit punnitsevat ensimmäisenä Ripen hyvät ystävät Boris, Sergei & Dimitri. Joukkueilla onkin hieman historiaa jo A-sarjasta aiemmin tältä kaudelta kun SuHa vei kauden liigakohtaamisen vain vaivaisen 3 kyykän erolla. Ukko-Pekka nautiskelee tässä vaiheessa vasta ensimmäiset Jallunsa ruoansulatusmielessä, joten heitossa ei ole vielä BSOD:n kaipailemaan varianssia.

SuHa suhaa jatkoon prosentein 70 – 30.

Y14: Skepparklubben – Ruttu Kvartetti

Lappeen rannan skepparit kohtaavat ensimmäisessä jatkopelissään B-sarjan Eastsiden runkosarjan lähes puhtaalla pelillä myllyttäneen Ruttu-Kvartetin. Valiitettavasti oululaiset tarvitsevat sään jumalien lisäksi myös melkoista juopontuuria, mikäli jatkoon tästä pelistä mielivät. Lunta on luvassa läjäpäin, joten Ripe kannustaakin tarttumaan pulloon jo hyvissä ajoin ennen ottelun avausheittoa.

Skepparit tykittelevät Westerholmin ja Turan rupeleilla jatkoon prosentein 80 – 20.

Y15: AiM_Volk  – Hanpit Superheroes

AiM-junan ykkösvaunu vastaan wanhan liiton Supersankarit. Tässä ottelussa punnitaan nuoren polven kyykkääjien kasetin kesto kun Arffi, Junes ja Hernis alkavat marinoimaan sitä Jallulla. Hanppien oivallinen suunnitelma kuitenkin lyö käsille ja liiveihin yrittävä Junes taklataan hankeen.

AiM_Volk puksuttaa jatkoon prosentein 65 – 35.

Y16: Juhamatti Niemelä – TekLa

Tässä jatkopelissä vastakkain olevista tiimistä molemmista puuttuu yksi tähti. Toivottavasti mukana on kuitenkin useita yhden tähden pulloja. Iiskan siivoustyöskentely on sen verran rutinoituneempaa tasoa, että vaikka teekkarinaisen korvia särkisi pelissä kuuluvat voimasanat, menevät 2ossaajat otteluparista parin peräpään 0:n ja 2:n erotuksella jatkoon. Lonnakko ei vielä suutu.

Keisarin päiväretki jatkuu prosentein 60 – 40.

 

Neljännesvälierät:

A: Kuha – Jarrutytöt

JRYÖ:n voittotaival tuskin katkeaa tähän matsiin, varsinkin kun Ossaajien asema ikuisena nelosena on riistetty AIM:n hellään huomaan. Tämä on viimeinen ottelu, jossa JRYÖ on sään armoilla, joten pieni yllätysmahdollisuus matsiin kuitenkin sisältyy, mikäli Mahosenaho ei ole vielä aukaissut liian montaa 10-prosenttista belgialaista hienosteluolutta ja Kesne “joo heitin joskus fuu-hauen, tässä nimmari” Mustonen pitäytyy erossa limaisista vedeneläjistä.

Prossat 30 – 70 JRYÖ:lle ellei taivaalta sada paskaa.

B: McPapat – DDRNV

Tiukkaakin tiukempi matsi, jota ei ratkaise bomber-osaston myllytys, yksittäinen penatulos (kuulemma pappojen johtotähdellä nousee 50kg eikä tuu ees hiki!) tai peruukin pituus, vaan siivoustyöskentelyn puhtaus. Tässä saumassa on vain pakko luottaa enemmän Naisvoimistelijoihin kuin DILFfien peräpään kaxikkoon. THIS JUST IN, HOT KYYKKÄLEAK: Ripe on saanut käsiinsä McPappojen kauan hiotun pelikirjan.

Papoilta ragequit tulossa, prossat 45 – 55 DDR:lle.

