OKL 2021-2022 – Välieräennakko 2/2


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Perskules. Ripen pitkävetorivi on heittänyt hevonpersettä koko kevään. Onneksi sentään aimiveikka meni nappiin punajunan jynkytellessä muumivoimalla puhtaaseen 3-pörö voittoon. Heitä vastaan astuu (tirsk) mahtavalla pelillä (tirsk) Sorsanmetsästystä harrastaneet PööTit. Cptn Robo  ja Kaikki Tähdet -Jannen johdolla porskuttaneet puppelit ottivat tyylikkään voiton viiden ottelun rillerissä BSoDia vastaan, hetkittäin jopa vakuuttavaa varmuutta uhkuen. Ripen housut kintuissa yllättäneet pööttärit varmistivat samalla ensimmäisen välieräpaikkansa laik fo evö tai jotain.

Runkkarissa Inkerin Puna-armeija, (toisin kuin idän kusinen puna-armeija, hyi ne) otti selvän ja nopean voiton Pöötistä molemmissa kohtaamisissa. Ropsukan konkkaronkka on kuitenkin nostanut tasaisesti tasoaan pitkin talvea, ja puolivälierissä alkoi tulosluetteloon tipahdella plussamerkkisiäkin tuloksia. AiMin pitääkin siis olla varuillaan, sillä jos Liivijengi lähtee kisaan löysin, luistinradalla rikotuin, rantein, niin turpiin voi tulla yllättävän nopeasti ja helinällä höystettynä. AiM pelaa omaa peliään tasaisen tappavalla nollatasolla, jos nyt aina silloin tällöin tulokset painuvat plussan puolelle Topatti-Vainiopää-akselin pelin toimiessa sen kuuluisan punajunan vessan lailla. Pjoottori on pelannut ehkä hieman oman massiivisen tasonsa alle, mutta huonoksi ei tässä kohden tarvitse miehen suorituksia vielä ruveta haukkumaan.

Pöötin hellyyttävä PJ-Ropsu pelaa parasta kyykkäänsä ja riviheiton osumatarkkuus alkaa olla huipussaan. Oikea reunan tuhoaminen ja kolmen tornin täsmäpoistot alkavat olla PööTin pelikirjassa herkullista arkipäivää. Liekehtivän Nenosen mjattimaiset roikkupommit ovat löytäneet varmuutensa ja kona lähtee liikkeelle kivalla kympin linjalla. TopiTopiTopin(ei se TopiTopi) heittotouchi vaihtelee vielä reilusti, mutta osumatarkkuus on parantunut vielä runkosarjaotteistakin merkittävästi kevätjäitä kohden tullessa. Joukkueen tärkein pelaaja on kuitenkin tähän ottelusarjaan nelospaikan Mustaniemi, jonka peliotteet lähentelivät välierissä jopa Inkeri-Donnin pyhää tasoa. Jos Jannen paketti pysyy kasassa, niin tämän tason lakaisijalla pystyy pistämään turvat rullalle keneltä tahansa A-sarjan huipputiimiltä.

Jos Ripen olisi pitänyt arvata tämän pariskon tulosta pleijareiden alussa, niin prosentit olisivat paukkuneet reilusti kestomenestyjä AiMin suuntaan. Puolivälierien jälkeen kuilu on kuitenkin pienentynyt huomattavasti. Ripe tuntee kylmän ringin perseessään heittäessään mustat hevoset bussin alle, vaan tuhkimotarinassa on yksi poikkeuksellisella itsevarmuudella pelaavan Vainionpään ja  Liigan Parhaan Sviipperin mentävä reikä (hihi, reikä).

Prosentit aivan helevettiläisen niukasti Train Rougen laariin 50,5-49,5.

Tekniikan akateemiset TEK