WCOK 2013 jatkopelianalyysi


miniripeKisoihin on enää alle yksi päivä ja kyykkäkansan kiima on ollut käsin kosketeltavissa koko viikon. Huomenna alkulohkoista valikoituu jatkoon vain kaksi parasta joukkuetta. Kuinka näiden joukkueiden käy kun päivä on tästä eteenpäin yhdestä tappiosta poikki? Ripe ruotii sekä yleisen, että naisten sarjan loppupelit ja ennustaa illan sankarit podiumilla.

 

 

YLEINEN

1. jatkokierros

SB – EPO
Lähes SB:n mittaisen kyykkähistorian omaava Etelä-Pohjanmaalainen Osakunta taistelee tiensä hienosti ensimmäiseen jatkopeliin, mutta siihen loppuu iloinen lento. SIK Bastards pyyhkii vastustajallaan lattiaa ja rallattelee jatkoon Capsicamit soiden.

Prosentit SB:lle 97 – 3.

JRYÖ – BSOD
Binääriserverin Osittaisderivaatalla on niin ikään varsin ohuet mahdollisuudet haastaa Jarrutyttöjen pirtsakat myllyt. Pojat voivat nostaa osakkeitaan kärräämällä vaivihkaa jatkokentälle 10cm lumikerros ennen ottelua ja silloinkin Iitu ja Jossu todennäköisesti pommittavat kyykät ilmassa pihalle. Jarrutyttöjen jatkopaikka on vaarassa ainoastaan silloin kun Sipuliina iskee ja BSoD pelaa samaan aikaan kauden parhaansa -15. Mikä tuskin tulee tapahtumaan.

Prosentit Jarrutytöille 80 – 20.

Jukka Komulainen – Droit *
Bruntsi lauleskelee iloisesti Laulukalusta jo veisuja kun ensimmäinen jatkopeli alkaa ja myös muu joukkue on juonut yhdentähden jallua jo siinä määrin, että Ytyn kasvateilla ei pitäisi olla vaikeuksia hoitaa itseään jatkoon. Ripe ei löydä tästä arpakuutiosta oikein mitään sivua millä Droitilla olisi edes pieni mahdollisuus yllättää.

Jukka Komulainen jatkoon prosentein 90 – 10.

äPiChew – Muscle Juice
Vanhoja kyykkälegendoja vilisevällä ja yhdellä ensikertalaisella (joskin alkulohkossa äärimmäisen rankan treenijakson läpikäyneellä) statistilla vahvistettu äpicassobaccachewn luulisi olevan vahvoilla tässä otteluparissa. Ripe kuitenkin näkee jo kaukaa, että Paho on todennäköisesti klo 13 taas tavoittelemassa PowiCupin tapaan Most Wasted Playerin titteliä, mikä raottaa ymppiläiselle Muscle Juicelle taivaan portteja. Mikäli juomakontrolli on pitänyt niin chewbaccat pelaavat alle -10 eriä jo pelkästään kolmella pelaajalla, mutta yksikin epäonnistunut tähti laskee jatko-osakkeita.

äärimmäisen Picassot Chewbaccat näyttävät kaapin paikan tilastojen mukaan noin 70 – 30.

Ruttu-Kvartetti – Gayut
B-sarjan myllyt sallittu! Molemmat joukkueet pystyvät pelaamaan kohtuullisella -2x -tasolla ja millään ihan heikolla tuloksella ei tästä parista jatkoon mennä. Ruttu-Kvartetilla on kuitenkin lievä etu, sillä selvisiväthän he jo OKL:n B-sarjan mitalipeleihin mitä pienimmän eron turvin. Kovin paljon isommaksi ei ero tule tässäkään parissa repeämään, joten kultivoitunut kyykkäfani saattaa valita juuri tämän ottelun ensimmäisen kierroksen seurantaansa.

Ruttu-Kvartetti jatkoon prosentein 55-45.

