WCOK:ssa kruunattiin uusia ja vanhoja mestareita

Lauantaina 27.1.2018 pelatussa World Cup of Kyykkä -turnauksessa kruunattiin uusi mestari yleiseen sarjaan ja hallitussarjaan naisten sarjan mestaruuden päätyessä viime vuotisten voittajien käsiin.

Yleisen sarjan voiton nappasi puhtaalla pelillä Tekniikan Ihmelapaset (Antti Piippo, Henri Lahtinen, Herkko Kylli ja Juha Parkkila). Mestaruus oli Teklalle ensimmäinen, mutta joukkueessa pelanneelle Kyllille jo toinen laatuaan. Näin ollen WCOK:n mestaruustitteli on ja pysyy edelleen Oulussa.

Finaalissa kukistui lukemin 0 – (-6) SuppoHauet (Ukko-Pekka Yliranta, Antti Eronen, Hannu Oksman ja Enni Yliranta), jolle hopeamitali jaettiin niin ikään ensimmäistä kertaa. Pronssiottelussa Susirajan Legendat feat. OAMK pj:t (Ari Kautto, Jarno Seppänen, Marko Peiponen ja Roope Miettunen) peittosi tamperelaisen anaalivandaalit kaksi erää kestäneessä ottelussa.

Naisten sarjassa mestaruutensa uusi SuHan Naiset (Helmi Glumoff, Jenny Ilonen, Inkeri Sairanen ja Oona Kivelä). Hyvän finaalivastuksen (-28 – -33) tarjosi hopeamitalisti Olutlutkat (Anri Kinisjärvi, Emma Karjalainen, Emmi-Kaisa Molkkari ja Vilma Sauros). Pronssin nappasi TUHEROT (Elina Salo, Kati Hannila, Siiri Laine ja Eveliina Piipponen).

Hallitussarjassa finaali ratkottiin tasurin jälkeen pikauusinnalla, jossa paremmin osui EPO – norjalaisten suosikki (Jukka Pajukangas, Eetu Riskumäki, Bence Berki ja Erno Ahola-Olli). Hopeaa otti sexbätäng (Essi Siponen, Timo Veijola, Arto Tuomi ja Santeri Siira) ja pronssimitalit voitti Verban Via Dolorosa (Otto Partio, Emilia Laukkanen, Roosa Heinonen ja Jaana Raudaskoski).

tl;dr

Yleinen sarja: 1. TekLa, 2. SuHa, 3. SuLHOT

Naisten sarja: 1. SuHaNa, 2. OLUTTA, 3. TUE

Hallitussarja: 1. EPO, 2. SB, 3. VVD

Kiitos osallistujille ja valtavan suuret onnittelut turnauksessa menestyneille! Tervetuloa ensi vuonna uudestaan!