OKL 2021-2022 – Välieräennakko 1/2


Ripes Corner logo
Ripes Corner

Pyllysuti, tässä tulee kiire. Donnilla on kiire koskettelemaan porojen kulkusia Sodankylään, joten sikin paskiaiset ja suppomestarit sopivat välieränsä jo huomiselle. Suhareita varmaan tässä vaiheessa ketuttaa kiinteä pleijarikaavio, joka viimevuosien mallilla olisi ohjanneet tulikuumat paskiaiset (luultavasti) aimin persettä nakertamaan. Oi maksa, anna sen kestää. Här vi gå.

 

2. SuppoHauet (“SuHa”) vs 6. SIK Bastards (“SB”)

 

Kautta Juusoksen lerssin. Mitä tasoa on nähty OKL pleijareissa tänävuonna. SuppoHauet ansaitsi ensimmäisenä paikkansa välierissä voittamalla alkuviikosta KuhaBeen puhtaasti kolmessa pelissä. Tyylikkäästi -2 okalla jatkoon luistelleet suhapuppelit alkoivat kekeilemäänkin kesken pleijareihin ja sekottelivat heittojärjestystään ja taso pysyi silti plussaerätasolla. Hurlumheitouhua ja sillee. SIK-kusiaiset puolestaan laittoivat varsinaisen Kyykkä_kliniikan päälle torstaina puolivälierissä Kakkaossaajia vastaan. Sobba-Jarno pelaa tällä hetkellä ehkä parasta kyykkää mitä Oulussa on koskaan nähty pleijareissa ja tukijoukot suorittavat ympärillä loistavasti. Lopputuloksena on jumalainen +1 oka ja samanaikaisesti tiukka, mutta ylivoimainen voitto (myös loistavasti pelanneesta) Kakkaossaajista.

 

Summasummarum. Tässä voi olla tulossa kovin (melkein yhtä kova kuin minä eilisen striimin aikana) välierä ikinä. Molemmat joukkueet pelaavat tajuttoman kovalla tasolla tällä hetkellä. Hallitseva triplamestari lähti pleijareiden alussa suosikkina liikkeelle, mutta Ripestä alkaa tuntua, että voi olla sininen vuosi. Jos Jarbo pystyy jatkamaan rikkaan miehen kyykkäjeesuksen tasoaan ja Mjatin kulmapoistot eivät ole pelkkiä ghettopuluja plussapelikelit jatkunevat huomennakin. Kokeneet mestarit kykenevätkin pitämään paineessa tasonsa, mutta pysyykö lahkeet kuivina junnulakaisuosastoilla. Historiaallisesti sikkiraidaajien taso on heitellyt on heitellyt, kun sipuli on ollu koetuksella, mutta tämänvuotiset otteet ja runkosarjan vahva junnupeluutus ovat antaneet pojille kovaa itseluottamusta. Erinomaista kausisuunnittelua kapteeni-Mjatilta.

 

SuppoHauet hassuttelivat pelijärjestyksellään hieman, mutta olettaa voisi, että jatkopeleihin palataan tuttuun pelikirjaan, joka voikin olla fiksu veto, sillä näyttäisi, että miinustuloksilla ei SB:lle pärjätä alkuunsakkaan. Lämsän kolmasosa haukia tahti alkaa vain tässä vaiheessa olemaan siimaa, jota ei ole enää varaa antaa. Subbo, Anddi ja Donni ovat onneksi saaneet pidettyä timangisen tason yllä, joten tulostaso ei paljoa nollan alle mene missään vaiheessa. Täytyy kuitenkin muistaa, että Lämsä on aina heittänyt parhaat heittonsa ratkaisupaikoissa ja Ripe odottaakin ryhtiliikettä tässä myllytrillerissä.

 

Mutta mitä Ripe on oppinut hävitessään kaikki koni-akkirahansa koni-ukko kisoissa, että aina laita rahat kuuman hevosen laariin.

 

Siksi prosentit Jumal-Jarbon paskiaisille 55-45.

Tekniikan akateemiset TEK