SuHa – AiM_Kimmo
Kärkikaksikko tykittää SuHa:N -30:n tuntumaan vaikka kahdestaan, mikä on liikaa AiM:n antiikkimallin höyryveturille. Sviipperiosaston toiminta onkin tämän matsin mielenkiintoisinta antia. Jos pakkopoistot eivät ala irtoamaan letkeästi, iskeytyy OKL-kauden komeetta tonttiin kuin Venäjällä ikään. AiM:n puksuttaa itsensä laukukuoroon, mutta se tuskin sonnikuoroa juurikaan haittaa.

Prosentit SuHa:lle 85-15.

AiM_Matti – AiM_Special
Tämän siitä saa kun jakaa AiM-junan kolmeen vaunuun ja kaikki yleiseen sarjaan. Koneen testomiehet joutuvat vastakkain heti ensimmäisesä jatkopelissä, jona pitäisi olla Mattien heiniä. Tämä ottelupari on kuitenkin vedonlyöjien helvetti, sillä AiM-junan veturipaikan vetovoimaan ei voi pelkästään luottaa. Onhan jo tämän kauden OKL osoittanut kuinka ottelutuloksia voidaan kabineteissa sopia kovalla rahalla ja siinä ovat maine ja kunnia punpulia.

Ripe ennustaa AiMin poikien olevan tiukassa paikassa kuitenkin kunnian miehiä ja Matti jatkaa seuraavalle kierrokselle 65 – 35.

BlaBla – Puppi Di Pappi
Faak! Blagin työstettyä HanpitMcPacPappaJne:tä OKL:n pleijareissa edestä ja takaa on jatkopelien ensimmäisellä kierroksella vastassa saman brändin varsinainen hassuttelujoukkue. Ripe odottaa ottelusta yleisöön menevää spektaakkelia, jossa edes muutama Juusoksen suorittama yliastuttu heitto ei tule muuttamaan vääjäämätöntä. Blagin tähtiswiipperi Puttonen korkkaa tässä vaiheessa päivän toisen olusen.

Blagi jatkoon prosentein 99-1.

Anaalivandaalit – Elram
Elramia lyötiin jo alkulohkoarvonnoissa märällä rätillä vasten kasvoja ja jatkopelissä varmistellaan putoaminen vielä pesäpallomailalla. Ripe aistii tässä jo skandaalimaista kepulipeliä kun Tampereelta asti saapuneet tiimit kohtaavat heti ensimmäisellä jatkokierroksella. Hanppibingoa aamupäivän pelannut ja Larryn voittajaelkeet omaksunut AV vie derbyn helposti, vaikka PuppiDiPapin twitterissä lukisikin: “oulun ilmasto yllätti tamperelaiset. #laatta #anaalivandaalit”.

Jatkoprosentit Anaalivandaaleille 90 – 10.

SBII – Backstreet Boys
Sikkii shittii, vaikuttaa siltä että SBII vie alkulohkonsa AiM:n nenän edestä ja vastaan astelevat hieman elähtäneet pop-tähdet. Pelin henki on selvä ja Bäkkäreiden suurin jännitysmomentti liittyy siihen, ovatko he mukana pelissä vielä SB-kakkosen ensimmäisten heittojen jälkeen.

SBII jatkoon prosentein 75-25.

JarPa – Tommi Mäkinen
OKL:n A-sarjat ikiomat jonnet saavat ennakkohuhuista huolimatta vastaansa varsin kovatasoisen tiimin heti ensimmäisellä kierroksella. Tommi Mäkisen rallijoukkue nimittäin pitää sisällä Jätekoblan frisbeemiehiä, jotka ovat todellakin heitelleet kyykkää silloin tällöin ja yltäneet myös edesmenneessä OM-kyykässä mitaleille. Lisäksi Jarrupartion Dr. Krogensteinberger on itseasiassa vanhoja Koblan miehiä, joten tätä peliä ei voi sopia edes rahalla. Toivottavasti Röksän ipodissa ovat Nalle Puh -sadut asemissa ja volat täysillä. Muutoin voi sipuli olla koetuksella vanhojen KK-miehien kuittaillessa.

