WCOK 2022 – Jatkopeliennakko


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Nyt kun on otettu liikkuvat taakse ja tyhjät pois alkusarjan osalta, niin kai se on sitten pakko valistaa kansaa vähän jatkopelienkin osalta. Tästä lähtee jatkopelianalyysi ja 100% varma pitkävetovihje jalluvetoja vielä vetämättömille.

1. Jatkopelikierros

Evil Sayans vs Bravo Six

Bravo Six selvisi alkusarjasta arvan avulla, mutta nyt lottotuuri on käytetty. Bravo voi sanoa bravot Pahoille (hih, Paho) Super Sayaneille, jotka ottavat jatkopaikan siitä huolimatta, että Vilman on pistetty hakemaan välikahvit joukkueelle kesken pelin (nöf nöf, seksistinen vitsi). Ylpisteleväiset mustatukka-apinat voittavat pelin vajaamiehitykselläkin 20 pisteen erolla. Oikeasti Sami ahvena voi hakea kahvit sillä aikaa, kun parikyykkäpari Janne Peltotalo tykittelee kyykät hevon kuuseen.

Prosentit 89-11 Vegetan poppoolle.

Konttaava Doris vs Ystävällinen TorvienHuoltoSeura

No niin! Kahden ja puolen kierroksen (ja promillen) vaihe on saavutettu, ja Tampereen konttaajat alkavat olla täydellisen turnausfiiliksen kynnyksellä. Sen merkiksi Isse ja Jallux ovat jo alkaneet puhua kyykästä ihan tosissaan, niinku vakavasti, tiäxä (hihi, Äksä). Huoltoseuran Ystävällisillä Torvilla on varmaan joku suuosa tai vongutin puhdistettavana, elikkäpä on parempi lähteä hoitamaan se homma nyt ja jättää Tampereen kukkamekkopojat naureskelemaan oululaispelaajien kierrosmäärien vähäisyydelle.

Pongelinot Konttaaville Doriksille 95-5.

Susirajan legendat feat OAMK pjt vs Rip in pelitaidot

Marcon känni alkaa hiljakseen asettua puhtaisiin nelikkolukemiin Oulun kovilla parkkiskentillä, Ari on avannut toisen pullon lämmikettä ja RoopeJarbo ovat saaneet manattua sisäisen nurmeslaisensa (aka peiposensa) esille. Tampereen laulukuoro ottaa ensimmäiset jäsenensä, kun Susirajalla jytisee ja hallitsevat kilpametsurit nakuttavat päivän ensimmäisen plussapelinsä.

Prossat laitetaan Nurmekselle 90-10

SIK Twixes vs EssoXL

Hurjasti juhlivat siniset suklaapatukat saapuvat jatkopeleihin uhumaa uhkuen. Uhma kuitenkin katoaa kuin Uros-Areenan nimikyltit, kun EssoXL ottaa ensimmäisessä erässä vakuuttavan 15 pisteen johdon. Kaisa onnistuu kasaamaan joukkonsa taistelurippeet ja alkaa kauhia takaa-ajo, joka jää lopulta yhden pisteen päähän Epen lyödessä papin takaisin neliöön viimeisellä mailalla. Esso jatkaa neljännesvälieriin Twixien siirtyessä Raidersien kannatuskuoroon.

Prosentit Essolle tiukkaakin tiukemmin 48-52

SeDät vs Karttu Wiskarit

Pahon marinadi alkaa pikkuhiljaa edetä peliä edistävälle tasolle ja Piipon ja Henkan pahin ruoste helisi alkulohkon kentille. Mikko ei ole vieläkään saanut karttuaan osumaan kenttään, mutta ei tarvitse vieläkään, sillä viime vuoden OKL:n kehittyneimmän pelaajan palkinnon pokanneen Ilmarin urotyöt eivät riitä näiden setä_miesten matkassa. Voitto on toki mahdollinen, jos Paho sammuu ennen pelin alkua, joten annetaan pojille parikymmentä rosenttia plussaa.

