OKL-A 2022-2023 Puolivälieräennakko


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Hei. Ihmiset. Tässä A-sarjan puolivälierien analyysi. t. Ripe     …*narsk**blubblubblub*…

SIK Bastards – old’n Dirty (“SBoD”) vs SIK Bastards (“SB)

DERPY! Ensimmäisessä pleijariparissa vastakkain asettuvat sympaattiset junioripaskiaiset ja karvaiset vanhat pierupaskiaiset. Nuoriso vastaan papat, tulevaisuus vastaan menneisyys. Kaikista sairaimman paskiaisen titteli on pelissä.

Vanhat äpärät lähtevät pleijareihin vahvan runkosarjan jäljiltä. A-lohkon voitto napsahti laariin, mutta Åke karkasi jääkenttiä pitkin toiseen lohkoon. Soppasen ja Mjatin silmissä kiiltelee uusi, jo vuosia itseään odotuttanut kiinnitys Icecomiin. Eikä suotta, ykköspaikan vallannut Kaxi on ÄmVeePee kunnossa ja tykittelee konaa miten haluaa. Soppanen hankki uuden Mömmökyykän mestaruuden (joku yhdeksäs akateeminen mestaruus putkeen tjms) ja Mjattikin osuu joskus vielä kulmaan. Kunhan Raidersilta raidatut “junioripelaajat” osuvat edes osaan kyykistä ollaan nollapelin äärellä joka kerta. Heikki ja Ake, I´m looking at you.

Nuoret äpärät puolestaan astelevat kovan haasteen eteen. Kärkipainoisesti Miksun ja Ilmarin konavoimalla noin -30 pelejä paukuttelevat pikkupaskiaiset ovat helisemässä vanhojen irstaiden setien kylmässä käsittelyssä. Lohkon nelossija saavutettiin helposti, mutta tummansinisten haalarien vyölle ei tarttunut yhtään isompaa päänahkaa. Tämä toi puolivälieräpaikan, mutta ei VOITTAMISEN KULTTUURIA, jolla wanhat bier_ut kaatuisivat.

Ellei pelikenttä ole aivan Ilmari-vouvou-peilijäässä niin Ripe arvelee Wanhuksien menevän jatkoon 90-10 todennäköisyydellä.

AiM (“AiM”) vs SuppoHauet (“SuHa”)

Ai(M) että! Viimevuosien kovimmat joukkueet pääsevät ottamaan toisistaan mittaa (Iiron kartut mitataan) ensimmäistä kertaa jo pleijareiden ekalla kierroksella. Pelissä on enemmänkin kuin paikka välieriin, sillä Erosien koirankoppivuorot ovat jälleen pelissä.

Nelinkertaiset SuppoMestarit palaavat pudotuspelehin normaalia matalammalla sijoituksella. Toki tämä on suoraan verrattavissa siihen, että Maijan herranjumalaseheittääkaikkikyykätulos-aloituksen jälkeen “junioiriosaston” tykitys hiljeni huomattavasti. Donnin ollessa kentälle heitellään plussatuloksia, mutta ilman täyttä mestaruusrosteria pelit olivat huomattavasti tiukempia. Tappiosarakkaeessa kummittelee myös tappio pleijareiden ulkopuolelle jääneelle KulliVahaPojille (mitävv). Hui. Saas nähdä millaisella kokoon_panolla(hih) Suppelit lähtee pudotuspelejä pelaamaan. Huhu kertoo että Sodiksen Setä on kieltäytynyt jatkopelitarjouksista, mutta kuka vittu näitä enää uskoo.

Aidottomalla Menolla on iso sana sanottavana. Runkosarja sai pannukakkumaisen päätöksen, kun Åke karkasi ratkaisupelissä kauden parasta peliään näyttäneelle Pöötille. Samalla lohkosijoitus tipahti ykkösestä kolomoseen, joka mahdollisti tämän otteluparin. Inkeri ja Petteri ovat edelleen sarjansa eliittiä vaikka uran parhaita lukemia ei statsilistoissa tänä vuonna olekaan näkynyt. Topetti hoitaa kolmosruutunsa rutiinilla ja ikuinen kysymysmerkki löytyykin viimeiseltä pelipaikalta. Vainiopää väläyttelee välillä muikeita osumia, mutta suoritusvarmuus piilottelee yhä puuterilumen alla. Ehkäpä Wild Ippe Appears ja antaa törkeiden linjapoistojensa näyttää kaapin paikan? Ripe laskee kuitenkin piikinpoistospesialisti Vainionpään peluutukseen Iiron luuhatessa valtakunnan muissa kyykkäliigoissa jatkopelioptioitaan hyödyntämässä.

Ripen viiden tähden katselusuositus tälle pelisarjalle. Kuuluuko kentältä CAMAAN, JES-JES-JEEEEEEES, HYVÄÄÄ vai INKERI, HEITÄ KONAA? Mene paikalle ja katso.

Prosentit annetaan kuitenkin AiM:lle 58-42, paitsi jos Donni ammutaan pyssykylästä kentälle, jolloin prosentit Suppoisille Hauille 51-49.

