Vaiheikas WCOK sai voittajansa!

Lauantaina 20.2. kirpeässä pakkaskelissä pelattu World Cup of Kyykkä -turnaus tarjosi jännittäviä hetkiä niin pelaajille kuin yleisöllekin. Päivän aikana nähtiin huikeita suorituksia, tiukkoja pelejä sekä floppeja tavalliseen tapaan. Yleisen sarjan voittajaksi selvisi Hanppien “kakkosjoukkue” Mc Hanpit PacPappa Brothers joka kaatoi finaalissa toisen hanppijoukkueen Hanpit lukemin -32 – -35.

Molemmat joukkueet olivat ajoittain tiukoilla pudotuspeleissä. Tästä esimerkiksi Hanppien kahden pisteen voitto STH:sta. Myös  Mc Hanpit PacPappa Brothers voitti South East Asia Straight Shootersin vastaavalla erolla. Molemmat kuitenkin pelasivat koko turnauksen ajan vastustajan mukaan, mikä on toki tärkeintä tämänkaltaisessa “yhdestä poikki” -systeemissä. Finaali oli hanppimaista showta ja lähinnä yhtä juhlaa molemmille joukkueille, vaikka tulos jäikin hieman keskinkertaiseksi.

Hanppien kunnon ajoittamisesta kertoo erityisesti välieräpelin ensimmäinen erä, jossa nämä iloiset veitikat takoivat +1 erän jopa ennakkosuosikkinakin pidettyä SIK Bastardsia vastaan. Tepon ja Jonin kevyessä 36p aloitusheittovuorossa näkyi “luu kurkkuun” -asenne, joka jatkui koko erän ja ottelun loppuun saakka. Myöskään ennen turnausta havaitusta Tepon hienoisesta asenneongelmasta ei näkynyt jälkeäkään tämän tykittäessä kolmannella heitollaan 17p pois vasemmasta laidasta. Eipä voi kuin todeta, että molemmat hanppijoukkueet ansaitsivat finaalipaikkansa, onnea voittajille!

Naisten sarjassa voittoon ylsi me kolme ja Milla kaadettuaan ensin välierissä Letkutytöt jonka jälkeen finaalissa CRAShin (-24 – -59). Vaikka pelit eivät aivan yhtä tiukoiksi menneetkään kuin yleisessä sarjassa, finaali oli kuitenkin tasokkaampi mikäli tarkastellaan voittajan ottelutulosta!

Firmasarjassa voiton vei Potky, Teekkarilupi sijoittui toiseksi, Videra kolmanneksi ja TEK neljänneksi. Myös Psoas oli mukana tunnelmissa.