Elikkäs 70-30 ja SeDät jatkoon

Biisissä Sorsat ovat Dodoja vs Seniilipapat

Hiukan yllättäen lohkostaan jatkoon (rollaattoreillaan) rullanneet papat ovat saapuneet matkansa päähän. Dodot ovat vain yksinkertaisesti liian kova pala pureskeltavaksi (varsinkin kun suussa ei ole enää hampaita) ekalla pleijarikierroksella. BSoD pelaa päivän paskimman tuloksensa -24 ja Zen heittää viimeisen mailan etuviivaripulin sijaan lähimetsään. warren hka lähentelee kolmospaikalta yhdeksää ja Aapolla on nälkä. Onneksi kaxi-setä halaa intialaisia ja kaikki on taas hyvin.

Bilu Slerbamir onanis Dicktaattori jatkoon oddsein 89-11

SIK Raiders vs DIB Penetrators

Kivi kova ja tuli kuuma turnaustiimi Raiders saavuttaa turnauksen Ballmer peakinsa ekassa pudotuspelissä, kun veteraanilakaisija Ake saavuttaa sen kuuluisan Tilan, ja PoWiCupin finaalissa juuri ja juuri kentät auki saanut Aura uskaltaa vielä heittää TÄYSILLÄ!!! Penetraattorit voivatkin ruveta tsiigailemaan vieruskentille päin esimerkiksi ystävällisen lihatikkumiekkailuottelun toivossa 18cmbniksiä vastaan. Rai rai, ja niin edelleen.

Prosentit SIKkiläisille 69 (nice) -31

öpicachy vs 18cmbnis

YTYn hihi-vaihe ei vielä ole lähtenyt käyntiin ja mies (ytyytyy)tyytyy poistamaan vain yhden linjan kerrallaan. Mjatin heittokeskiarvo on 8,5 ja Eero aukaisee puuhakassistaan neljännen pullon eriväristä kirkasta. Tässä ei nyt Jannet ja Samut auta, kun jatkopeleistä syttyvät konkarit tuuppaavat proselaisille 85cm koivubniksen ossaavin ottein Kakkoseen.

Prosentit The Pikachulle 80-20

Kuha ei oo Hauki vs Return of the Kemi’s Cabbage

Jamsteri tajusi runkosarjan viimeisen pelissä, että hei nythän on talvi, ja heitto sujuu. Laakso ja kumppanitkin alkavat pikkuhiljaa osumaan rivin päähän. Tämmerförssin Kuha puolestaan alkaa tuntea edellisen illan etkot stadikalla joukkueen nimi ei pidä enää paikkaansa. Kemiläinen kaali saa Leevin oksetamaan kentän reunalle. Jamsteri vain nauroi, kun Old-Tenky jatkaa kahden kyykän erolla matkaa neljännesvälieriin.

Prosentit Kemin Kaaleille 45-55

MaHaLasKu omaksui Tamperetta vs AiM_Omikron

Omikron koitta kovasti muiluttaa MaHaLasKun poikia, mutta kolme rokotetta, 2 pulloa viinaa ja X tölkkiä kaljaa suojaa hyvin punatulkuilta. </3 Leevi </3 Hortatorilla, Vilmanstrandin Moon and Starilla, on varaa heittää pari tahallista haukea kohti aimin jallureppua. Lopputuloksena -30 peli ja selvästi jatkoon. Puna-armeija siirtyy boosteroimaan Delta-varianttiaan ja valmistautuu karjumaan kentän vierestä.

Jatkoon Läppärannan lyhennevarkaat lukemin 70-30

SuppoHauet vs Syrvänkyylä

Kas vain, ja KyS siunakkoon! Suharit saavat ekassa pudotuspelissään vastaansa odottamattoman kova vastuksen, kun B-sarjassa marinoituneet syylärit tulevat vihaa puhkuen lohkokakkosina vastaan. Suppiksen kestää tosin heittää tähän peliin vielä avauspaikalta H 2 4 H, ja piste-eroa tulee silti armottoman Donnin ja rumemman Erosen ansiosta ainakin 10 pinnaa. Jos Lämsä tosin päättää heittää samaan peliin 5+ haukea, niin KySsillä on aidot mahkut vetää suhareilta housut nilkkoihin ja haistatella matkoihinsa uusi Upea päänahka vyöllään.

