Pikkujoulukyykän skouttaukset


Itsenäisyyspäivänä mäiskittiin taas kyykkää Pikkujoulukyykän muodossa. Seuran suurimman rahaturnauksen palkintoina oli taasen osallistuminen MM-kyykkään. Suuresta ennakkokohusta huolimatta liigan dramaattisimmat joukkueet STH ja Hanpit tipahtivat suoraan ensimmäisissä peleissään. Syiksi itkettiin niin ihanan pomppuisaa jääkeliä kuin alhaista promillemäärää, vaikka todellinen syy lienee vain molempien tiimien kädettömyydessä. Turoilu jatkui joukkueiden välisessä OKL-matsissa, jossa Teppo ja Oksu viuhtoivat Hernistyyliin haukia ja Repa onnistui mahdottomassa ja alensi nelospaikan keskiarvoaan entisestään. Ilman Tuovisen ja Juneksen jäätäviä siivouksia ottelun taso olisi mennyt alle kaiken arvostelun. Voitto meni lienee ansaitusti Hanpeille, mutta ellei tiimin peli tuosta parane alkaa tappiotili pian karttua. Tähän mennessä Hanpit on voittanut kaikki neljä matsiaan, vaikka oka rypee liigan pohjamudissa.

Myöskin voitostapellaajista koottu Oulun ensimmäinen niin sanottu Dream Team koki karvaan yllätyksen nousuhumalaisten Ossaajien tykittäessä heidätkin kumoon. Keli ei liene ollut paras mahdollinen Juusoksen, Pahon ja Mjattin määriksille, eikä Suomelankaan sweeppi ponpuissa pärjännyt, mutta ottelutulos oli silti muikea -21. Tiimille voinee jo nyt povata hyvää menestystä helmikuun MM-kyykässä… jos vain Paho jättää tärpätit kotia ja Mr Glass ei riko selkäänsä. Viimeeksi molemmat tapahtuivat yhtäaikaa joskus vuonna 2003.

Finaaliin purjehtivat Ossaajat ja BoSS, joista jälkimmäinen vei rekryjen voimalla voiton. Wuhuu. Hämmästyttävää oli, että BoSS näytti vihdoin saaneen peluutuksensa kuntoon. Päät jäätyivät kuitenkin heti finaalia seuranneessa OKL-matsissa SB:tä vastaan, jossa Bombshelter Biaz-Ass taituroi ottelutuloksen -52. Euguu.

Näitä pelejä puskista seuranneena ei voi kuin kyynel silmäkulmassa toivoa, että kelit tästä paranevat. Pomppuisa jääkenttä on tasaisesti hanurista kaikille osapuolille ja pelaamisesta tulee aikamoista lottoamista. Ripe lähteekin tästä vetämään soppaa ja tanssimaan sadetanssia, jotta saadaan kyykkäkansalle kunnon lumialustat ja tosi pelit kehiin. Adios!

Tekniikan akateemiset TEK