C: Hanpit – Jarrukartio

Joko Krogen nappikuulokkeet ja molemmat varaparit on katkottu? Hienoa! Torniröksäpoistot jäävät auttamatta vajaiksi korvasaasteen puuttuessa ja Teppo ja Joni myllyttävät menemään Ballmer’s Peakissa. Marginaali on pieni, mutta niin vain käy, että Hanpit vapauttavat Smuulin loppukisojen ajaksi JRYÖ:n palvelukseen kentänputsaushommiin.

Prossat kiimaisille Hanpeille 55 – 45.

D: STH – Superpump Overdrive

STH:n veteraanien naamat venähtävät norsunkärsälle, kun täydessä treenipumpissa tulevat K69:läiset hönkivät kentälle 40kg lisäpainot karttujen molemmissa päissä. Jos tänne asti on vanhoilla meriiteillä ja rutiinilla tultu, niin tähän tigerpumppaukseen turné todennäköisesti jää. Lasses sammuu hankeen coperot rinnuksillaan ja Ojala mestaa sankarointia yrittävän Johtosen naisten viivalle.

Prossat: 35 – 65

E: SIK Bastards – Anaalivandaalit II

SB:n koneen puksutusta ei pysäyttäne mikään, kaikkein vähiten pomppupommia heittävät AV2. Bastardojen nousukiidon voi tuhota ainoastaan lonkerokiljun loppuminen ennen aikojaan tai lumimyräkän aiheuttavat vakavat problemsit ankkuri-Suomelan tuntikaupalla viimeisteltyjen viiksien ryhdissä.

On liian aikaista miellyttää yleisöä, prosentit SB:lle 80 – 20.

F: Anaalivandaalit – Blagitarius Blagiators

Nyt ollaan jo vähän enemmän jännän äärellä. Nääsvillen ykkönen vs Oulun Suuri Muinainen. Jos peliä ei ratkaise Aero-Puttonen nelospaikaltaan, sen tekee kaikkien Anaalivandaalien idoli Juusos ihan vaan pistämällä Tappara-fanien päät pyörälle pelkällä preesenssillään. AV on kopioinut Kyykkäjumalan heittotyylistä vasta kartun taaksevedon – ei heiton tulosta – joten aivan vielä ei tämän parivaljakon valtikka siirry Tampereelle.

Niukka voitto Blagille prosentein 40 – 60.

G: Suppohauet – Skepparklubben

Peejii pistää parastaan hanuri tiukkana eikä Skepparsköppärs jää yhtään huonommaksi. Kuten tavallista Suppojen peli ei ratkea aloituskaksikon myllyihin vaan peräloosterin swiippeihin. Tämän vuoden WCOK on skeppareille ensimmäinen ja siten tärkeä näytön paikka. Sipulit voivat siis pehmetä jo tässä vaiheessa.

Prossat kuitenkin lappeen rantalaisille hiuksenhienosti 47 – 53.

H: AiM_Volk – Juhamatti Niemelä

AiM:n ykkönen saa vastaansa multitaskaavan Iiskan, joka on jo onneksi vapautunut omasta joukkueestaan fanittamaan itseään. Jakomielitautisuus ei kuitenkaan auta ja liivijengin puksutus kohti unelmaa, liki fantasiaa, kolmossijasta jatkuu. Nyt tarvittaisiin venymisiä Niemelältä, Ripe is looking at you Matti Lonnakko.

Prossat Volkkarille 55 – 45.

 

Puolivälierät:

I: Jarrutytöt – DDRNV

Tää matsi on kyl nyt ihan väärässä sarjassa kun molemmilla puolilla on toinen toistaan hemaisevampia neitoja! Ripe vetää tähän väliin… kotiinpäin. DDRNV toteaa tiukan pelin päätteeksi, ettei ole häpeä hävitä MM-kakkoselle ja laittaa Oktoberfestit pystyyn WCOK-kenttien keskuuteen. Tervetuloa vaan kaikki, 15e / litran tuoppi! ps. Hermina on illan halutuimpia saaliita.

Prossat JRYÖ:lle kotikenttätuntemuksen voimin 55 – 45.