Prosentit SuHalle 70-30

Fuskuliskot vs Suudelmin Teille Belze Boob

BelzeBoobit ovakin tässä vaiheessa huoltaneet instrumenttejaan jos sellaista tahtia, että Fuskiliskoilla on heleppo homma homma kotiin hyvällä -25 pelillä. Viidenkympin pahommalle puolelle päätyneet kuorolaiset pääsevätkin lauleskelemaan naapurinkentille kapellimestari Seksinorsun johdolla, kun Liskot ryömivät kohti neljännesvälieriä.

Prosentit Fuksiliskoille 71-29

Kurkkupoikien Vallit vs Kuha ei nakkaa Merikoskeen

Ensimmäisen jatkokierroksen OoKooÄllAa mätsupissa vastakkain asettuvat tutut kilbakumbbanit KuVa ja OGKuHa. Kurkkusalaattipoijjaat ovat vieneet tämän kauden molemmat liigakohtaamiset nimiinsä, mutta heilläpä olikin sillon rosterissaan möreä-ääninen paavolalaisvasuri SadoMaso-Eero. Merikosken Kuhat ovat puolestaan liikkeellä mädin maku suussaan ja purkavat nimensä menettämisen tuskan yhdessä liigatappioiden kanssa Vallipoikiin. Sakke poistaa kolme linjaa yhdellä heitolla ja Taru tykittää 20p kulmasta. KuVan vuosi löytyy jälleen pullon pohjalta ja OTiT:n musta nuoriso jatkaa jatkopeleihin.

Kostopisteet Merikoskeen 47-53

KFC vs Jutin Rilliraiders

Toisin kuin Kukon haaremissa, KFC:tä vastaan jatkopleissä asettuu ensimmäiseki varsinaiset makkarabileet. Rillipojat ovatkin tässä vaiheessä lähinnä hämillään, että jatkoon pääsivät ja eivät huomaakkaan, kun KFC tyttäret heittelevät itsensä jatkoon vaikka vasurilla. Tytöt vetävät päälle voitontanssit ja siirtvät seuraavalle kentälle Jutin katsellesssa vierestä nakkimonttu auki.

Prosentit KentukiFriidCikkenille 80-20

AiM_Delta vs Aimo Kulaus 1

Luvassa onkin Aimo Kulaus koronaa Akun lasiin, sillä Delta-aalto jyllää tässä jatkopeliparissa. Aimilaiset paukuttavat ensimmäiseen erään +5:n ja siirtävät tulikuuman (lääh puuh) Kinkerin heittämään Konaa. Petterin lakaisut menevät yleisöön, mutta +10 peli riittää silti heittämällä jatkoon Aimo Kulauksen veikkosten kaivaessa repuistaan lisää ilojuomaa.

Prosentit murskaavasti Deltalle 95-5

anaalivandaalit vs Aivan Vitun Minttu

Aivan Vitun Minttu oli tyhjentänyt jo minttupullonsa ja runkosarjan puolessa välissä, ei sitä ennenkään ole jatkoon päästy. Tämpereen ylpeys alkaakin toteuttamaan sitä itseään ja minttuset on kohta vandalisoitu aivan kunnolla. Sorvali siivoaa vaseliinit kartuista ja siirtyy kohti neljännesävälieräkenttiä minttujen jäädessä huohottamaan kentän laidalle minitoppashortseista vilahtelevien silkkiboksereiden perään. Heikki ei vieläkään ole heittänyt yhtään heittoa oikealla kädellään.

