Loppuyhteenveto


OKL:n runkosarjan lopullisen pistetaulukon ennustaminen on vaikeusasteeltaan samaa luokkaa kuin yrittäisi kusta liikkuvan auton katolta konepellillä olevaan pilttipurkkiin läikyttämättä tippaakaan tuulilasille, mutta yritetään nyt kuitenkin:

1.  BB

2. Hanpit

3. STH

4. Droit

5. BoSS

6. Ossaajat

7. SB

8. ExH 

9. PacBros

10. KK

11. DBI

12. 2saajat

 

Tilastojen valossa on turvallista veikata mestarin löytyvän runkosarjan top4:n sisältä, tässä tapauksessa nelikosta BB, Hanpit, STH ja Droit. Droitille mestaruutta on povattu tiimin perustamisesta lähtien, joten nyt sukupolvenvaihdoksen myötä saattaisi hetki vihdoin olla otollinen. Lopuille kolmelle mestaruus olisi jo toinen, Hanpeille toinen perättäinen. Mahdollisiksi yllättäjiksi ja runkosarjaennustuksen pilaajiksi voidaan laskea Ossaajat ja PacBros, mikäli kyseiset tiimit saavat kapean materiaalinsa toimimaan yhteen.

Oli miten oli, niin mestaruus tulee tänä vuonna vain äärimmäisen kovatasoisella pelillä ja runkosarjan ykköstilaankin tullaan vaatimaan reilusti alle -30:n oka. Taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista tulee olemaan raaempaa kuin koskaan aiemmin ja kevään tullen kopin tienoo on reunustettu murskatuilla unelmilla. Käynnissä on kaikkien aikojen OKL-kausi!

Tekniikan akateemiset TEK