WCOK 2013 alkulohkoennakko


miniripeKaikkien aikojen WCOK! Voi veljet, täpötäysi yleinen sarja, naisia 13 joukkuetta, 9 firmajoukkuetta… Ripe ei meinaa pysyä housuissaan ja koni akkipullon korkki on hukattu jo heti lohkoarvonnan jälkeen. Samaisesta syystä ennakkokin venyi, mutta se on vihdoin täällä! Kipakka analyysipaketti World Cup of Kyykän alkulohkoista, olkaa hyvä:

 

 

YLEINEN SARJA

Lohko YA (kenttä 1)
SIK Bastards, Ville Peltonen, Aina Häviää, OTY

Yleisen ensimmäiseen lohkoon on arvottu heti yksi koko kisan ennakkosuosikeista. Liigaa seurannut saattaa saada SIK Bastardsin kokoonpanosta sydämentykytyksiä, sillä ovathan uudet superlupaukset Lehtelä ja MYLLY-mäki pudotettu pöyristyttävästi kakkosjoukkueeseen. Ripe on kuitenkin seurannut YKHS:n ilmoitustaulua ja tietää molempien miesten aikovan karata Keski-Eurooppaan OKL:n finaalipäivänä, jolloin peliaikaa ei luonnollisesti pidäkään siunaantua kauden kärkiturnauksessa. Samaan lohkoon on heitetty jo jäkispiireistäkin tuttu turnausjoukkue Ville Peltonen, joka pelaa tällä kertaa ilman ilmiömäistä bomberiaan Saarniota. Aina Häviää ja OTYn hallitustiimi hoitavat tässä lohkossa iloisen kyykkäkansan virkaa ja Ripe toivottaakin hyviä päiväkännejä koko porukalle!

Vaikka Soppanen joutui luopumaan lappeen Rannan parhaan pelaajan tittelistä ja joukkueessa pelaa baradoksaalisesti kaksi Joonasta, vie SB lohkonsa kärkipaikan vaikka silmät ummessa. Ville Peltonen hoitanee kakkospaikan kunnialla kotiin mikäli mitään katastrofaalista ei tapahdu.

Ripen Pro Tip: SB:n J. Järviluoman silmiä hivelevän elegantti takajalan tapsutustekniikka on syytä todistaa livenä.

Lohko YB (kenttä 2)
Jarrutytöt, Pesukone, Voimaeläimet, VURk

Jos edellisessä lohkossa jatkopaikat voidaan jakaa silmät ummessa etukäteen, niin aivan samaa ei voida sanoa tästä lohkosta. Viime kaudella sensaatiomaisesti Liigacupin vieneet Jarrutytöt on pelannut tutulla tyttöenergiaa tihkuvalla kokoonpanollaan vasta pari ottelua ja tulostaso ei ole vielä yltänyt aivan sinne minne pitäisi. Toisaalta Pesukonekaan ei ole vielä hienopesua myllykäämpiä otteita ole viime aikoina esittänyt, joten toppuutellaanpa vielä spektaakkelin kanssa. Tässä lohkossa Voimaeläimet ja Blankon hallitustiimi VURk ovat edellä mainituista ennakkoasetelmista huolimatta vastaantulijoita A-sarjan tiimeille.

JRYÖ vie lohkonsa mikäli Iitun pommit osuvat edes vähän sinnepäin ja Jenny lopettaa kalastelun, haukikuninkaan titteliä ei Oulussa jaeta Lappeenrannan tapaan. Pesukoneen ainut sauma lienee paikallisen lumimyrskyn osuminen juuri ottelun alla. Muutoin on tyytyminen lohkon kakkosijaan.

Ripen Pro Tip: JRYÖ avausmyllyttää Blagia osa 1 ja osa 2. Pesukone – watch out!