AaVeelle prossat 99,5-0,5

Neljännesvälierät

Evil Sayans vs Konttaava Doris

Neljännesvälierät startataan Tammer-Derpyllä. pahat lohikäärmepalloilijat saavat vastaansa vielä tällä hetkellä kahdella jalalla kulkevat Doorikset. Eliaksen konavoima ei riitä vastamaan Dooristen rivihirmujen paukutteluun.  Rahko heittää nurkasta 5 tornia kerrallaan nurkasta ja Jallux vastaa poistamalla kaksi torniroskalinjaa. Tilanne on tasan viimeiseen heittopariin mentäessä ja ratkaisu siirtyy lakaisijoille. SanKari Issen 60km/h etenevä lakaisu napsahtaa kohdalleen Mäkipään pitkän linjan lakaisun viuhuessa Puikkovaiheella kyykkien ohi. Dorikset konttaavat jatkoon kahden pisteen marginaalilla ja Saijalaiset pääsevät soittelemaan piccolohuilua nestetiputukseen.

Mörrin lerssin mittainen etu Dooriksille 43-57

Susirajan legendat feat OAMK pjt vs EssoXL

EssoXL saapuu kentälle ja vastassa heitä odottaa retkituolissa istuva Kouvolan tsaari Kautto kuksa kädessään. Esson taistelutahto murenee viimeistään siinä vaiheessa kun kolmen ensimmäisen heittäjän jälkeen kentällä on vain viisi tornia. Ropsukan lakaisukaan ei mene metriä ohi vielä tässä vaiheessa turnausta, ja tanperelaisille se tarkoittaa matkansa päähän saapumista (kiva kun kävitte!). Usean kymmenen pisteen erolla Legendat (ja Roorno) kasaavat mustalaisleirinsä ja siirtävät retkituolit puolivälieräkentän kupeseen Tammerforssien lähtiessä etsimään lähintä Esson baaria.

Prosentit susirajoille 90-10

SeDät vs Biisissä Sorsat ovat Dodoja

SeDät saapuvat raahaten Pahoa perässään, sillä korkit ovat narskuneet sen verran railakkaasti että Pahon (jallu)tähtisikermä on saavuttanut kriittisen massan. Paho heittää karttua väärinpäin ja avaa puhtaan 16. Pulu_masa jatkaa perinteisellä kahvakakkosella ja ensimmäisen kierroksen jälkeen matsi on vielä kenen tahansa peli. Henkan ja Piipin rivilyönni napsuvat mallikkaasti, mutta huomattavasti vähemmän hjumalassa olevat Bingbongit puurtavat kentän väkisin nollan pintaan jatkuvan liigahinkkaamisen suoman siivousrutiinin turvin. Ollit hoitavat lakaisuruudut huomattavasti varmemmalla tatsilla kuin seDien vastaavat. BSoDin Brontosaurukset voittavat viiden pisteen erolla ja Paho halaa junioreitaan sammaltaen “toivottavasti voitatte koko roskan” ja jatkaa sitten hoippuen eteen päin toivottaen samaa kaikille muillekin vastaantuleville joukkueille.

Olutdelfiinit jatkoon Brosentein 44-56

SIK Raiders vs öpicachy

Voitosta voittoon itseään nuorempiaan piesseet Raiderssit ovat nyt ensimmäisen oikean haasteensa edessä. Vastassa on Mjatti-YTY:n johdattelemat aivastukset. Eeron on saanut ilojuoman myötä pelinsä auki ja kona lentää taivaan tuuliin sellaista vauhtia, että sinilahkeille tulee ruotsin värit haalareihin. Onneksi kuitenkin myös Teemu on saanut karttunsa vaakatasomamboon ja kona tuhoutuu molemmissa päissä(än) tasaisieen tahtiin. Sikkiläisten murot menee lopulta väärään kurkkuun kun yltiöpositiivinen HäccisMicco pilaa poikien paatoksen ja metsämansikka astuu vahingossa ratkaisuheittonsa yli sivurajasta. Häccinen laittaa musiikit kovemmalle ja Eero korkkaa uuden. Raiderssit ottavat homman raskaasti ainakin viiden minuutin ajan, kunnes Ake löytää hangesta korkkaamattoman Jägermeisterin ja katoaa hiljakseen hämärtyvään WCOK-yöhön.

