Ohjeita kyykkästadionin käyttäjille


Jotta Stadikalla olisi kivaa ja hellää, niin tässä tiivis ohjeistus Hyvien Kyykkätapojen Noudattajien Säätiöltä:

Kentät

1. Kentille kerääntynyttä lunta EI kolata kenttien väliseen keskivalliin polvenkorkeutta enempää. Keskivallin on tarkoitus kohota vain neliöiden kohdalle, ei koko kentän mitalta.

2. Kentältä 1 (lähempänä konttia) lumi kolataan kontin taakse sen molemmilta puolilta. Kentältä 2 lumi kolataan pyörätien toiselle puolelle. Jos ja kun joku urpo kolaa laiskuuttaan penkereen metrin päähän sivurajasta niin seuraavakin ajattelee sen olevan OK (ei ole OK) ja kohta kentissä ei ole enää laisinkaan siirtovaraa.

3. ÄLKÄÄ KÄVELKÖ/PYÖRÄILKÖ/RYÖMIKÖ LUMISEN KENTÄN PÄÄLTÄ!!! Jos et aio kolata kenttää sen yli käveltyäsi, jälkesi jäätyvät ja tekevät muiden käyttäjien elämästä petkeleellistä. Erityisen vaarallista nuoskalumen aikaan. Kulkekaa kontin ovelle vallien päältä.

Kartut

I: Kun pelaatte porukalla ja mailat jäävät heiton jäljiltä harjoituksissa neliöön tai sen välittömään läheisyyteen (usein takavalliin), niin kerätkää ne sieltä pois ennen seuraavaa heittoa. Toisen kartun helan osuessa toisen kahvaan jää otepintaan tympeitä lovia ja vekkejä. Pieni vaiva, iso ilo.

II:  Kun palautatte käyttämänne kartut konttiin, niin laittakaa ne oikeille paikoilleen hyllyihin. Karttujen on tarkoitus olla hyllyissä painoittain ja ohjemerkinnät ovat hyllykössä itsessään mustalla tekstillä. Älkäämme antako lukutaidottomuuden tai hoksaamattomuuden estää edes jonkinlaisen jöön säilymistä täyteen pakatussa kontissamme.

Etiketti

A: ÄLÄ ROSKAA! Karkkipaperit, kaljapahvit, snuspåset, tupakantumpit, tyhjät tölkit ja pullot sekä muut jätteet olisi suotavaa roudata niille tarkoitetuille paikoille. Kopissa on pullome(e)ri ja kontin vieressä roskis ja valkoinen dustex-pöntöke tupakeille ja nuuskille. Käyttäkää niitä.

B: Jos jotain sattuu (esim heität lamppuun ja se kaatuu), niin ilmoita asiasta hallitukselle sähköpostitse. Jos spray tai pelipöytäkirjat pääsevät loppumaan niin noudata samaa ohjetta.

C: Valmiit ja oikein täytetyt (kysy lisää kapteeniltasi!) pelipöytäkirjat laitetaan kopin postiloodassa olevaan siniseen “valmiit pelipöytäkirjat” -kansioon, josta joku ahkera statsausalan ammattilainen siirtää ne sähköiseen muotoon.

Kiitos! Mukavia harjoituksia ja pelejä!

Tekniikan akateemiset TEK