JarPa jatkaa don Smuulin kannattelemana prosentein 65 – 35.

Kombosti – Ewerlaast
Nimikkovodkaansa kittaava KK:n oma Ville Haapasalo tuskin näkee partansa takaa mihin heitto lähtee, mutta tutkapari Oksman piirtelee yksinkin sellaiset madonluvut tiskiin, että sattuman oikusta jatkopeleihin itsensä selvittänyt Newerlaaaaast on helisemässä. Henkinen selkäranka murretaan epäilemättä jo ensimmäisen erän ensimmäisen kierroksen aikana ja klassikon ainekset löytyvät jostain aivan muualta.

KK jatkoon prosentein 70-30.

Hanpit – The No Good Yellows
*F5* Vielä säyseä Teppo ja muut Hanpit kohtaavat ensimmäisessä jatkopelissään viime aikoina villisti treenanneen The No Good Yellowsin. Treenimäärät saavatkin olla tasoa 24/7, sillä tämän kauden parhaalla -24 ottelutuloksella ei voita edes villisti bingoa pelannutta hanppilaumaa. Vaikka Teppo ja Joni eivät vielä olisi löytäneet hellää otetta kartusta niin duo Oksu& Äksä pelastavat ottelun reilusti -20:n paremmalle puolelle.

Hanpit jatkaa prosenteilla 85-15.

Jaakko & Gene – Tekniikan Ihmelapaset
Ossaajien challenge for the nelossija saa lentävän lähdön, kun TekLa ilman Lappalaista astelee vastaan heti kättelyssä. Salanimihassuttelijoiden viime vuoden uskomaton WCOK-vire saattaa saada jatkoa, mikäli T. Mustonen päättää kanavoida menneiden vuosien hieman karkaamaan päässeet nelospaikan taidot takaisin itseensä. Pyyppösen korvalappustereot pysyvät vielä tässä vaiheessa päässä ja TekLa pääsee viettämään rentouttavia hetkiä katsomon puolella.

Jaakko & Gene jatkoon prosentein 70-30.

STH – Pesukone
Aina kovassa turnausvireessä suorittava STH saanee vastaansa useamman kertaa tänä vuonna ympäri Oulua liekeissä olleen Pesukoneen. Näin siis, mikäli Pesukoneen kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Jarrutytöt eivät päätä hävitä tahallaan (tai tahattomasti) ja siirtyä tähän kenties aavistuksen helpompaan kaaviopuoliskoon. Pesukone eteni MM-kyykässä varsin pitkälle ja OKL:ssäkin etenkin ankkuri V. Kohonen osunut kyykkiin varsin mukavalla heittokeskiarvolla. Edge on silti rutinoituneella STH:lla, sillä ankkurikollegana heittävä J.Ohtonen myllyttänee tarvittavat pisteet viimeistään ratkaisupaikoilta.

STH jatkoon prosentein 60-40.

McPapat – Ville Peltonen
Euguu! Papat kohtaavat pleijareiden ensimmäisellä kierroksella Kyrppä-69:n pelaajistosta kootun nevö4get-Villen, ja matsista saattaa tulla varsin tiukka. Hanp-Bingoa on tässä vaiheessa päivää taatusti pelattu jopa siinä määrin, että se saattaa vaikuttaa veteraanijoukkueen suorituksiin. Kendo-Ville laittaa kampoihin minkä pystyy, mutta eiköhän OKL-flopin kokenut mcpappalauma vie parista voiton – etenkin mikäli kentät ovat pehmeitä edes vähää alusta.