Prosentit öölle 40-60

Return of the Kemi’s Cabbage vs MaHaLasKu omaksui Tamperetta

My Cabbages! Huutaa Jamsteri kun lappeen_rannan vieraseliöt alkavat nakuttamaan konaa pois murhaavalla tahdilla. Kemin kaalikunkut ovat pelanneet hyvän turnaukset ja kova parkkis_jää_kenttä toimii pojllla hyvin, mutta mitalinnälkäisten MOTtilaisten sipuli kestää kaalia paremmin pakkasta. Kemiläisten -25 peli ei riitä Jarnon ja Leevin pommeja vastaan ja MaHaLasKu liukuu puolivälieriin kaalipierujen säestyksellä.

Prossat LPR-MOT:lle 30-70

SuppoHauet vs Fuskuliskot

Satenkaaria, haukia ja liskodisko voidaan havaita jatkopelikentän reunalla. Peli alkaa tasaisesti kahdella avaus_Suppo_hauella ja taka-ajoon joutuneet ennakko_suosikit joutuvat kuromaan eroa kiinni kakkos-kolmospaikan huippusuoritteilla. Testo-Iiro päättää toisessa erässä ruveta HEITTÄMÄÄN TÄYSILLÄ loopputuloksenaan kolmea haukea (yksi kentän ulkopuolelta heitettynä). Donnin chiliviinayllätys vilahtaa ahvenan huiviin ja Sutkimatelijoille käy niin sanotut “Jonit”. Heikkoutta vastustajassa aistinut Suppis heittää toisella kierroksella 14 14 (keskelle ja keskelle) ja Eronen siivoilee plussaerän plussaerän päälle. Lämsä poistaa pelissä yhden kyykän heittosarakkeen näyttäessä eetä ja hoota, mutta lopputulos on silti +4, ja se tarkoittaa Tampesterilaisille lähtöä Baapeliin majoneeslätyille. Menkää vaikka Veneellä jokea pitkin, jos ette löydä kävellen perille.

Bojoingit Suppeleille 75-25

Kuha ei nakkaa Merikoskeen vs KFC

Kuha nyt jatkoon pääsis, pohtii Kukko, kun neljännesvälierissä vastaan tulee Originaalia Kuhaa. Kuha on pelannut liigatasoaan parempaa kykkää alkusarjan sandaalitappion jälkeen. Vastassa on nyt kuitenkin meritoitunutta kyykkäkermaa Tanpereelta. Taru ja Zache pitävät unelmaa elossa täsmäpoistoillaan, mutta KFC saa heittää keskimäärin lähemmältä viivalta ja keskimäärin poikittaisemmalla mailalla. Kukon 14 14 H 0 riittää poistamaan rivin keskustaa siinä määrin, että Tammer-Tyttäret saavat siivottua pelin -10 pintaan. Kuha poistuu kentältä tyytyväisenä, nii Kuha on tyytyväinen.

Prosentit Tanpereelle 35-65

AiM_Delta vs anaalivandaalit

Oms noms, nyt on tarjolla kyykkä fanaatikoille herkkua ja Ripen päivän mee kattoon -menovinkki! Mätsupissa vastakkain on OKL:n runkosarjavoittaja ja Tanpereen kaikkien aikojen paras joukkue (feat. Himmanen). Molemmat joukkueet ovat lopultakin saaneet heittonsa asettumaan parikkiksille. Vainiopääkin joutuu jo tässä pelissä osumaan nelikoihin, sillä pyllypojat eivät tunnetusti anna konakierroksella armon hippuakaan. Puna-armeijan huutokuoro laulaa kentän vierellä ja vandaalien sipuli on koetuksella. Tornipeli menee kaoottisen räiskimispelikirjan myötä Tanpereelle, mutta lakaisuhommiin palannut supergirl Inkerin jää_kenttä_kilikit katkaisevat lopulta vandaalien selkärangan. Sorvalilta valuu yksi kyynel ja aitoa_menoa jatkaa puolivälieriin kahden kyykän erolla. Kyykän tuskaa -kanavalle ilmestyy MM-kyykän training montage teaser trailer ja Jundi avaa kolmannen sahtitonkan ja lähtee etsimään SuRaLen pelikenttää.