J: Hanpit – Superpump Overdrive

Penispump Overture saa vastaansa sakin joka venyttelee, noh, egoaan osoitteessa wuhuu.info historiallisessa 15 OKL-matsin voittoputkessa. Hanppien peli on tässä vaiheessa parhaimmillaan, eikä eräs oululaisen kyykän kovimmista rannevispaajista – Superpumpin kakkospaikan M. Ojala – kykene estämään väistämätöntä energisestä tyylistään huolimatta.

Lisää keulintaa on luvassa, prossat 65 – 35 Hanpeille.

K: SIK Bastards – Blagitarius Blagiators

Onko kyseessä mitä lämpimin jälleennäkeminen vai verinen revanssi kahden OKL-legendan kohdatessa jälleen kerran? Kestääkö Mr Glass ehjänä, tupiseeko Jarmo? Tämä analyysi on ehkä lainattu menneiltä vuosilta, vaan tulos ei! Taivaalta on tässä vaiheessa satanut niin valtava määrä lunta kentän pehmentäen, että Soppanen itkee vuolaita onnen kyyneleitä, eikä Tepsukaan enää pomputtele yli konan.

Prossat SB:lle niinkin isosti kuin 55 – 45, jos YTY pelaa niin 51-49.

L: Skepparklubben – AiM_Volk

Volksin Wagen hyytyy loppumetreillä Skepparsklubbenin ihmetellessä junahommia perinteisen lappeen rantalaisittain selvinpäin. Ehkä ensi vuonna taas punajuna puksuttaa nelosiksi, mutta näissä kisoissa Itä-Suomen ehkä kuumimmat kendon ystävät ajavat veturin liiveineen männikköön, vaikka kentälle jäisikin ensimmäisen heittokierroksen jälkeen 4 kyykkää. Ja toisen kierroksen jälkeen 2.

Nyt kuitenkin prosentit 75 – 25 Dimitrin ystäville.

 

Välierät:

M: Jarrutytöt – Hanpit

Nyt punnitaan voittamisen kulttuuri, sibalit, kryptoniitit, morphsuitit, pitkät tukat, Smuulin kolausinto, Jonin 4p-erät ja Tuovisen ranneswiipin kierrokset. Nämligen, ei voisi herkullisempaa revanssipaikkaa kauden viiltävästä tappiosta tyttärille tulla kuin WCOK:in välierä. “Watch this shit” -tuijotuskisaparit: Iitu-Joni, Jossu-Teppo, Tiina-Oksu, Jenny-X. Tiukkaa tekee, mutta allstars-Tiinan swiipit siivittänevät vaaleanpunaisen pyörremyrskyn jälleen yhteen finaalikokemukseen.

Prossat: 55 – 45

N: SIK Bastards – Skepparklubben

Voi veljet! Tätä on kippariklubi odottanut: Kötsiksen kohtaamista ilman jumalallista Vapupipu-auraa. Armoton tykitys luvassa, jota kannattaa Smuulin ja vandaalien molempien olla kuvaamassa. Ripe ennakoi että Skepparit ovat pommituskalustonsa suorituksen sekä Westerholmin jäätävien 2 tornia + 2 tornia poistojen jälkeen varmoja vastustajan selkärangan napsahtamisesta, mutta Leskisen lehmänhermojen siivittämä vastaus aiheuttaa LPR:n ykkösmiehistössä “Mitävitt.. Eihän se voi? Eiss” -aallon. Tässä matsissa Soppanenkin osuu, ainakin kerran per juotu lonkerokilju.

Prossat: 55 – 45

 

Pronssi: Hanpit – Skepparklubben

Jos Joni on jo ennen turnausta huhujen mukaan sanonut, että WCOK ei juuri napostele, niin pronssimatsissa porkkanat ovat tyystin loppu ja mies hulauttaa naamaansa viimeiset taskumatin rippeetkin. Lappeen rantalaiset sen sijaan haluavat kiivaasti kotia viemisiksi edes jonkun mitskun ja näin saadaan WCOK:n palkintopallille ensimmäistä kertaa ulkopaikkakuntalainen joukkue. Onnea pronssi_mitalista!

