Oulun Kyykkäliiga 2018-2019 // Ilmoittaudu mukaan!


Kohta on kuulemma talvi. Ja kohta on luntakin (toivottavasti). Ja jos on lunta on myös kyykkää, eli eiköhän laiteta pelit taas tulille!
Oulun Kyykkäliiga 2018-2019 on siis jo nurkan takana. Pistetään homma liikkeelle luonnollisesti ilmoittautumisella. Nyt siis kaikki kyykän nälkäiset nisäkkäät, löytäkää laumanne ja tulkaa mukaan ilonpitoon! Ilmoittautua voit osoitteessa https://www.oamkry.fi/ilmoittautuminen/okl/

Kyykkäliiga koostuu jälleen kolmesta sarjasta (A/B/C). Jokaisen sarjan osallistumismaksu on 20€/joukkue. Joukkueessa voi olla 4-8 pelaajaa. Ilmoittautuminen kaikkiin sarjoihin on nyt auki ja päättyy A- ja B-sarjan osalta sunnuntaina 9.12.2018 klo 23:59. C-sarjankin ilmoittautuminen on jo auki, mutta päättyy vasta tammikuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

Ilmoittautua voit osoitteessa https://www.oamkry.fi/ilmoittautuminen/okl/

A- ja B-sarja joukkueiden kapteenit huomio! Vastaisitteko ystävällisesti seuraavaan doodle-kyselyyn kapupalaverin aikataulusta: https://doodle.com/poll/ttgcnmh79tsq64b5. Näin saamme sovittua sujuvasti palaverin ajankohdan. C-sarjan kapteenipalaveri järjestetään myöhemmin tammikuussa. Pelit aloitetaan heti kapteenipalaverin jälkeen jos lumitilanne niin sallii.

Kaikkien liigaan halavien kyykkääjien tulee olla Oulun Akateemisen Mölökky- ja Kyykkäseuran ry:n jäseniä. Jäseneksi liittyminen on ilmaista. Täytät vain jäsenhakemuksen (löytyy osoitteesta https://www.oamkry.fi/oamk-ry/tietosuojajalomakkeet/) ja kiikutat sen OAMK ry:n postilaatikkoon, joka löytyy keskusaulasta virastomestarin toimipisteestä.

OKL:n säännöt löytyvät tämän linkin takaa: https://www.oamkry.fi/liigatjakisat/talvi/okl/saannot/. Säännöt päivitetään ajantasalle kapteenipalaverin yhteydessä.

OKL:n yhteydessä järjestetään tuttuun tapaan Liigacup, johon ottavat osaa kaikkien sarjojen joukkueet.

 

No mihinköhän sarjaan sitä sitten lähtisi pellailee? Tässä pienet luonnehdinnat sarjoistamme:

C-sarjan tarkoituksena on antaa helpot lähtökohdat iloiseen kyykän pelaamiseen rauhallisella tahdilla. Pelitahti pysyy rauhallisena, sillä sarja jaetaan useaan pienempään lohkoon joukkuemäärästä riippuen. Tämä sarja onkin oivallinen, jos haluaa ensimmäistä kertaa lähteä tutustumaan kyykkäliigan tunnelmaan, omat aikataulut ovat kiireiset pelien sopimisen kannalta tai muuten vaan haluaa ottaa pelaamisen mahdollisimman rennosti.

B-sarjan pelimäärä on kasvanut muutamien viime kausien aikana ja muutamana viime kautena on pelitahti ollut yllättävänkin tiivis. Sarjassa pelaaminen on kuitenkin rentoa eikä aikaisemmalla kokemuksella ole juuri väliä. Jatkopelien tiiviistä aikataulusta johtuen sarjassa pelaavien joukkueiden täytyy huolehtia runkosarjapelit ajoissa pelatuksi.

A-sarjassa runkosarjapelien lukumäärä on suurempi ja runkosarjassa sijoituksista kamppaillaan hieman enempi “tosissaan”. Pelitahti on melko tiivis ja pelien sopimisen täytyy käydä sujuvasti, jotta aikataulussa pysytään.

 

Lyhyesti:

Mitä? OKL 18-19

Milloin? Joulu-maaliskuussa

Palijo maksaa? 20€

Miten mukaan? https://www.oamkry.fi/ilmoittautuminen/okl/

Milloin viimeistään? sunnuntaina 9.12.2018 klo 23:59

Miksi? Koska hauki ei oo nisäkäs se on kala

 

Stadikalla nähdään!

 

Tekniikan akateemiset TEK