Kapteenipalaveri muutti B-sarjan kaksilohkoiseksi ja aikaisti Liigacupin deadlineja


Tänään tiistaina järjestetty OKL-joukkueiden kapteenipalaveri teki päätöksiä tulevan kauden pelisäännöistä, arpoi Liigacup-parit kahdelle ensimmäiselle kierrokselle ja muutti B-sarjan jälleen kaksilohkoiseksi.Hyvin OKL-joukkueiden kapteenit tavoittanut kapteenipalaveri päätti tulevan kauden peleistä ja aikatauluista ripeän määrätietoisesti seuraavaa:

B-sarja pelataan kaudella 2017-2018 kahdessa lohkossa: lohkot ovat nimeltään Täl pual sarjaa ja Tual pual sarjaa. Tämä on tärkeää. A-sarjassa päätettiin pelata viime kauden tapaan kaksinkertainen runkosarja.

Täl pual sarjaa pelaavat (11 joukkuetta): #swag, TäH, SIKGT, HaKa, PaH, TJ, AiM_KiM, KLONKKU, Pinppi, D sekä eCCp

Tual pual sarjaa pelaavat (11 joukkuetta): TeSu, rairai, Plugi, RK, 9cmbnis, PePPy, 9+cmbnis, HAU, #swag.jr, KP sekä OP

Palaverissa aikaistettiin myös Liigacupin 2. ja 3. kierroksen takarajoja aikaisempiin vuosiin verrattuna. Kaikki aikataulut OKL:n runkosarjojen, jatkopelien ja Liigacupin osalta päivitetään OAMK:n sivuille joukkueiden nähtäväksi ja kalenteriin pistettäväksi (http://www.oamkry.fi/liigatjakisat/talvi/okl/saannot/).

Myös tuoreeltaan arvotut ensimmäisten Liigacup-kierrosten otteluparit pääsee näkemään seuran sivuilta (http://www.oamkry.fi/liigatjakisat/talvi/liigacup/).

Suurkiitokset kapteeneille ahkerasta osallistumisesta kauden avauspalaveriin.

Pelionnea ja lystikkäitä kyykkähetkiä kaudelle 2017-2018!

Tekniikan akateemiset TEK