Lohko YC (kenttä 3)
Jukka Komulainen, Tekniikan Ihmelapaset, volframikikkeli, Sipisen Pyövelit

Tämä lohko on täynnä A-sarjan tiimejä miinus johtotähti. Isä-Chewbaccan salanimeä kantava Jukka Komulainen on ladattu täyteen hymyä ja sovinistista tasa-arvoa, joten on kaikkien etu, että lohkossa ei ole ainuttakaan naispelaajaa. Nähtäväksi jääkin millaiseen tulostasoon viime vuoden OKL-mestarit kykenevät ilman YtyPytyä. Samanlaisella säästöliekillä WCOKiin lähtee tänä vuonna myös Tekniikan Ihmelapaset, jotka ovat hukanneet Lappalaisen minne lie metsikköön. Onkin täysin mahdollista, että ennakkoon tuntemattomammat volframikikkeli ja Sipisen Pyövelit riistävät pisteen tai kaksi jommalta kummalta joukkueelta.

Vuosien A-sarja kokemus siivittää kaikesta huolimatta Jukka Komulaisen voittoon ja Lapaset venyvät kolmella pisteellä tai viimestään arvalla jatkoon.

Ripen Pro Tip: Häkkisen swiippivire on ratkaisevassa asemassa tässä alkulohkossa, kuten oli jo vuoden 2007 kyykän SM-kisoissa.

Lohko YD (kenttä 4)
äärimmäiset picassot chewbaccat, The No Good Yellows, Ynppi-69, Suskeptibiliteetti

Lohkon kärkinimi ÄPiChew pitää sisällään monivuotisia PKL- ja HKL-suosikkeja sekä yhden todella Vilin jokerikortin. Lohkovoitto irtoaa, vaikka Pahon viinakassissa olisi metanolia, sillä sokkonahan se heittää kuitenkin, ja Matin kahvat kuinka naksuisivat. Lohkon kakkospaikka olisi normaalisti sekin pedattu, mutta B-sarjassa varmasti suorittanut TheNGY on monien muiden tiimien tapaan pistänyt ykkösheittäjänsä ovelasti vilttiin. Tämä avaa oven Suskeptibiliteetille ja Ynpeille, joiden kenties kokemattomammat tiimit voivat hyvän päivän tullen yllättää heikennetyn B-sarjajyrän.

Lohkovoitto siis kuitenkin ÄPiChewlle, vaikka jokeripelaaja avasikin kyykkäuransa vasta WCOK-viikolla, ja kakkoseksi säikähdyksen kärsinyt TheNGY, joka kenties kaipailee jatkopaikasta huolimatta ykköstykkiään.

Ripen Pro Tip: Eteläperän herkän vasemmanlaidan pommin lisäksi myös isä-chewbaccan pystymailahassuttelu on hyvää viihdettä.

Lohko YE (kenttä 5)
Ruttu-Kvartetti, Newtonin Kakkonen, johtotypykät, Ewerlaaast

Tämä lohko lienee ehdolla näiden kisojen helpoimmaksi alkulohkoksi, yhtään ketään väheksymättä. Ruttu-Kvartetti toki voitti puhtaalla pelillä B-sarjan Eastsiden, mutta puolivälierissä meinasikin tulla Ympin ihanilta tytöiltä pataan ja komiasti. Newtonin Kakkonen sijoittui Westsiden kuutoseksi ja loput kaksi tiimiä eivät liigaa olekaan kolunneet. Pakka on siis iloisesti auki! Jos Johtotypykät onnistuvat pistämään lohkon poikien päät sekaisin, jos Ewerlaaast kestää paineet, jos Newtonin Kakkonen menee Ruttuun… Ilmassa on herkullisen monta kysymysmerkkiä.

Ruttu-Kvartetti pelannee tiukan pleijaritaiston jälkeisessä tilassa rennon varmasti ja vie lohkovoiton. Kakkoseksi puskee omaksikin yllätyksekseen Ewerlaaast, joka peittoaa ratkaisumatsissa Newtonin Kakkosen -48 – -49.

Ripen Pro Tip: Ruttu-Kvartetilla on taipumusta viedä tiukat matsit pisteen erolla.

