WCOK 2014 alkulohkoennakko – naisten sarja


miniripePahoittelut viivästyneestä naisten sarjan ennakkosta. Ripe ei ole teitä unohtanut! Kuten jo mainittua, koni akkivarastot ehtyivät lähes kokonaan massiivista yleistä sarjaa analysoidessa ja eihän näitä kaksimielisiä naisia selvinpäin katsele. Viinarannasta saapui uusi toimitus ja brenkut on turvattu WCOKin ajaksi. Naisten ennakko olkaa hyvä:

Lohko NA

No, mutta määks! Räkätti-Harakathan ne täällä taas sulostuttamassa räksätyksellään ja itse Meerillä. Sen verran selvältä (Ripen maanantai-aamu) näyttää, että Räkätit ihan kaljoissa vie tämän lohkon 3-0. Tuloryhmä valitettavasti tuli nyt vähän väärään lohkoon, mutta Rinnankytketyn prosessin ja Turmasussujen välillä käydään pientä vääntöä lohkokakkosesta. Ripe veikkaa, että tiss.. Rinnankytketty prosessi suorittaa ja menee räksien ohella jatkoon.

Jatkoon 1. Räkätit ihan päkässä 2. Rinnankytketty prosessi

 

Lohko NB

Voihan rääks sanoo Ripe kun vuosikerta-Harakat astelee lauteille kyykän uudempien naistoivojen kanssa samaan lohkoon. Tintit selvittänevät itsensä jatkoon melkeinpä rääkymättä jättäen MM-kyykässä melkein hyvin pärjänneet TUHEROT, sekä sNAPsin ja FöRöBöRön tappelemaan lohkokakkosen paikasta. Oddsit kallistuvat siihen suuntaan, että TUHEROT tuuhertavat sNAPsin ohi jatkoon ja FöRöBöRö jää alkulöhköön örisemään.

Jatkoon 1. Talitintit Taivasalla 2. TUHEROT.
Lohko NC

Lohkojen arpoja taisi olla hieman hassuttelutuulella, kun Rönpsät ja Pinpit samaan lohkoon lykkäsi. Tämän lohkon kentän liepeillä peltorit lienevät tarpeen ja herkkähipiäisimpien on parempi pysyä etäällä. Vaot repeää, sipuliinat lentelee ja Pinkit Pörrö-Pallerot miettivät mitä h**l**tt*ä!?! Tässä lohkossa voidaan nähdä tiukkoja pelejä, sillä kaikki joukkueet ovat esitelleet taitojaan OKL:ssä. Rönpsäilijät lienevät toki omaa luokkaansa, mutta kakkossijasta käydään tiukka taisto, jonka voittajaksi Ripe veikkaa ihquja Pinkkejä Pörrö-Palleroita.

Jatkoon 1. Rönpsä-69  2.Pinkit Pörrö-Pallerot.

 

Lohko ND

Pyllypakara aka. CRAShin rippeet aka. Säihkytörkyturpamursujen jämäpelaajat lähtevät peliin vahvoina ennakkosuosikkeina Ripelle hieman tuntemattomampia tipuja ja Kull.. Vellin Kuivaajia vastaan. Vastustajat saavatkin tehdä töitä lohkoykköseksi tiukkojen pakaroiden ohi. Ripe veikkaa, että prosen tiput lentelevät jatkoon Vellin Kuivaajien jäädessä kuivailemaan kahvoja alkulohkoon.

Jatkoon 1. Pyllypakara 2. prosen tiput.

 

Tekniikan akateemiset TEK