Papat jatkoon prosentein 65-35

Neljännesvälierät

SB – JRYÖ
Tässä on jo todellisen pudotuspelin ainesta! SB:n natsipeluutus alkaa hioutua uomiinsa ja wannabeuberfuhrer Suomelakin löytää tanssiaskeleet kohdalleen. Tekniikkataituritytöt taasen pistävät kampoihin niin penteleesti, vaikka Smuuli ei olekaan kenttää kolaamassa. Ottelu ratkeaa tuttuun tapaan kahteen viimeiseen heittäjään, ellei jopa viimeiseen heittoon. Heittääkö Jenny hauen vai nelosen? Pidättäkää pinkistä pipostanne kiinni!

Prosentit SB:lle kuitenkin 60-40.

Jukka Komulainen – äPiChew
YTY vs YTY, voi tätä karvan määrää! Lupsakat Kakkossaajat mylvivät kuorossa “This is not the best kyykkääjä in the world, this is just a Tribute” ja mikäs siinä, kun idoli raivoaa vastapuolella niin että innokkaimmilta faneilta tulee MM-kyykät housuun. Varatkaa siis soijakaakaot mukaan, mikäli haluatte nähdä päihtyneen Pahon, raivoavan Matin ja “lolwut mikä on kartussi” -Vilin pistämässä seuran kovinta RoPS-kannattajaa ja kumppaneita kuonoon.

Prosentit äPiChew:lle 65-35.

Ruttu-Kvartetti – SuHa
Tulikuuma SuHa tullee tässä otteluparissa lopettamaan Ruttu-Kvartetin pyristelyn, mutta mikään läpihuutojuttu ei matsista tule. SuppoHauet ovat kuitenkin osoittaneet pystyvänsä kiristämään pelinsä tasoa tiukoissa paikoissa, eikä vahvasti 4H-kerhon puheenjohtajuudessa kiinni olevan A. Erosen taantumisesta 4H-tuplakiinnitykseen ole joukkueen harrastaman villin treenaamisen myötä pelkoa.

SuHa jatkoon prosentein 70-30.

AiM_Matti – BlaBla
Merde! Unelma vitossijasta on saanut AiManit huikeaan iskuun, mutta auttaako kauden paras pelikään, kun vastassa on turnauszonella deeppinä rollaava Blagi? Voiton saavuttaminen voi vaatia tässä vaiheessa jo dramaattisia otteita. Blagin taustajoukkojen tulisi tarkastaa pelikenttä etukäteen piilojään varalta ja voi myös olla, että Venäjältä on tilattu muilutusjuna sieppaamaan Puttonen parempaan talteen. Se jos mikä olisi tunnetusti kuolinisku Blagin haaveille saavuttaa edes yksi mestaruus tänäki vuonna, ‘kele.

Brossat Blagidorzille kuitenni 80-20.

Anaalivandaalit – SBII
SB:n kakkonen, Anaalivandaalit… Geddit? Peppuseksivitsi tähän väliin, hehheh. Eeeeenivei, kyykällisissä ansioissa matsi on huikean tasainen ja AV:n anaalivisionäärinen esitys ei takuulla jääne kakkoseksi Pyllymäen (heh, oma keksimä) pommille. Ketä tässä sitten tuupataan takaapäin ja kuka on vetäjän roolissa? Se on lopulta (pers)sutiosaston poikien harteilla. PowiCupin skouttauksien perusteella se paras pelaaja löytyy AV:llakin takaosastosta, SBII:n puolella sutia huiskuttaa liigajoukkueen luottomies Lehtelä. Tamperelaisten ruskean reiän ritarien ristiretki saanee kuitenkin jatkoa.

Prosentit AV:lle 60-40.