Lohko YF (kenttä 6)
SuppoHauet, Tommi Mäkinen Racing Team, Jankon Betoni, SIK Hallintoelimet

A-sarjakauden kirkkain nouseva tähti SuppoHauet yllätti liigassa Blagin housut nilkoissa ja paukautti itsensä voiton myötä pleijareihin. Lohkovoittoa olisi helppo ennustaa, ellei samaan lohkoon olisi arvottu Tommi Mäkisen identiteetin taakse piiloutunut Jätekobla, jota on vieläpä vahvistettu ihan Dublinista asti haalitulla South-East Asia Straight Shooterilla, Jussi Kärjellä. Lohkon muut tiimit, Jankon Betoni ja SIK:n Elimet, pitävät sisällään kokonaista kaksi kappaletta liigapelaajia. Kohtalona lienee, että lohkon viimeiseksi säästetty keskinäinen kohtaaminen määrittää lähinnä sen kumpi jää lohkossa voitoitta.

Lohkovoittaja ratkennee heti ensimmäisessä matsissa kun SuHa ja TMRT kohtaavat. Mikäli SuHa:n pää vain kestää ja kärkikaksikon Suppis-Dahl toisenkin kierroksen heitot tuottavat pommeja heti aamusta, ratkeaa heille ykköspaikka. Konkareista koostuva tollotiimi vie toisen jatkopaikan lopulta leikiten.

Ripen Pro Tip: Jankon Betonin J. Saarenpään betoniakin kovempi heittovuoro OKL:n a-sarjasta.

Lohko YG (kenttä 7)
AiM_Matti, Backstreet Boys, HistoHauki, Esox Lucius

AiM:n juna kiihtyy hitaasti, mutta varmasti, ja unelmaa kauden kolmannesta vitossijasta lähdetään haikailemaan heti alkulohkossa. Kentälle rynnätään suoraan tentistä ja ellei joukkue herättele itseään kunnolla voi tiimille käydä kalpaten kuin OKL:ssä ikään. TheNGY:n “kakkostiimi” Backarit pitää yllättäen sisällään tiimin ykkösheittäjän ja mahdollisuuden tehdä ykkössuosikille höpösti. HistoHauen nimi lienee enne eikä yhtälailla petokalaan viittaava, puoliksi EPO:sta koostuva Esox Lucius uhkaa ennakkoasetelmia juuri sen kummemmin. Toisaalta WCOKin luonteen tuntien yllätys ei olisi sekään että jompikumpi niistäisi Bäkkäreiltä pojon jos toisenkin.

Jatkoon puksuttaa AiM_Matti, vaikkakin hieman siipeensä ottaneena ja toiselle sijalla ovat Backstreet’s Back, alright.

Ripen Pro Tip: Nähdäänkö kentällä AiM-juna suoraan jatkopeleihin?

Lohko YH (kenttä 8)
Blagitarius Blagiators, Elram, Koska emme kykene enempään, Valenssika

Ingen vinst! Että pitää Elramin ihan Tampereelta asti tulla Ouluun pelaamaan kyykkää, vain joutuakseen samaan lohkoon Nääsvillessäkin Jeesuksen toiseksi tulemiseksi julistetun Räsäsen kanssa. Juusoksen luotsaama Blagi dominoi lohkoaan, vaikka Jyrki uhkauksien mukaisesti korkkaisikin sen yhden kisaoluen jo aamusta, ja Elram joutuu pistämään parastaan päästäkseen jatkopeleihin. Lohkon täydentävät B-sarjan KeKe ja Valenssin possut, joista edeltämainittu tulee pöljän päivän pelillä haastamaan tamperelaiset ihan tosissaan.

Blagille siis suvereeni lohkovoitto. Tamperelaisten ristiretki ei pysähdykään alkulohkoon, vaan ratkaisevassa matsissa kekeillään voitto about tuloksella -34 – -39.

Ripen Pro Tip: Juusoksen taidonnäyte siitä miten kolmospaikalta heitetään.

