MM-kyykän ilmoittautuminen alkaa 14.1. kello 16


OAMK järjestää jäsenilleen jälleen kerran riemukkaan leppoisan bussikyydityksen Akateemisen Kyykän MM-kilpailuihin. Ajankohtana kisoille on tänä vuonna 14.2., mikä meinaa sitä, että seuran kyydillä reissussa viivytään 13-15.2.

Bussimatka kustantaa 36 EUR ja on meno-paluu Oulusta Tampereelle. Yksisuuntaiset matkat tulevat valikoimaan mukaan, mikäli paikkoja jää yli. Majoitusta on järjestetty 40 hengelle hotelli Torniin Hervantaan ja kustantaa 5 EUR / viikonloppu. Bussit lähtevät yliopistolta kyykkäkopin edestä pe 13.2. klo 16 ja paluukyyti lähtee su 15.2. klo 12 tienoilla. Käytössä on kaksi bussia, joista Tampereen päässä toinen ajaa Hervantaan ja toinen keskustaan esimerkiksi hotelli Omenan tienoille.

Ilmoittautumiset alkavat 14.1. kello 16 osoitteessa http://www.oamkry.fi/mmkyykka/. Luethan sivulla olevan ohjeistuksen tarkasti ennen tietojen syöttämistä, niin pääset varmasti matkaan ja järjestäjilläkin on kivempaa sumplia että kuka menee mihinkin bussiin. Kyytiin mahtuu 100 ensimmäistä.

Tekniikan akateemiset TEK