Fuksikyykkä ja Fuksimölökky lauantaina 23.1.2016 OKL-fuksisarja tulossa helmikuussa!


minioamkLauantaina 23. päivä järjestetään Fuksikyykkä. Se on kaikille fukseille tarkoitettu kyykkäturnaus, johon voi osallistua neljän hengen joukkuein.

Osallistuvan joukkueen fuksien ei tarvitse olla saman alan piskelijoita, vaan fuksit voivat koota joukkueita yli kiltarajojen. Osallistuminen ei myöskään vaadi aikaisempaa kokemusta kyykästä. Paikalla on seuran jäseniä neuvomassa fukseja sekä säännöt kerrataan läpi ennen pelien alkua. Osallistuminen on ilmaista.

Voittajat lunastavat suorituksestaan ilmaisen osallistumisen World Cup of Kyykkä –turnaukseen (30.1.2015). Muilta osin palkintojenjako on maaliskuussa järjestettävässä Kyykkägaalassa.

Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu kyykkäkopilla kello 11:30, ja turnaus alkaa kello 12:00.

FUKSIMÖLÖKKY

Fuksikyykän jälkeen ratkaistaan myös Fuksimölökyn mestaruus. Ilmottautuminen kyykkäkopilla kyykkäturnauksen jälkeen. Palkintoja luvassa!

Huom! Helmikuussa lanseerataan myös fukseille ihan oma kilpasarja, joten sitäkin silmällä pitäen kannattaa tutustua lajiin ja kilpakumppaneihin. Sarjassa ei tule olemaan neljän pelaajan rajoitusta joukkueelle, vaan vaihtomiehiä saa olla vaikka kuinka monta.

Tekniikan akateemiset TEK