Lohko YI (kenttä 9)
Anaalivandaalit, Puppi Di Pappi, gädda, Glamour Dolls

Tampereen nouseville tähdille on pedattu todellinen A-luokan opintomatka heti alkulohkosta lähtien. Ripe suosittelee anaalivandaaleille videokameraa mukaan, sillä oululaisten heittotekniikoiden opiskelun jälkeen seuraava askel kyykkäkentillä menestymiseen on Herniksen ja Lassin olemuksen ikuistaminen vähintään verkkokalvoille. Todennäköisesti AV:n poikia alkaa Puppi Di Papin seurassa pikkuhiljaa juopotuttamaan ja jos jotain juomakontrollia oli, niin se loppuu alkulohkoon. Varmaa on, että tamperelaiset pelaavat villisti Hanp-Bingoa ja kirjoittavat Voittaja-Lassin vinkit ylös jatkopelejä varten. Lätkän MM-kisojen tyyliin tässäkin lohkossa on pari harrastelijaporukkaa, jotka pitävät hauskaa seuratessaan Arffin alkavaa nousukiitoa. Tämä harhauttaa Gäddan ja Glamour Dollsin peliä siinä määrin, että alkulohkosta ei jatkoon päästä.

AV menee jatkoon ykkösenä ja Puppi Di Pappi jatkaa naamailuaan ensimmäisessä jatkopelissä J-lohkon voittajan kanssa.

Ripen Pro Tip: Tampereella, tai siis lappeen Rannassa on keskelle konaa heitetty roskapommi aplodien arvoinen suoritus. t. Anaalivandaalit.

Lohko YJ (kenttä 14)
AiM_Special, SIK Bastards II, KV, SIK Raiders

Yksi ennakkoon arvioiden tasaisimmista lohkovoittotaisteluista käydään kentällä 14. Sekä AiM_Special, että SBII ovat ladattu laatukyykkääjillä ja myös SIK Raidersin pelaajisto on todistettavasti nähty karttu kädessä kyykkäkentillä. Spessu-AiM jyrää tasaisuudellaan, mutta SBII:ssa on enemmän tulivoimaa etenkin alkupäässä. Erien tulostaso tuskin tippuu aivan nollan tuntumaan, joten swiipperiosaston merkitys on menestyksen kannalta hieman pienempi. SIK Raiders on saanut vahvistuksekseen Pesukoneen riveissä lupaavia otteita esittäneen S. Mäkikyrön, mutta -44 -tason ottelukeskiarvolla ei tässä lohkossa vielä juhlita. KV ei herätä minkäänlaista vastetta Ripen koniakilla marinoiduissa synapseissa, joten joukkueelle tarjotaan tylysti statistin osaa tässä lohkossa.

Kello 11:00 pelataan eeppinen kamppailu lohkovoitosta SB II:n ja AiM_Specialin välillä. SIK Raidersilla pieni mahdollisuus yllättää jompikumpi ennakkosuosikeistaan päästäkseen lohkokakkoseksi.

Ripen Pro Tip: SBII:n J. Lehtelän täysin eleetöntä konaswiippailua +1 -erässä.

Lohko YK ( kenttä 15)
Jarrupartio, AiM_Kimmo, Kassikotkat, FuksiPallerot

Tämän kauden kahdessa heikompitasoisessa kansainvälisessä turnauksessa (MM-kyykkä, PoWi Cup) tuplahopean edestä edustaneella Jarrupartiolla kävi mainio arpa, sillä lohkon muut joukkueet vaikuttavat olevan dekadin-kaksi heikommalla tasolla. Skandaalinomaisesti kakkoskorista arvontoihin lähtenyt AiM_Kimmo pelaa noin -60 -tulosta, siinä missä Kassikotkat tykitti fuksikyykässä -54 -ottelukeskiarvolla. Kun FuksiPalleroiden M. Karvosen joukkue nakutti samaisessa turnauksessa -75 -tasoa, voidaan tämän lohkon kakkosjoukkueen olettaa menevän jatkoon suorastaan koomisella tasolla ja ottavansa lujaa anneliin heti ensimmäisessä jatkopelissä. Seuraa näitä: heittääkö Jarrukaistan Krogerus alkulohkossa paremmin kuin arch nemesis, kyykkäjumala Juusos? Ongo Jarruspurdosbärdiö jo algulohgossa aivan naamad xDDDD? Heittääkö Jarrupalojen S. Komulainen yli kympin HKA:lla? Kenttä 15 – tule, näe ja koe!