JarPa – Kombosti
KK:n tähtipelaajan nimikkovodka on juotu ja ilman P. Ahon energiajuomakassia turnajaisteleva JarPa ei ole saavuttanut vielä jonneuden korkeampaa astetta. Aloituksesta pitäisi kuitenkin tässä vaiheessa turnausta heittää enemmän kuin nolla pojoa, sillä vaikka Smuuli of Komulainen olisi kuinka liekeissä ja Dr. of Kroge kuinka yrittäisi sopia, niin KK:n pojat eivät ole turnauksissa olleet mikään suupala. Yksikin raivoisa pomppuhauki KK:n puolelta tuottanee kuitenkin tasan kaksi asiaa: Tonninseteli.jpg:lle saa KK:n kapteenista tosielämän referenssin ja koitos ratkennee JarPan hyväksi.

Prossat ehkä liioitellenkin 60-40 Jarrukaistan suuntaan.

Hanpit – Jaakko & Gene
It’s a bingo! Hanppiarmeijan muiden osastojen siirryttyä määksintäosastolle voinee olla varma, että tämän otteluksikin kutsutun hassuttelun laitamilla nähdään parikin merkintään oikeuttavaaa suoritusta. Itse peli lienee jo melkeinpä sivuseikka, mutta heitetään tähän nyt parit tärpit, kun irkkilurkkerit niitä kuitenkin janoavat. Ei-Genen-Fani Jaker on osaltaan ratkaisevassa asemassa, vaikkei WCOK:ssa all-starsia valitakaan, Hanppien puolelta arvoitus on Tuovisen uuden heittovireen vaikutus jallun imeytymiseen liki paineettomassa tilassa OKL-pleijareiden ulkopuolella. Pyyppösen korvalappustereoilla on vaara lähteä maata kiertävälle radalle.

Prossat Hanpeille 65-35.

STH – McPapat
Mikäli STH on onnistunut jotenkin missaamaan Hanp-Bingon niin viimeistään 2. jatkokierroksella siihen törmätään väkisin. Voitto on saattanut tosin jo tässä vaiheessa lipsua käsistä, sillä Kaxi ja Vili ovat jo kellottaneet yhden jos toisenkin rivin kyseiseen kilpailuun. Moni ei arvaisi, mutta tämän otteluparin mielenkiintoisin statsi löytyy pelaajien jälkikasvun määrästä. Tulevia kyykkänaam…junioreita on siunaantunut yhteensä jo kokonaisen kentällisen verran. Ottelun voittaja arvotaankin siitä joukkueesta, jossa on vähemmän A-luokan lauantain viettäjiä – eli todennäköisesti STH:lle.

Prosentit 65 – 35 Knuutisen perheelle.

Puolivälierät:

SB – äPiChew
Chew on this! Viimeistään nyt Pahon virne on kääntynyt leveämmäksi kuin Jokerilla ja YTY:n jaffasta kadonneet viimeisetkin hapot. Jarnon jupina on puolestaan ylittänyt absurdin rajat jo heittäen ja Leskis-Joonaksen sydän on täyttynyt rakkaudesta elämää ja ihmisiä kohtaan. Miten tässä täydellisessä myrskyssä voisi kukaan haluta kilpakumppaninsa tiputtaa? Eikö tämä voisi jatkua ikuisesti? No ei voi, Vilin pitää päästä jo pois, sillä huhujen mukaan sopimus oli tyyppiä “tuut vähän heittämään ja juomaan grappaa” ja grapat alkavat olla jo loppu.

Vilin haave toteutuu, SB vie matsia prosentein 65-35.

SuHa – BlaBla
Teräsmies, tapaa kryptoniittisi. Mikä voisi olla täydellisempää kuin se, että BlaBla kohtaa juuri mitalipelien alla toisen niistä tiimeistä, jotka ovat Blagia tällä kaudella niistäneet. Tämä on tunnetusti se pelikierros, kun sipulin kestävyys todella mitataan ja voi pojat ja tytöt, alkaapa se SuHa:n leirissä helistä. Tähän ei tarvita kuin pari perusblagisuoritusta: helvetinmoinen odotus, tiukka tuijotus, millimetrin tarkastit mitatut askeleet, linjanpoisto ja naama peruslukemilla suoritettu olkien ylimalkainen kohautus. Tähän vastaaminen vaatii SuHan puolelta ihan jäätävää siivoustyöskentelyä, sillä kahdesti ei Blagikaan samalle tiimille anna 25p siimaa.

