Akateeminen kyykkäkausi käynnistyy joulukuun tapahtumilla


Joulu se on taas ja karttuset täynnä lakkaa! OAMK:n talvisen akateeminen tapahtumakausi 2017-2018 pyörähtää käyntiin pikapikaa ja seuraavassa luetellaan jokaiselle kyykkääjälle ajankohtaiset tiedonjyvät. Silvuplee.

  1. OKL:n ilmoittautuminen (A- ja B-sarja) päättyy tänään 7.12. kello 23:59. Jos et ole vielä ilmoittanut joukkuettasi OKL:ään, niin tee se tulevaan puoleenyöhön mennessä! Ilmoittautumaan pääset täältä: http://www.oamkry.fi/liigatjakisat/talvi/okl/ilmoittautuminen/
  2. OAMK ry:n avoin ja lajia aloitteleville suunnattu kyykkäintro järjestetään tulevana lauantaina 9.12. Stadikalla kello 12.00 alkaen. Introilujen perään järjestetään vapaamuotoinen kähmintäsauna, jossa Juuri Sinun on mahdollista päästä käpistelemään itsesi mukaan OAMK ry:n hallitustoimintaan. Wuhuu!
  3. Tiistaina 12.12. avataan ilmoittautuminen maankuuluun WCOK-turnaukseen, ja samana iltana väännetään kättä vielä OKL:n säännöistä ja arvotaan Liigacupin ottelupareja virallisen kapteenipalaverin merkeissä.
  4. Ensi viikonlopun tapahtumarykäyksen aloittaa torstaina 14.12. järjestettävä MölökkyTourin viimeinen osakilpailu Pikkujoulumölökky.
  5. Perjantaina 15.12. osallistutaan sankoin joukoin OAMK ry:n vaalikokoukseen kello 17.00 Linnanmaan kampuksella salissa PR126A. Vaalikokouksessa valitaan mm. tulevan toimintavuoden toimijat ja syärään pullaa.
  6. Lauantaina 16.12. isketään parkkiksilla yhteen Pikkujoulukyykän merkeissä kello 11.00 alkaen. Ilmoittautuminen peleihin alkaa jo 10.30 ja kaikilta osallistuvilta joukkueilta veloitetaan 0 [nolla] euron suuruinen osallistumismaksu.

Eikä ole tl;dr. Hävetköön sellainen akateemikko, joka ei ylle kirjatun verran lukea jaksaa.

Viihtyisää joulunodotusta ja pirskahtelevaa alkavaa akateemista kyykkätalvea 2017-2018!!

Tekniikan akateemiset TEK