Jarpa ykkösenä jatkoon, kakkossija ratkaistaan AiM_Kimmon ja Kassikotkien välillä.

Ripen Pro Tip: JarPan Komulaisen kiimainen heittovuoro PoWi Cupista.

Lohko YL ( kenttä 16)
KombostiKobla, Team Gayut, FinaalinAsti, Säälimyllyt

Tiukka lohko. KombostiKobla on tunnettu turnausjoukkue, vaikkei kirkkainta kruunua ei olekaan oikein mistään (OKL:n B-sarjan taannoista voittoa lukuunottamatta) tullut. Määrispommin mestari, H. Oksman ja jekyll&hydemäisellä vireellä varustettu Marlboro-mies V. Kiviniemi takaavat huiman – joskin varsin volatiilin pommituspotentiaalin. Tuoreehko 4H-kerhon jäsen R. Suomela vastaa jännittävistä swiippihetkistä. Team Gayut etenkin B-sarjassa jatkopeleihin ja joukkueelta sopii odottaa parhaimmillaan jopa -25 -tason otteluita. Säälimyllyista löytyy puolestaan lisää Ripella tuttuja pelaajia, joten kisa lohkon jatkopaikoista on kovaa – matsi Gayuja vastaan ratkaissee jatkoonmenon. FinaaliinAsti on kasattu B-sarjan pelaajistosta, joten tulostaso lienee kohtuullisen hyvä.

Jatkoon: KombostiKobla vie lohkonsa melko varmasti ja Gayut lähtee kisaan suosikkina kakkospaikalle. KK:lle sopii jääkenttä harvinaisen huonosti, joten tässä piilee pieni mahdollisuus lohkon muille joukkueille. Säälimyllyt ja FinaaliinAsti ovat kuitenkin täysin valideja kyykkätiimejä, joten ennakkosuosikit saavat olla varuillaan.

Ripen Pro Tip: KK:n otteluihin voisi myydä kulttuurilippuja, sillä niissä saavutetaan liki Kaurismäkimäinen tunnelma Kiviniemen heittäessä tupakka huulessa. Emma-pystiehdokas numero 1.

Lohko YM (kenttä 17)
Hanpit, Pso-Ass, Muscle Juice Revolution 2600, King Matti and his little friends

Tässä on yksi WCOKin kuolemanlohkoista. Potentiaalisia jatkoonmenijöitä heti ensivilaisulta 3 kappaletta, joten jollekin jää lauantaina paha mieli. Jo pelkästään paperilla tämän lohkon ennakkosuosikki on kuitenkin Hanpit. Rosterista on varaa vuokrata Eteläperä ÄPiChewiin ja vaikka Junes on edelleen kadoksissa, voidaan silti marssittaa kentälle yksi turnauksen kovimpia kentällisiä. Tiukin peli tässä porukassa muodostuu iciaicaisen kyykkäjoukkue Pso-Assin ja testosteronia tihkuvan Muscle Juice Revolution 2600:n välille. Jälkimmäinen on nimittäin ymppiläisten hassuttelujoukkue salanimellä, jossa pelaavat mm. konabomba tagteam Leinonen & Saarnio. Lohkon neljäs tiimi ei aiheuta Ripessä minkäänlaisia kyykkäväreitä, joten Kuningas Matin ja pikkukavereiden kannattaa keskittyä pelaamaan Hanppibingoa.

Hanpit voittavat tämän lohkon lähes yhtä varmasti kuin Jonin kisajuomana on jallua (*). Ympin testomiehet näyttävät Pso-Assille miten nuoret ja notkeat uroot kestävät desibelejä ja menevät lohkokakkosena jatkoon.

Ripen Pro Tip: Hanppi-kapteeni Tuovisen uusi kyynärpääystävällinen heittotekniikka ja maailman nopein kyykkääjä Joni. Bonuksena Muscle Juice Revolution 2600:n Jussin perus 16p-aloitusheitto.

