Oulun Kyykkäliiga 2019-2020 // Ilmoittaudu mukaan!


Talvi tuli ja niin tulee myös Oulun Kyykkäliiga 2019-2020!

OKL 19-20 ilmoittautuminen alkaa jo tänään 11.11. klo 12:00! Kasaa siis joukkueesi ja tyydytä kyykänhimosi!

Ilmoittautua voit osoitteessa https://www.oamkry.fi/ilmoittautuminen/okl/

Kyykkäliiga koostuu jälleen kolmesta sarjasta (A/B/C). Jokaisen sarjan osallistumismaksu on 20€/joukkue. Joukkueessa voi olla 4-8 pelaajaa. Ilmoittautuminen päättyy A- ja B-sarjan osalta perjantaina 22.11.2019 klo 23:59. C-sarjan ilmoittautuminen päättyy vasta tammikuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

Ilmoittautua voit osoitteessa https://www.oamkry.fi/ilmoittautuminen/okl/

 

A- ja B-sarja joukkueiden kapteenit huomio! Muistakaa vastata ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestissä olevaan Doodle-linkkiin sarjanne kapteenipalaverista.                      C-sarjan kapteenipalaveri järjestetään myöhemmin tammikuussa. Pelit aloitetaan heti kapteenipalaverin jälkeen.

 

Kaikkien liigaan halavien kyykkääjien tulee olla Oulun Akateemisen Mölökky- ja Kyykkäseuran ry:n jäseniä. Jäseneksi liittyminen on ilmaista. Täytät vain jäsenhakemuksen (löytyy osoitteesta https://www.oamkry.fi/oamk-ry/tietosuojajalomakkeet/) ja kiikutat sen OAMK ry:n postilaatikkoon, joka löytyy keskusaulasta virastomestarin toimipisteestä.

 

OKL:n säännöt löytyvät tämän linkin takaa: https://www.oamkry.fi/liigatjakisat/talvi/okl/saannot/. Säännöt päivitetään ajantasalle kapteenipalaverin yhteydessä.

OKL:n yhteydessä järjestetään tuttuun tapaan Liigacup, johon ottavat osaa kaikkien sarjojen joukkueet.

 

No mihinköhän sarjaan sitä sitten lähtisi pelamaan? Tässä pienet luonnehdinnat sarjoistamme:

C-sarjan tarkoituksena on antaa helpot lähtökohdat iloiseen kyykän pelaamiseen rauhallisella tahdilla. Pelitahti pysyy rauhallisena, sillä sarja jaetaan useaan pienempään lohkoon joukkuemäärästä riippuen. Tämä sarja onkin oivallinen, jos haluaa ensimmäistä kertaa lähteä tutustumaan kyykkäliigan tunnelmaan, omat aikataulut ovat kiireiset pelien sopimisen kannalta tai muuten vaan haluaa ottaa pelaamisen mahdollisimman rennosti.
B-sarjan pelimäärä on kasvanut muutamien viime kausien aikana ja muutamana viime kautena on pelitahti ollut yllättävänkin tiivis. Sarjassa pelaaminen on kuitenkin rentoa eikä aikaisemmalla kokemuksella ole juuri väliä. Jatkopelien tiiviistä aikataulusta johtuen sarjassa pelaavien joukkueiden täytyy huolehtia runkosarjapelit ajoissa pelatuksi.
A-sarjassa runkosarjapelien lukumäärä on suurempi ja runkosarjassa sijoituksista kamppaillaan hieman enempi “tosissaan”. Pelitahti on melko tiivis ja pelien sopimisen täytyy käydä sujuvasti, jotta aikataulussa  pysytään.

 

Lyhyesti:

Mitä? OKL 19-20

Milloin? Marras-maaliskuussa

Mitä maksaa? 20€

Miten mukaan? https://www.oamkry.fi/ilmoittautuminen/okl/

Milloin viimeistään? perjantaina 22.11.2019 klo 23:59

Miksi? Koska oothan nää tätä kuitenkin jo oottanu!

 

Stadikalla nähdään!

Tekniikan akateemiset TEK