Prossat monessa sopassa keitetyn kokemuksen myötä 70-30 Blagille.

Anaalivandaalit – JarPa
Unelma elää Tampereella! Kuin vastauksena vandaalien rukouksiin suovat kyykkäjumalat heille revanssin viime viikonlopun Powicup-välierästä. Tässä onkin kakkossijaa havittelevan Jarrupartion todellinen koetinkivi. Onko vielä Dr. Krogeruksen tanssiaskel kepeä kuin keijukaisella ja kuinka mahtaa selväpäisen Vuokilan pää kestää kun parastaan pitää laittaa? Kun Paho ei ole heittämässä arvalla pommeja ja haukia, lepää Jarrupalojen kohtalo taas don Smuulin ja Siboolin harteilla. Ripe kyykkähammasta kihelmöi siihen malliin, että tässä ottelussa saattaa olla turnauksen todellinen superyllätys.

Prosentit tamperelaisille hiuksen hienosti 53 – 47.

Hanpit – STH
Tässä on turnauksen ehkä yksi klassisimpia kohtaamisia kun puolivälierävaiheessa onnetar heittää vastakkain ylimmät ystävykset Hanpit ja STH:n. Jonin maailman nopein heittotyyli on tässä vaiheessa salamaakin jo salamaakin nopeampi ja Ripe veikkaa miehen kellottavan heittoneliössä noin 6p/s pohjat. Sääennusteen mukaan tässä vaiheessa päivää lämpötila alkaa lähentelemään nollaa ja se aiheuttaa STH-leirissä pientä paniikkia. Kahvat uhkaavat kastua. Mikäli Teppo myllyttää ja Repa unohtaa pyyhkeen kotiin on STH:lle luvassa sympaattinen turpasauna. Jos taas toisinpäin niin Etelä-Toppilan unelma välieristä elää!

Prosentit Hanpeille 60-40.

Välierät:

SB – BlaBla
Kaaviomaagikko jörnii taasen kyykkäfania hanuriin, kun ennakolta kovin matsi sijoittuukin finaalin sijaan välierään. Turneejyrät ja lappeen Rannan parhaat pelaajat vuosimalleja 2012 ja 2013 pitävät kumpikin osaltaan tiiminsä avaimia käsissään. Jos Jarno pilaa oululaisen kyykän maineen ja heittää oikealta ohi, on SB kiipelissä, jos taas Juusos repii trikoonsa tai laskee swiippilinjat väärin, on Blagi tuhoon tuomittu. Pelillisestikään tämä timanginen kohtaaminen ei voisi tasaisempi olla. A-sarjassa joukkueet pelasivat OAMK:n historian kaikkien aikojen tasokkaimman ottelun +4 -1. Nähdäänkö nyt sen toisinto? Jos arvostat laatua, älä missaa tätä matsia.

Prosentit Blagille 51-49.

Anaalivandaalit – Hanpit
Tampereen eniten treenaava tiimi ei tehnyt likilapinreissuaan turhan takia, sillä mitalipelit ovat tosiasia. Vastaan asettuvat hulinamoodin totaalisesti saavuttaneet Hanpit, joista osa saapuu kentälle kirjaimellisesti takki auki. Odotamme Hanp-Bingoon vähintään seuraavia merkintöjä: “onko kukaan nähnyt Jonia, olisi kuulemma heitto hommia? #karkailu #Joni”, “tuomaroinnin taso ei tyydytä #teppo #raivo #bostonpaita” ja “anaalivandaalien vaihtopenkin läheisyydessä rugby-treenit #larry #paini #OYS”. Edes tripla-MM -voittaja Oksu Huovialan jäätävä poistotoiminta ei auta, kun pelikaverit keskittyvät bingoon. Kun tähän lisätään AV:n 390 asteen raivoroskapommit ja Youtuben perusteella jäätävä siivoustyöskentely, sekä Nääsvillestä kantautuneet huhut viikon mittaisesta treeniputkesta, alkaa Ripen hallussaan pitämä kohtalon vaaka kallistua Kakkossaajien henkisten veljien puolelle.

