MM-Kyykässä kaksoisvoitto Ouluun!


minioamkViime lauantaina 15.2. pelatut Akateemisen (asfaltti) kyykän MM-kilpailut päättyivät jälleen kerran VaPuPiPu:n voittoon. Mestaruusjoukkueeseen ei tällä kertaa banaaneja kaivattu ja kultaiset mitalit ansaittiin kokoonpanolla Joonas Leskinen, Jarno Seppänen, Jukka Komulainen ja Olli Huoviala. Onnea pojat!

Finaalipelissä VaPuPiPu otti mittaa Jarrutytöistä, mutta moninkertainen mestari VaPuPiPu ei taipunut edes tyttöjen edessä. Hopeiset mitalit kaulaansa saivat tänä vuonna siis Jarrutytöt! Loistavaa!

Ouluun oli lähellä tulla kolmoisvoitto, kun AiM_Kunnian_Miehet kohtasivat pronssipelissä lappeen Rantalaisia, mutta tällä kertaa AiM-Junan voima ei riittänyt pronssille.

Myös muita oululaisia joukkueita pääsi turnauksessa pitkälle, mutta joukkueiden kohtalona oli tulla muiden oululaisten tiputtamiksi. Naisten sarjassa ei tänä vuonna menestystä tullut.

Viikkoa aikaisemmin 8.2. pelattiin lappeen Rannassa PowiCup, jossa oululaisjoukkueet sijoittuivat hienosti toiseksi ja kolmanneksi. Hopealle lappeen Rannassa itsensä pelasi VaPuPiPu. Finaalissa VaPuPiPu kohtasi voittajansa akateemisen kyykän legendoista koostuneesta TWISTistä. Pronssisesta mitalista PowiCupissa taistelivat Jarrupartio  ja aitoa_menoa. AiM-Junan jarrut jumiutuivat ja pronssin vei Jarrupartio! Kahdeksan parhaan joukkoon Powicupissa selvisi myös oululaisista koostunut HuVikumpu.

Onnea kaikille turnauksissa pärjänneille joukkueille! Hyvä Oulu!

Tekniikan akateemiset TEK