Parikyykkäliigan mestarit selvillä


Vuoden 2013 Parikyykkäliigan finaalipelit pelattiin maanantaina 25.3. ja finaalissa kohtasivat joukkueet South Alabama Bombers sekä Tämä ei epäonnistu koskaan!

South Alabama Bombers selvitti tiensä finaaliin voittamalla välierässä joukkueen Double Drouble. Double Droublen käsivammasta kärsineen Leskisen heitellessä vasurilla saavutti SAAB finaalipaikan voitoin 2-1. Toinen välieräpari pelailikin sitten pidemmän kaavan mukaan. Joukkue Tämä ei epäonnistu koskaan! sai tiukan vastuksen Orangutan Alphalta ja kahden tasapelin myötä finaalipaikka ratkesikin vasta viidennessä pelissä.

Maanantai-illan finaalipelit pelattiin mukavan jäisellä kentällä. Tämä ei epäonnistu koskaan! vei ensimmäisen finaalipelin voiton tuloksella 23-16. Toisessa ottelussa annettiin sitten vähän enemmänkin siimaa puolin ja toisin eikä yli 20 pisteen ottelutuloksia saavutettu. Toinen ottelu päättyi tulokseen 15-18 ja mestarit olivat selvillä suoraan kahdessa ottelussa.

Sikkilän alkulämmittelynä toiminut ajomatka Helsingistä Ouluun ei nyt vain siivittänyt joukkuetta voittoon vaan Parikyykkäliigan mestaruuden vei joukkue Tämä ei epäonnistu koskaan!, jossa pelasivat Miikka Krogerus ja Samuli Komulainen.

Onnittelut voittajille!

Tekniikan akateemiset TEK