Prosentit AV:lle 55-45.

Pronssi

SB – Hanpit
Pardon? Takki on tyhjä ja jallut juotu, Jonia ei kiinnosta vaikka kentälle löytäisikin. Turnauksen paras sikkiläinen joukkue SB haluaa edes jonkun mitskun kotiin viemisiksi, vaikka Jarno pilasikin kaikkien sähköteekkareiden maineen. Prosentit SB:lle 65-35.

Finaali

Blagitarius Blagiators – Anaalivandaalit
Voiko tuhkimotarina tämän paremmin päättyä? Pitkä ja kivinen tie kahden vähempipätöisen turnauksen kautta Ouluun ja WCOK:iin saavuttaa liki orgastisella tavalla kliimaksinsa, kun finaalissa Tampereen ihme Anaalivandaalit saa vastaansa mitä suurimmin ihannoimansa kyykkämessias Juusoksen luotsaamat Blagit. Turnauskauden huipentumasta sukeutuu niin osallistujille kuin yleisöllekin varsinainen oppitunti kyykän riemuista … ja suruista. Tyylien koko kirjo näyttäytyy tässä ainakin Tamperelaisten mieliin piirtyvässä klassikossa, jossa näytetään kädestä pitäen miten haukikin on roskaista konaheittoa parempi suoritus, eikä avausheittojen pisteillä ole oikeastaan mitään merkitystä – jos putsaajina heittävät Juusos ja Puttonen. Matsi säilyy näennäisen jännittävänä vielä toisen erän loppuhetkille, kunnes, ullatus ullatus, Blagi heittää putkeen neljä niin perkeleellisen jäätävää siivousheittoa, että AV:n silmissä jo hetken kirkastuneena näyttäytynyt unelma voitosta katoaa ilmaan kuin Jallu sitseillä.

Voitto Blageille prosentein 70-30.

NAISET

Puolivälierät:

vako-69 – Lorttohauet
Lorttohaukien kolmas tuleminen antaa odotuttaa vähintään finaaliin pääsyä ja toiveena onkin, että tänä vuonna tuo kolmas kerta sanoisi toden. Kuitenkin kentän laidalla on kuulunut villejä huhuja vako-69:n irti päässeestä konapommittaja Kupiaisesta, joka on koko kauden säästellyt aloituspommeja tähän turnaukseen. Tämän lisäksi puheenjohtaja Herranen on bongattu naam…treenaamassa A-sarjan ykköspelaajien kanssa harvase päivä.

Vako-69 vie tämän ottelun prosentein 85-15.

Pinppi-69 – Turmasussut
Koni akkihuurujen laskeuduttua Ripe huomasi erehtyneensä Turmasussujen nimestä alkulohkoennakossa ja pyytää sitä nöyrimmin anteeksi. Lähestulkoon tällä kokoonpanolla on pelattu yksi tämän vuoden hekumallissimmista peleistä, jossa tulos oli turmasussuilla (tai AiM_uttereilla) pakkasella jopa kolmen numeron verran. Tällä tasolla ei WCOKissa pärjää edes naisten sarjassa ja lauantaille odotetaankin hieman parempaa kyykkää. Pinpin turnauskunto ja kokemus ovat valttia tässä ottelussa, onhan joukkueen kapteeni nähnyt kyykkäturnauksia jo vuodesta 2011.