Puppelikukkeli Tööt Tööt (“Pööt”) vs The No Good Yellows (“TheNGY”)

Pöötti teki jotakin mihin Ripe ei ikuna jaksanut uskoa, nämligen voitti Åken A-sarjan kuudenneksi huonoimmalla OKalla. Yöök. Win the right games ja luota vastustajan ryssintään ja sillee. Tanssipariksi Roopen Töötit saa A-sarjan kauden kuumimman nousijan Tenkyn (ei 2oss V16P VMTL KVG), joka on nostanut tasoaan pitkin kautta ja ottelutulokset ovat alkaneet kosketella (uuhkis läähkis) yksinumeroisia lukuja.

Roopen Töötit tarjoaa tuttua pelikirjaa. Nessukka ja Rahis-Topi lyö ensin keskeltä kaiken mitä saavat, Roope pommittaa oikean nurkan helevetin jeeraan ja AiM-Buster Janne poistaa kaiken mitä sinne jää. Yksinkertaista, eikös? Jos kärkipää osuu hyvin ja pelikirja lähtee rullaamaan, niin ottelutulokset lähenevät nollaa. Kärkiosaston si-pu-li onkin spödäreiden suurimpia kysymysmerkkejä pleijareissa, mutta jos Roope saa roikkansa reenikentille ennen pleijareita niin pomppu-Antistakin ehditään vielä tehdä Nessun jormaa näyttävä rivimörkö.

Dengyn Jeesus on tänävuonna noussut Bee-Sarjasta. Viimevuoden Tulokas Karppisen Antti on ottanut liigan myrskyllä ja vaikka loppukautta tulikin hieman tilastoepäystävällisiä harhaheittoja, on HKL-mestari vakiinnuttanut paikkansa pommimiesten eliitissä. Isoja askelia (paitsi että Karppinen ei taida enää ottaa askelia t. PoWin videot) ovat ottaneet myös muut perusrosterin pelaajat. PeeJii–Eskelinen ja Emeritus-PeeJii Anri ottavat edelleen varmoja kehitysaskelia eteenpäin ja peräpään ankkurit TimpViljeemi osuvat hyvällä prosentilla tarvittaviin kyykkiin.

Jos TheNGY pystyy pitämään keskittymisensä kasassa tai jos kenttä jäätyy sopivasti, niin tästä tulee todella tiukka peli. Anri tyykkä sosiaalisten meedioiden mukaan todistaa Ripeä vääräksi, joten pringles it oon. Ripe nimittäin pistää pongelinot tässä vaiheessa PööTin Gullimeehille 55-45.

Bippeli Sippeli oihvoih Dippeli (“BSoD”) vs Kakkossaajat (“DSQ”)

Viimeisimpänä ja vähäisimpänä meillä on tarjolla Mustaa matsia. Voihkivat sippelit saivat sipuloitua lohkovoittonsa hauilla kemistejä vastaan, mutta aimi tarjosi kuitenkin BSöDin onneksi lohkon kakkospaikan ja Hauki Masalat välttivät SuHa-nemesiksensä. Vastaan heitä asettuu aina yhtä vaarallinen Kakkaossaajat, joita ei vieläkään ole Diskattu, huuh (ohan täsä monta päevää vielä aekkoo). Paitsi muuten Häkkinen, joka on diskattu koska HokkisSääntö. Eli ei tullut ihan huti tästäkään lyhenteestä!

Bsödilla on ollut tänvuonna outo tilanne, kun vaihtomiehiäkin on ollut. Pääasiassa combolla Aapens-Ollit-Johtonen pelatut pelit ovat olleet varsin vaihtelevaa katseltavaa. Kohurekry NoZe ei ole oikein päässyt omalle tasolleen missää vaiheessa ja alle kolmosen hka ei lämmitä varmasti Zankarin mieltä. Ripe pohtiikin millä pelijärjestyksellä BrontoDingdongit pelaavat pudotuspelejä. Päästetäänkö Matti irti riviä paiskomaan, vai saako Jukka tatsin kuntoon PeeKooÄl kentiltä? HKA rohmu Goatse-Aapo ja Olli-Kombo ovat heittäneet vaihtelevalla varmuudella, mutta hoitaneet ruutunsa kuitenkin kiitettävästi. Typerät ja lapselliset hauet pitäisi kuitenkin saada pois, että tulokset pääsisivät jälleen yksinumeroisiin lukemiin.

Diskurit luottavat edelleen ymppäiläiseen konavoimaan. Tuulimylly-Jussukka paukuttaa riviä OrgasMikon kanssa vakuuttavasti, jos Mikko vain muistaa tulla kentälle. DSQ-Häkkisen puuttuessa YTY on siirtynyt ketjussa alaspäin ja tuttua YTYmäistä suoristusta sieltä onkin tullut. Puuttuvia rooleja on täydentäneet Achtung-Matti ja ja “Kyykän Ääniä” Himanka. Voipi ollakin, että Kakkaajien tulostaso on suoraan verrattavissa Himiksen “VITTU!” huutohin. Siitähän saisi vaikka kandin kirjoitettua! Reenikentille ei näistä herroista moni varmaan eksy, mutta YTY saanee silti piiskattua jenginsä kovaan iskuun puolivälieriin. Niin kuin esim. viime vuonna tikulla silmään nudge nudge vink vink.

Prosentit annetaan nyt kuitenkin Garam Bibbelille 58-42.

Tekniikan akateemiset TEK