OKL 2017-2018 ilmottautuminen auki!


Maa alkaa näyttämään sen verran valkoiselta, että Oulun Kyykkäliiga on aika laittaa taas tulille.

Ilmottautua sarjoihin voi täältä.

Kyykkäliigaa pelataan tällä kaudella kolmessa eri sarjassa. A- ja B- sarjan ilmoittautuminen päättyy 7.12. klo 23:59. C-sarjan ilmoittautuminen päättyy vasta tammikuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Liiga pelataan joulu-helmikuussa kyykkästadionilla, ja kelien salliessa myös yliopiston parkkipaikoilla, huipentuen finaaleihin 3.3.2018.

Jotta sarjat olisivat mahdollisimman mielenkiintoisia pelillisesti, joukkueiden tulisi ilmottautua tasoaan vastaavaan sarjaan. Sarjat ovat seuraavanlaisia:

C-sarja

Sarjaa suositellaan joukkueille, jotka arvelevat ottelukeskiarvonsa (OKA) tällä kaudella liikkuvan alle -50 pisteessä. Tämä on myös sarja, mistä kannattaa aloittaa, mikäli joukkue koostuu aloittelevista pelaajista. Ilmottautuminen tähän sarjaan jatkuu myös ensi vuoden puolelle asti, joten mukaan ehtii myös vasta myöhemmin talven kyykkäilakoinnin myötä innostuvat joukkueet. Sarjan pelit myös alkavat vasta tammikuussa.

B-sarja

Sarjaa suositellaan joukkueille, jotka arvelevat OKA:nsa tällä kaudella liikkuvan -30 ja -50 välillä.

A-sarja

Sarjaa suositellaan joukkueille, jotka arvelevat OKA:nsa tällä kaudella olevan -30:n paremmalla puolella.

 

Kuhunkin sarjaan osallistuminen maksaa vaivaiset 20e joukkueelta ja joukkueen koko on 4-8 pelaaja. Pelaajien on oltava seuran jäseniä. Jäseneksi liittyminen on ilmaista ja hakemus löytyy täältä.

 

 

Tekniikan akateemiset TEK