Prosentit junajengille niukkaakin tiukemmin 55-45

Puolivälierät

Konttaava Doris vs Susirajan legendat feat OAMK pjt

Oijoi, maksimi kiim! Ekaan puolivälierään konttaa jäätävä kokoelma sekä kyykkää pelata osaavia, että siitä jupista tykkääviä hahmoja. Akateemista turnauskestävyyttä vyölleen keränneet legendat eivät ole saavuttaneet vielä MAKSIMI-känniä, toisin kuin Konttaava Dorikset, ja ainoastaan IPAlla höystetyn Jarnon tolppaheitto ottaa ottelussa pari kevyttä kenttäkosketusta. Supermies Jalluxin himokkaat poistot saavuttavat kliimaksinsa, mutta ikävä kyllä Jämän ja Issen lakaisupelin tarkkuus on karissut kaljalaatikon pohjalle. Heikkisen sipuli pettää kun Marcelino poistaa rivin päästä 12 ja 12 ja kahden vasurin taktiikalla liikkeellä oleville Sulhoille riittää vähä puolihuolimattomastikin sutaistu viimeistely. Jos Roopekin on ehtinyt rynnäköidä kännijonon kärkeen, niin sitten Ripe rupeaa siirtelemään helmitaulunsa pyörylöitä vauhdikkaasti Doristen puolelle.

SuRaLe jatkoon prosentein 41-59.

Biisissä Sorsat ovat Dodoja vs öpicachy

Sipuleiden ja ripuleiden taisto! Yleisen sarjan teräksinen hallitseva mestari vs klassikoksi muodostunut herttainen keräilyerä. Molemmissa joukkueissa on sekä satavarmaa konavoimaa (abens vs mjatti) että kolmospaikan supertähtipotentiaalia (wr vs YTY). Molemmissa joukkueissa on kovaa varianssia tällä kaudella väläytellyt lakaisija (Zen vs Mikko H.). Molemmissa joukueissa on musta (otittilaisilla tietysti mustempi) konahepo, jonka panos voi hyvinkin olla ottelun kohtalon ratkaiseva oljenkorsi (Pulukkinen vs Eero). BSoD rynnii 4 pisteen johtoon ensimmäisessä erässä, mutta öpi avaa toisen erän vahvasti. Aapo tuntee epäilyksen tunteiden hiipivän boksereihinsa ja Zen-Olli pyyhkii ratkaisulakaisun maagisen superkilkin sijaan maagiseksi vaihehaueksi. Häkkisen lirusweeppi ottaa ratkaisevan kakkosen pois ja hihittelevä YTY käy vittuilemassa vielä viimeisen kerran lyödyille bsödiläisille ennen suuntaamistaan välieräkentälle.

Pinnat sipulin mitalla öpille 49-51

MaHaLasKu omaksui Tamperetta vs SuppoHauet

Kaijoharjun ikkunat helisevät kun parkkipaikoilta kaikuu valtaisat “CAMAN” ja “JEESSSS” huudot. Suppelipuppeleiden turnauskunto on juuri saavuttanut terävimmän kärkensä ja tuntuu, ettei mikään voisi mennä vikaan. LappeenMotillilaiset koittavat parhaansa. Jarno koittaa juottaa Donnia lisempää humalaan ennen peliä kotipolttoisella banaanivodkalla, mutta lopulta lopputulema on vain linjoja, joista ei ole jäljellä kuin kartunjäljet. Gaybaarin sankarit koittavat parhaansa ja tykittävät turnauksen parhaan pelinsä, mutta Suppiksen sateenkaarijuopot paukuttavat +6 pelin nollalla hauella ja subbofiilikset ovat katossa. MaHaLasKu koittaa laskea kuinka monta tuntia kotimatkaan menee, jos nyt korkkaa vielä yhden votkulipullon ja toteaa, että fak it, ei Oulua selvinpäin kestä.

