Oulun Kyykkäliiga 2018

Kohta on kuulemma talvi. Ja kohta on luntakin (toivottavasti). Ja jos on lunta on myös kyykkää, eli eiköhän laiteta pelit taas tulille!

Oulun Kyykkäliiga 2018-2019 on siis jo nurkan takana. Pistetään homma liikkeelle luonnollisesti ilmoittautumisella. Nyt siis kaikki kyykän nälkäiset nisäkkäät, löytäkää laumanne ja tulkaa mukaan ilonpitoon!

Kyykkäliiga koostuu jälleen kolmesta sarjasta (A/B/C). Jokaisen sarjan osallistumismaksu on 20€/joukkue. Joukkueessa voi olla 4-8 pelaajaa. Ilmoittautuminen sarjoihin alkaa 24.11.2018 klo 12:00. A- ja B-sarjan ilmoittautuminen päättyy 9.12.2018 klo 23:59. C-sarjan ilmoittautuminen päättyy vasta tammikuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

A- ja B-sarja joukkueiden kapteenit huomio! Vastatkaa vahvistusmailissa saamaanne doodle-kyselyyn kapteenipalaverin ajankohdasta. Näin saamme sovittua sujuvasti palaverin ajankohdan. C-sarjan kapteenipalaveri järjestetään myöhemmin tammikuussa. Pelit aloitetaan heti kapteenipalaverin jälkeen jos lumitilanne niin sallii.

Katso jo ilmoittautuneet joukkueet täältä.

Ilmoittautuminen on päättynyt