Ripe Power Ranking 4.2.2013Runkosarja lähestyy loppuaan ja keskinäiset voimasuhteet rankingissakin alkavat stabiloitua. Kärjessä nähdään silti toki uusi nimi ja sijojen 6-8 kohtalo on Juneksen katoamistakin isompi mysteeri.

1. (+1) SIK Bastards
Kärkeen noustaan ei niinkään omilla ansioilla, kuin Blagien ryssimisellä. Bastardsien suorittaminen on kuitenkin kautta linjan varmaa kapteenin pitäessä pelaajiaan erittäin lyhyessä hihnassa.

2. (-1) Blagitarius Blagiators
Perfektionisteina tunnettu tiimi halusi ilmeisesti välttää tappiottoman runkosarjan pelanneiden tiimien kirouksen ja lähetti ankkurinsa, Jyrci of Puttosen, ulkomaille. Ja katso: Pelikirja on samantien enemmän levällään kuin Tepon takki OM-kyykän alla, ottelutulos: -34. Hyi saatana. Fanikerhon onneksi Puttoska palaa pleijareissa takaisin tutulle paikalleen.

3. (-) Jarrupartio
Jarpa voi vielä nousta kakkoseksi mikäli Blagi ottaa turpiin Teklalta ja Jarpa voittaa loput pelinsä. Homma on saletti kuin Krogen sipuli.

4. (-) Kakkossaajat
Ossaajaderbyn jälkeen peluutus tiivistettiin neljän ytimeen, tuloksena voittoputki ja lukittu paikka nelossijalta.

5. (+1) Ossaajat
Pelit on pelattu aikoja sitten ja pleijaripaikka ollut varma sitä myöten. Puolivälierissä nähtäneen todella hekumallinen kohtaaminen Kakkossaajien kanssa, mutta mikäli vain…

6. (-1) Jarrutytöt
… JRYÖ ottaa Jarruderbyssä turpiin Partiolta ja pistää PacPappoja kuonoon. Ja näin käynee. Näin puolivälierissä nähdään uusi Jarruderby!

7. (+2) Pesukone
PSK kontrolloi omaa kohtaloaan, sillä voittamalla jäljellä olevista kahdesta matsista edes yhden on pleijaripaikka liki varma. Ja ne matsit? Pso-ass ja K69.

8. (+4) Suppohauet
OKL:n kenties kovimmat ensimmäiset neljä heittoa siivittävät tämän tiimin kenties pleijareihin asti. Voitto Blageista on tosiasia ja kun jäljellä ovat AiM_Teppo ja KK, ovat mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan hyvinkin selkeästi olemassa, vaikka moni ehti jo julistaa SuHan mahdollisuuksien menneen puun takaa tulleeseen STH-tappioon.

9. (-1) Kyrppä-69
K69 kohtaa Pesukoneen lisäksi Kakkossaajat. Yksikin voitto näistä kahdesta koitoksesta on helpommin sanottu kuin tehty ja kun takana vaanii kovaksi teroitettu Suppohauki, on olo varmasti tukala. Kohtalo on sentään omissa käsissä, mutta helppoa pleijareihin pääsy ei tule olemaan.

10. (-) McHanpit PacPappa Brothers
Papoilla on jäljellä kolme matsia. Pso-ass pitäisi olla voitettavissa heikommallakin pelillä ja Hanppien naposteluporkkanat käytettiin loppuun El Klasikon tuoksinnassa, joten merkittäväksi otteluksi jää JRYÖ:n kohtaaminen. Mikäli loppukaudelta napsuu pelkkiä voittoja, heilahtaa tämä kauden jo kertaalleen lopettanut hassuttelukerho taulokossa komeasti korkeammalle, toisaalta yksikin tappio voi olla liikaa.

11. (-4) Hanpit
Hanppien leirissä raivo sata. Miten -17.13 okalla voi olla käytännössä ulkona pleijareista? Kolme pistetappiota ja tason heilahtelu -20:n väärälle puolelle kriittisissä paikoissa ovat ajaneet Hanpit synkkiin vesiin. Jopa rakkaalta viholliselta STH:lta tuli turpaan, huolimatta Mjatin saapumisesta pelastavan enkelin tavoin kentille. WCOK:ssa näiltä tyypeiltä voi odottaa eeppistä naamailua.

12. (+2) STH
Mollivoittoinen kausi sai pirteän päätöksen arkkivihollisen kukistuttua. Jos PacPapat vielä pieksävät Hanppienvälisessä muutenkin flopanneen sisartiiminsä, liikahtaa STH vielä yhden sijan rankingissa ylöspäin.

13. (-2) AiM_Teppo
Parahin voittoputki, saanen esitellä: Tappioputki. Jäljellä ovat Jarpa ja Suha, joten saumat voittoihin ovat suht ohkaiset. Koniakkipullo alkaa olla tyhjä, mutta pakko on veikata että edes kaksi voittoa ei siivittäisi Teppoa pleijareihin. Eihän?

14. (+2) Tekniikan Ihmelapaset
Kapteeni on saanut muun tiimin edes hitusen ruotuun ja voittojakin on samantien napsunut ihan mukavasti. Päänahkojen ottaminen Puttosella vahvistetuista Blageista ja vireen löytäneestä AiM_Matista on kuitenkin nihkeämpi savotta kuin tamperelainen kuravellikenttä.

15. (-2) KombostiKobla
Haapasalo et co pelaavat tässä vaiheessa enää unelmienmurskaajan roolia. Paria väläytystä lukuunottamatta KK ei oikein missään vaiheessa ole löytänyt peräpäältä apuja kärkitykeille.

16. (-1) AiM_Matti
Viiden viimeisen ottelun oka: -15.8. Missä hitossa tämä vire oli alkukaudesta? Nyt kohtalona on olla jumissa sijalla 16. Silmissä siintänevät WCOK ja pitkä, pitkä reenikausi.

17. (-) Pso-ass
viime kauden väläyttelyn jälkeen mennyt kausi on varmasti ollut synkkä pettymys veteraaniosastolle. Ottamalla lopuista matseista voitot on mahdollista pistää kapuloita rattaisiin kahdelle pleijaripaikoista nahistelevalle tiimille. Olisiko tässä riittämiin motivaatiota avata voittotili?

Tekniikan akateemiset TEK