Prossat: 40 – 60

 

Finaali: Jarrutytöt – SIK Bastards

Massiivisen koniakkitilauksen aiheuttamien budjettiongelmien vuoksi joudumme kierrättämään tähän matsiin viime vuoden OKL-finalistit. Pahoittelemme häiriötä. Luvassa on kuitenkin laatukyykkää, laatuselostusta ja laadukasta sipulointia, todennäköisesti molemmilta puolin. Muinaisen naisten sarjan pronssin lisäksi Jarrutytöillä ei ole mainittavaa WCOK-menestystä tilillään. Nyt jos koskaan siihen olisi mahdollisuudet, sillä SB:n peräpää lienee tässä vaiheessa maistellut jo varsin mojovasti jyrkentäviä virallisen kisajuoman loputtua. Orastavat loskapaskaplussakelit kääntävät tepsuttelut lätsähtelyiksi ja rauhassa marinoitunut finaalikenttä on Paskiaisten puolella. Näin Ripe joutuu latelemaan prossat jälleen kerran siniselle tiimille, joskin tiukasti, vaikka SB:n Suomela heittäisi viimeiset heittonsa TÄYSIÄ (!).

Prossat: 45 – 55

 

NAISTEN SARJA

Naisten jatkopelikaavio.

Puolivälierät:

N1 Räkätit ihan päkässä – prosen tiput

Tämähän on selvempi setti, kuin Ripe mummun hautajaisissa. Okei, mikä tahansa on selvempi.

Prosentit Räkäteille 85 – 15.

N2 Talitintit taivasalla – Pinkit Pörrö-Pallerot

Ei riiiiiiitä Pinkeillä Pörrö-Palleroilla, vaikka korvatulpat olisivat suussa ja brenkut korvissa. Tinttien juttuja ei kuuntele korvat punoittamatta edes Ripe koni akeissa.

Tintit vie 75 – 25.

N3 Rönpsä-69 – TUHEROT

Nytpä on kyllä löysää ja karvaista menoa, mutta vanhan vako on kostea ja kyllähän se taas repeää.

Prossat 65 – 35.

N4 Pyllypakara – Rinnankytketty prosessi

Mave vai penkki, kumpi vie? Tiukkaa tekee, mutta Ripe tietää, että liike lähtee kyyky…kyykässäkin alakropasta. Pakaran mitalla viedään kiitos maven.

Bumbstibumin tyyliin pakaroille 55 – 45.

 

Välierät:

O: Räkätit ihan päkässä – Talitintit taivasalla

Ehkä naisten sarjan kiinnostavin kohtaaminen. Räksät ja tintit taistelevat finaalipaikasta jälleen! Ripe seurasi koni akkipullo täristen kun Räkätit veivät viime vuonna finaalipaikan 2 pisteen erolla. Tästä suivaantuneena Milla Magia taikoo tänä vuonna viimeiset heittonsa Räkättien tiimissä. Ja finaaliin mennään.

Räkätit finaaliin prosentein 52-48

P: Rönpsä-69 – Pyllypakara

Taitaapa olla, että pakaroiden kyykkytreeni kostautuu ja edellisessä pelissä tiukkaan vireeseen päässyt kuuman kostea Rönpsä menee jatkoon sellaisella voiman näytteellä, että bomberi-Virven uusi treenitakki repeää!

Rönpsä jatkaa tästä finaaliin prosentein 70 – 30.

 

Pronssi:

Talitintit taivasalla – Pyllypakara

Tintit eivät häviöstä hyydy, vaan mitalia jahdataan viimeiseen sviippiin saakka. Pyllypakaroiden konkareista huolimatta junioriosaston sipuli on sen verran marinaadissa tässä vaiheessa, että nelossija tuntuu jo saavutukselta. Tintit pronssille!

Talintit vie ja pyllyposket paukkuu 72-28.

Finaali:

Rönpsä-69 – Räkätit ihan päkässä

No mutta hei ja täällä taas?! Ripe aavistaa, että räksät on niin nähty ja nyt on Annen vuosi. Ympin Rönpsä siis kahvat märkinä kullalle, mutta vain hiuksen hienosti.

Rönpsälle kultaa prossilla 55-45.

 

 

Tekniikan akateemiset TEK