Prosentit laitetaan selvästi OoKooÄl mestareille 35-65

KFC vs AiM_Delta

Tyttöjä! Konelaisia! Hyi! Inkeri on mielissään lajitoverioletettujen kohtaamisesta, mutta Villeä, Markusta ja Petteriä ei hämätä hameväen metkuilla. Punajunan salaisuus on järjestelmällisessä saksalaista insinööritaitoa huokuvassa pelikirjarutiinissa, jossa jokaiselle pelaajalle on dedikoitu kykyjä vastaavia heittotontteja. KFC sen sijaan on liikkeellä soljuvammalla pelistrategialla, mutta takataskussaan heillä on roppakaupalla tosi iloista mieltä ja ihanaa joukkuehenkeä. Ikävä kyllä Natskun konapommit ja Kukon loistopoistot eivät riitä kelluttamaan tanperelaisia tällä kertaa mitalipeleihin asti, vaan Patteri ja Torapatti rykivät vähintään saman pistemäärän ulos pystylyönneillään. KFC siivoaa etuviivan siistiksi, mutta taka-akat jäävät vainoamaan womania, ja AiMin lakaisijaneidot Villeena ja Inkeriina eivät sohi ohi ratkaisunappuloista.

Oulu pilaa välierät prosentein 45-55

Välierät

Susirajan legendat feat OAMK pjt vs öpicachy

PJ Roope tuntee itsensä nuoreksi (jos ylipäänsä tuntee enää mitään tässä vaiheessa turnausta) välieräkentällä, kun pelaajien keski-ikä alkaa lähennellä neljää kymppiä (mikä on muuten sattumoisin samalla mjatin ensimmäisen erän statsirivi). Turnausyleisö alkaa kerääntyä ratkaisupelikentille, ja meteli saavuttaa ultimaattiset mittasuhteet. Marcelino syttyy yleisön vellovasta ristipaineesta ja SuRaLen pelikirja nojaa yhä vahvemmin puhtaisiin nurmeslaisiin rivipoistoihin. Molempien joukkueiden vasurijärkäleet Ari (Roope on kyllä vasuri, mutta ei järkäle) ja Eero heittävät täysiä keskelle, ja vähintään yhden mailan kokonaan ohi. Jarno pomputtaa yhden linjalakaisun lumivalliin, mutta YTY vastaa hutiloimalla oikealle vinoon lakaisulinjaan perinteisen grippihudin. Tulostaso notkahtaa sipuleiden kuoriutuessa miinuksen puolelle ja öpi haistaa SuRaLen epävarmuudessa veren. Ikävä kyllä Häkkinen heittää itsensä toisessa erässä 4H-kerhoon ja SuRaLe pääsee jahtamaan sensaatiomaisen kultaputken jatkoa finaalikentälle äärimmäisen hienojen helpotusten huokausten saattelemina.

Pinnat SuRaLelle 52-48.

SuppoHauet vs AiM_Delta

EiSS! El Clasico, ja vielä kotiturnauksessa! Nyt on kaikkien aikojen peli_hommat tulilla, sillä näiden tiimien lukuisissa kohtaamisissa ei ole paljon rakkautta ja helliä tunteita jaettu, vaikka osa pelaajista on naimisissa keskenään (</3). Kentän ympärillä alkaa olla jo finaalikentän makua, kun puna-armeijan kuoro huutaa omiaan voittoon. Suppis-Pekka aloittaa pelin puhtailla rivilyönneillään ja Antti myllyttää samaa mallia. Turbo-Pjotori ja ihmishukka vastaavat kuitenkin samalla mitalla. Peräpäästä (hih) löytyy kaksi akateemisen kyykän parasta lakaisijaa: Touhu-Donni ja lakaisulegenda Kone/a)-Kinkeri ja kumpikaan ei anna armoa. Ratkaisut tähän rilleriin löytyykin haukitilastoja anteliaalla kädellä rikastuttaneista Vainiopäästä ja Lämsästä. Tapio Ratio palkinnosta kisaava tenky-Miikka onnistuu ratkaisevassa paikkaheitoissaan ja Vainiopää jatkaa myös omaa huimaa kauttaan upeilla torniroskapoistoilla (vaikka toinen menikin metrillä huti tähtäyskohdasta) ja toiseen erään mennään plus yks tasurissa. Toisessa erässä Topatin toisen kierroksen heitoilla nähdää tanssiliikkeitä (ks. GIF)

Satenkaarisuppelit käyttävät Toratin luovuttaman siiman hyväkseen ja ottavat riittävän suuren etumatkan ennen Inkerin kahta viimeistä linjapoistoa. Suharit jatkavat El Clasicon voittajina Grande Finaleen aimin siirtyessä pettymystä tihkuen kohti ronssikenttää.