Lohko YN ( kenttä 18)
Jaakko & Gene Hoglan Fanclub, Droit One*Stars, Haukiem, Polkupyörä

N-lohkossakin löytyy Oululaista kyykkähistorian havinaa. Turnauksessa nelossijan jo etukäteen varanneet Ossaajat yrittävät hämätä Ripeä salanimellä Jaakko & Gene Hoglan Fanclub, mutta onneksi tällaisen huonon huumorin alkulähteen haistaa jo kaukaa. Droitin kaunispoika Brunou johtaa taas kentälle hieman nuorempaa Droit-sukupolvea, joka ei kuitenkaan ole aivan neitseellistä kartun hipelöinnin saralla. Tämän tiimin kanssa kannattaa olla varuillaan, sillä D-mäiseen tapaan kaskut eivät lopu kesken. B-sarjassa keskinkertaisen sarjan pelannut Haukiem ja viime vuoden fuksikyykän voittaja Polkupyörä hakevat tästä lohkosta oppia vanhemmilta tieteenharjoittajilta ja kisakokemusta alkulohkosta.

Jaakko & Gene rummuttelevat tästä lohkosta helposti tuplabasarilla lohkovoittoon ja Droit säestää itsensä hanurilla kakkoseksi.

Ripen Pro Tip: Lyökää vetoa milloin Gene Hoglanin ykköstykki Pyyppönen kiroaa ensimmäisen kerran.

Lohko YO ( kenttä 19)
STH, BSOD, Puolikas Ihminen, Kultapossukerho

STH-kapteeni Knuutisella valahtivat arvontavaiheessa löysät housuun huomattuaan tulikuuman BSOD:n sijoitetun samaan lohkoon. Eritteet kuitenkin palasivat kotikonnuilleen lähes yhtä vauhdikkaasti miehen havaittua, ettei tässä B-sarjan kärkitiimissä pelaakaan Aapo “hka 6.97” Lehtosaari. Näin ollen on menneiden vuosien mestarisuosikki STH tässä seurassa taatusti kovaa valuuttaa, etenkin kun lohkon kaksi muuta tiimiä ovat Ripelle täysin tuntemattomia suuruuksia. Analyysin perusteella lienee selvää, että Puoliksi Ihminen on puoliksi törkykunnossa viimeistään jatkopelipaikan livettyä näpeistä ja sama oletus käynee myös Kultapossukerhon kohdalle.

STH lohkoykkösenä jatkoon ja BSOD hoitelee nimettömät jengit ilman ykköspommittajaansakin.

Ripen Pro Tip: Tällä kentällä demonstroidaan kuinka kahvojen kastuminen aiheuttaa varianssia heittoon. Ottakaa opiksi!

Lohko YP (kenttä 20)
Mc Hanpit PacPappa Brothers, Etelä- ja keskipohjalainen osakunta, Finanssi 2011, SIK-Karitsat

Aina vekkulit Papat lähtevät kisohin OKL:stä tutulla kokoonpanolla. Huolimatta Hanp-bingon laattasarakkeen jo hyvissä ajoin korkanneen Sikkilän haaveista kiinteää ravintoa kohtaan lienee joukkueen toive kentän kovuusasteesta astetta vellimäisempää. Nämligen: OKL:n pleijareissa heitti joukkue järkyttävää -40 -tasoa jääkentällä ja kapteeni Seppänen uhkasi pelata jatkossa ainoastaan kotikadullaan. Etelä- ja keskipohjalainen osakunta on heittänyt OKL:n B-sarjassa -50 -otteluita, mutta näillä tuloksilla ei jatkoonmeno ole aivan kirkossa kuulutettua. Vastus ei kuitenkaan vaikuta erityisen haastavalta, sillä Finanssi 2011:n geelitukat tuskin osaavat kyykätä yhtään sen paremmin kuin antaa sijoitusneuvontaakaan. SIK-brändillä pelaavien Karitsojen tasosta ei ole myöskään minkäänlaista havaintoa.

