Fuksikyykkä su 2.2.


minioamkOulun Akateeminen Mölökky- ja Kyykkäseura ry järjestää perinteiset  Fuksikyykkäkisat yliopiston parkkipaikoilla ja lähiympäristössä.  Osallistuvan joukkueen fuksien ei tarvitse olla saman alan  opiskelijoita, vaan fuksit voivat koota joukkueita yli kiltarajojen. Turnaus on siis avoin kaikille fukseille!

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kyykästä. Paikalla on seuran  jäseniä neuvomassa fukseja sekä säännöt kerrataan läpi ennen pelien alkua.  Joukkue koostuu neljästä pelaajasta. Osallistuminen fuksikyykkään on ilmaista.  Ilmoittautuminen paikan päällä uudella kyykkäkopilla (Pegasus-kirjaston ja Kaitoväylän välissä) klo 11:30.

Pelit alkaa kello 12:00 alkusarjoilla, joista parhaimmat etenevät  pudotuspeleihin ja niiden kautta finaaliin. Voittajille luvassa mahtavat  palkinnot! Fuksikyykän palkintojenjako pidetään OKL-finaalien jälkeisessä  Kyykkägaalassa Teekkaritalolla. Fuksikyykän voittajajoukkue saa myös ilmaisen osallistumisen jo täyteen World Cup of Kyykkä -kisojen yleiseen sarjaan!

Tekniikan akateemiset TEK