Prosentit nipinnapin SuppoHauille 51-49 

Pronssi

öpicachy vs AiM_Delta

Jokaista vituttaa ja kyykkä on typerä ja lapsellinen peli. Öpi lähtee pronssipeliin hihittelevämmällä asenteella, vaikka YTY heittääkin paikaltaan ja mjatin papparollereiden ballistisen kaaren lakipiste on 3,5 metrissä. Katkera välierätappio painaa palana AiMin nielussa, mutta rutiininsa turvin punanutut ovat paperilla varianssiherkempää öpiä edellä. Perinteiseen tapaan pronssiottelun taso on täyttä kuraa, ja se sataa mukavasti öpin laariin, tehden pelistä tiukan ja pinkeän. Ripe ennustaa, että pronssiset mitalit pujotetaan kuitenkin liivijengin kaulaan EEROn kiinnostuskiikareiden ja statsirivien näyttäessä nolla-nollaa ja Maken välieräkorkkauksen nostattaessa punajunan fiilistä yhden puhtaan nurkkakuusikon verran. Miehen pitää vain olla tarkkana, ettei mene ihan onnesta sijoiltaan.

Pronssimitskut AiMin kaulaan tilastoin 44-56

Grande Finale

Susirajan legendat feat OAMK pjt vs SuppoHauet 

Ilmassa on sipulin ja majoneesipitsapierun katkua. Finaaliin marssii kaksi tämän hetken kyykkäskenen jättiläistä turnauksissa voitosta voittoon kulkeneen SuRaLen voimanelikon ja ottelukeskiarvotasolla valtakunnan liigavertailuja dominoineen SuHan muodossa. Voitonhimo on taatusti molemmin puolin kova, eikä gloorianmetsästystä ainakaan hidasta pelaajien väliset henkilökohtaiset kilpailuasetelmat muista peleistä. Rosteririvistöistä löytyy niin maajoukkuekavereita, turnaustiimitovereita kuin entisiä PKL-parejakin, eli yhteistä historiaa ja mahdollisia sipulinkiristyskohtia on lukematon määrä. Finaalikentälle on laskeutunut hämärä ja lisävalot on tuotu kentän laidalle. Vanhoja Suppaisia parkkisohmoja kentän hämäryys tuskin haittaa, mutta Marcon ja Arin hämäränäkö saattaa olla jo päässyt vähän löpsähtämään. Peli alkaa finaaliottelun arvoisella tavalla: takakenttälevityksillä. Jäljet kuitenkin siivotaan nopsaan ja siimaa annetaan molemmin puolin. Suhhelit näyttää jäävän ensimmäisessä erässä pahasti jälkeen, kunnes Donni poistaa hävyttömän kulmakilkin ja toiseen erään mennää tasatilanteessa Jarbon mutistessa kenttäedusta. Toinen erä lähtee aivan toisella mallilla. Pahimman jännityksen ensimmäiseen erään pieraisseet SuHalaiset tykittävät 15 tornia ekalla kierroksella ja SuRaLe vastaa nakuttamalla 16. Molemmat joukkueet pelaavan plussaerät…tasan. Voittaja ratkaistaan pikauusinnalla, jossa Marco poistaa viimeisellä mailalla Roopen ja Arin levitetyt linjat. SuHalla on silti mahdollisuus tasoittaa, mutta Antin viimeinen lakaisu osuu kahvalla ja spinnaa kyykän kenkälaatikkoon. WCOKin mestaruus valuu toisen kerran peräkkäin Itään (puoliksi), mutta SuHa voi onneksensa ottaa OM-dildon ja harrastaa sillä vaikka pyllypeukkua parhaana Oululaisena joukkueena.

Mestaruus, pyttylöinen ja mitskuloiset Susipojille 52 – 48!

Tekniikan akateemiset TEK