Papat menevät ykkösenä jatkoon jopa jääkentällä, koska kilpailijoiden taso ei päätä huimaa. Suurin jännitysmomentti liittyy siihen on Kaxi löytänyt MM-kyykän jälkeen kadonneen naamailuinnon heti aamutuimaan. Kakkospaikkaa tarjotaan EPO:lle, mutta Finanssilla ja SIK-Karitsoilla pieni mahdollisuus yllättää hyvällä (lue: -40 tason) pelillä.

Ripen Pro Tip: Pappojen otteita seuraamalla voi Hanp-Bingo täyttyä yllättävän nopeasti. Erityisesti kannattaa seurata parivaljakkoa Kaski & Seppänen.

 

NAISTEN SARJA

Lohko NA
vako-69, OTA sNAPsi, Kyykkäämällä kesäkuntoon, Öölannin radikaalimursufeministit

Naisten sarjan kenties kovatasoisin lohko, jossa CRAShin tytöt koittavat parantaa peliään pelaamalla salanimellä Öölannin radikaalimursufeministeinä.  Tämä ei kuitenkaan jää tarkkasilmäiseltä Ripeltä huomaamatta tälläkään kertaa. OTA sNAPsin tytöt ovat pitäneet taukoa tänä kautena ja luultavasti ottavat enemmän snapseja kuin kyykkiä ulos. OKL:n jatkopeleissä kunnostautuneet vako-69:n Ympin tytöt (vai naiset) lienevät tämän lohkon ennakkosuosikki.

Jatkoon menee ykkösenä vako-69 voittaen kaikki pelit ja hyvänä kakkosena örf.

Lohko NB
Pinppi-69, Throw Exception, Minifeldiinit

Naisten sarja pullistelee Ripelle toistaiseksi tuntemattomia naisia, jotka ovat toinen toistaan hehkeämpiä. Tämän lohkon naisista Ripellä on kokemusta vain legendaarisesta Pinppi-69:stä, joka oletettavasti vie lohkon 100-0. Kentän laidan huhujen mukaan myös kaukaa Kontinkankaalta saattaa saapua joukkue kunhan eivät eksy matkalla. Ripe toivoo hartaasti, ettei P-69 säikäytä jutuillaan uusia tulokkaita ja että näitä uusia kyykkänaisia näkee myös WCOKin jatkoilla.

Lohkon vie Pinppi-69 ja hyvänä kakkosena Throw Exception.

Lohko NC
Pica Pica, Turmasussut, Täyskaato

Tästä lohkosta ei ääntä puutu, sen takaa varsinkin Pica Pican Talvitie. Kauaksi eivät huutelun maailmassa jää myöskään AiM_utterin turmatussut, joten desibeliosastolla käydään kiivas kamppailu. Sen sijaan kyykän maailmassa Pica Pica on ehdottomasti lohkon kovin tiimi, vaikka osaa pelaajista ei juurikaan enää tapaa kentän laidalla. Toivottavasti Täyskaadon tytöt eivät ole tulossa keilakisoihin, sillä WCOKissa ei keilapallorännejä ole.

Pica Pica jatkoon ja Turmatussut (vai turmasussut?) huutavat tiensä jatkoon.

Lohko ND
Harakat, TUHEROT, Lorttohauet

Naisten sarjan nimet ovat tänä vuonna erityisen alapääkeskeiset ja niin on tämän lohkon huutelutkin. MM-hopeat kaulassa Harakat eivät edes viitsi pelata tosissaan alkupeleissä, niin läpihuutojuttu jatkoon pääseminen on. Lorttohauet Tampereelta tulevat jo ties monetta kertaa koittamaan onnea ja mistäs sen tietäisi, jos vaikka tänä vuonna menestystä tulisi. Tämän lohkon heittopussin roolin saa tänä vuonna TUHEROT, johon kuuluu karttujen kanssa tuhertelu ja söpöltä näyttäminen.

Jatkoon Harakat ja kakkosena Lorttohauet.

Tekniikan akateemiset TEK