Oulun Kyykkäliiga 2018

Kohta on kuulemma talvi. Ja kohta on luntakin (toivottavasti). Ja jos on lunta on myös kyykkää, eli eiköhän laiteta pelit taas tulille!

Oulun Kyykkäliiga 2018-2019 on siis jo nurkan takana. Pistetään homma liikkeelle luonnollisesti ilmoittautumisella. Nyt siis kaikki kyykän nälkäiset nisäkkäät, löytäkää laumanne ja tulkaa mukaan ilonpitoon!

Kyykkäliiga koostuu jälleen kolmesta sarjasta (A/B/C). Jokaisen sarjan osallistumismaksu on 20€/joukkue. Joukkueessa voi olla 4-8 pelaajaa. Ilmoittautuminen sarjoihin alkaa 24.11.2018 klo 12:00. A- ja B-sarjan ilmoittautuminen päättyy 9.12.2018 klo 23:59. C-sarjan ilmoittautuminen päättyy vasta tammikuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

A- ja B-sarja joukkueiden kapteenit huomio! Vastatkaa vahvistusmailissa saamaanne doodle-kyselyyn kapteenipalaverin ajankohdasta. Näin saamme sovittua sujuvasti palaverin ajankohdan. C-sarjan kapteenipalaveri järjestetään myöhemmin tammikuussa. Pelit aloitetaan heti kapteenipalaverin jälkeen jos lumitilanne niin sallii.

Katso jo ilmoittautuneet joukkueet täältä.


Ilmoittautuminen

Täytä ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot.


Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet pelaajien rekisteröintiä varten.