Turmasussut vajoavat Pinpin alle prosentein 90-10.

Pica pica – Throw Exception
Tässä vaiheessa Blankon tytöt rupeavat lämpiämään, kun tajuavat mistä tässä lajissa on kysymys. Valitettavasti se on liian myöhäistä, koska Talvitie on jo räjähdysmäisessä kunnossa ja jopa Ripen korvia alkaa punoittamaan tämän neidon sulopuheet. Lutkat joutuvat taipumaan vanhempien teekkarisrouvien alle silkan kokemuksen puutteesta.

Pica Pica pääsee jatkoon prosentein 80-20.

Harakat – Öölanninradikaalimursufeministit
Virheellisesti CRAShiksi haukuttu Öölannin radikaalimursufeministit ovatkin salanimellä Herrasmursuväen porukkaa ja B-sarjan tilastojen mukaan joukkueen neljä huonointa pelaajaa on koottu tiimiksi enemmän tai vähemmän suurin odotuksin. Harakat alkavat pikkuhiljaa heräillä mitalien kiilto silmissä ja örfin ainut mahdollisuus on juottaa vastustajalta jalat alta.

Sarajärvi näyttää mistä Harakoiden hopeinen mitali on tehty prosentein 70-30.

Välierät

Pica pica – Harakat

Tässä vaiheessa Ripellä menee pää sekaisin. Harakat sekoittavat pakkaa joka turnaukseen, joten tilastot eivät auta tämän pelin analysoimisessa. Täytyy siis luottaa koniakin tuomaan olotilaan. Kun toisaalta Harakoiden Olli-Sarajärvi team vakuuttavat varmalla pelaamisellaan vuodesta toiseen ja toisaalta Pica pican Talvitie-Heikkilä kombo voivat vaikka keskenään murskata yhden joukkueellisen tovereitaan. Tästä pelistä ei jännitystä puutu ja jokaisen, myös Kemppaisen, pitää revetä äärimmäisyyksiin.

Puhtaasti tämän vuoden pelikokemuksen perusteella Harkat vie prosentein 65-35.

Vako-69 – Pinppi-69
Voiko pelissä olla enemmän alapäähuumoria, kuin tässä ottelussa, jossa “vanhat” ympin neidit kohtaavat ns. tuoreemmat ympin neidit. Ässähtäneellä vako-69:llä on lienee enemmän kokemusta, mutta trimmatulla Pinppi-69:llä on muutaman kappaleen verran innostunutta verta mukana. Ripen pitää ottaa pari koniakkiryyppyä enemmän, jotta voi analysoida tämän pelin tuloksen…

Huuruisten ja lämpimien muistojen tulvinnan jälkeen todettakoon, että vako-69 vie kokemuksellaan 55-45.

Pronssi

Pinppi-69 – Pica pica
Kutkuttavan jännittävä pronssiottelu, jossa juniorijoukkue Pinppi kohtaa seniorijoukkueen Pica Pican.  Mammat riivaa ja Gangnam style soi, kun Pica Pican jäsenet viskovat karttua samalla kun Pinppien sisäiset Sipuliinat murenevat.

Mitalit kaulassa poistuvat Pica Pica 60 cl koniakkia laseissaan, prosentit jotakuinkin 65-35.

Finaali

Harakat – Vako-69
Finaalissa kohtaavat keskimäärin jokaisessa WCOKissa jonkun mitalin napanneet Harakka-neidot ja sekalainen uusi kokoonpano Ympin tyttöjä, josta 50 % on pärjännyt viimeksi OM-kyykän aikaan. Harakat pärjäävät vuodesta toiseen suvereenimaisesti ja Ympin tytöillä sen sijaan menestystä tulee ja menee, enimmäkseen menee.

Harakat aloittavat tai jatkavat palkintokaapin kullittamista prosentein 80-20.

Tekniikan akateemiset TEK