Ennakkotuomio WCOK 2012 jatkopeleistä


Valitettavasti ennätyksellisestä osallistujamäärästä huolimatta vain 32 parasta etenee yleisessä ja 8 parasta naisten sarjassa jatkokierroksille. Viimeisetkin todennäköisyydet on ravistettu Ripen koniakkipullon pohjalta, jotka kertovat täsmälleen minkä verran kisajuomaa kukin joukkue huomenna tarvitsee.

YLEINEN SARJA

1. jatkokierros

T1 Costa Concordia – 4. Kolmonen

Costa Concordia alkaa jo kiertymään kallelleen, kun kapteeni naurattaa naisia ja vetää huumaavia aineita, mutta voitto irronnee tuli vastaan about kuka vaan. Prosentit hienoille miehille Italiasta 70-30.

 

T2 JRYÖ – 3. Kolmonen

Tentin ja pikastartin jälkeen kokovartalokondomeihin sonnustautuneita Jarrutyttöjä ei pysäytä mikään. Puikko ei heitä itseään ja sweepeissäkin on vaiheetta, prosentit 80-20 JRYÖ:lle.

 

T3 SB – BSOD

BSOD:lle iskee BSOD kun SB iskeen SuperBombaa ja jyrää itsensä jatkoon. Innokkaimmat kyykkäskoutit käyvät kuitenkin tässä vaiheessa tarkastamassa sweeppiosaston kunnon jatkopelejä silmälläpitäen. Prosentit 80-20 SB:lle.

 

T4 Querto Iterum – Aina Häviää

OKL:n A-sarjajoukkue Ossaajat joutunee kriisiin tässä kamppailussa, sillä molemmilla puolilla on ko. tiimin jäseniä. Miten tämä vaikuttaa sunnuntaiseen OKL-puolivälierään? Voittajana tässä taistossa brassaailee kuitenkin se konkareita pursuilevampi osapuoli, 65-35 QI:lle.

 

T5 Pso-Ass – SIK Hallintoelimet

Hallintoelinten sykkiminen loppunee konkaritiimin painostuksessa, vaikka 4H-kerhon puheenjohtaja kuinka kunnioittaisi kisoja muutamalla hauella, 70-30 Possssaukselle.

 

T6 STH – Elram

Hanppivoiton jälkeinen huuma ei ota laantuakseen, vaikka vastaan asettuu tiimi, jolta STH otti pataan MM-kyykässä pari vuotta takaperin. STH sviippailee revanssista itsensä jatkoon lukemin 70-30.

 

T7 HanPB – Ex-Hipit

Sikkilän pommi jylisee niin kauan kuin promillet pysyvät rajoitettuina, isoimmat kysymysmerkit löytyvätkin sweeppiosastolta ja peluutuksesta. Ex-Hipit ottavat kuitenkin pataan 70-30.

 

T8 Mamelukkikala – Droit OneStars

Kyykkäilo raikaa repeatilla, siitäs saitte. Droitin leirissä korkki narskahtanee niin matsin aikana kuin varsinkin sen jälkeen, sillä Mamelukkikala menee jatkoon, vaikkakin niukasti 55-45.

 

T9: Jarrupartio – Paras lohkokolmonen

Mittelön ei pitäisi laittaa Jarpan herkkiä sipuleita kovinkaan isolle koetukselle, ellei joukkue sorru asevelimäiseen tuplataktikointiin Hanppien kanssa. Huhujen mukaan kapteeni-Smuulilla on kuitenkin lieviä motivaatio-ongelmia ennakkoon helpoissa peleissä, mikä antaa pientä yllätysmahdollisuutta myös vastustajille. Jarpa perussuorituksella jatkoon 80 – 20.

 

T10: BftP – 2. kolmonen

Huhujen mukaan BftP:ssä on opittu männävuosien turnausten virheistä ja palkintokaapin täytettä haetaan tiukan juomakurin turvin, joka tässä vaiheessa ehkä jopa mahdollisesti vielä pitääkin. BftP räjähtäen jatkoon prosenttien ollessa myös tässä jatkopelissä altavastaajalle tylyt: 80 – 20.

 

T11: Kombostikobla – F2

Kuka F-lohkosta kakkosena selviytyykään jatko-otteluun, tähän matka todennäköisesti loppuu. Jatkopeleissä viina-flowin turvin etenevä KK jatkoon jo Oksmanin pommeilla ja jos palkkatappaja-Kiviniemi löytää jyvän, niin vielä enemmän näin. Prosentit 70 – 30 KK:lle.

 

T12: BlaBla – Droit3

Takki auki treeniviskely kolmella hauella riittää blageille huolimatta OKL-puolivälierässä hieman pudonneesta tuloskunnosta. Toisen erän aikana nähtäneen Droitin riveissä ainakin kolmen tähden pullo, vaikka nimi ei muilta osin olisikaan enne. BB jatkoon murskaavasti 80 – 10.

 

T13: Hanpit – Ville Peltonen

Elleivät Hanpit lähde taktikointihommiin, tulevat he murskaamaan Villen keittiöhopeahaaveet. Peltosen Ville ei myöskään käy kauniista naisesta, joten Jouni of Kovasinkin heittänee normaalilla rapid fire -tyylillään enemmän kuin 4 pistettä. Prossat Hanpeille 80 – 20.

 

T14: Kakkossaakat – Säälimyllyt

Ottelu on ennakolta sen verran yksipuolinen, että Ripeä suorastaan säälittää säälimyllyjen puolesta. Kakkossaakat jatkoon vaikka Lonnakko heittäisikin närkästyshauen replynä vastatiimin MM-kyykkäraporttien perusteella sanojaan säästelemättömän naisjäsenen psyykkaukseen. Prosentit karut 80 – 20.

 

T15: Haukiem – TekLa

Northsiden myllyjen uhriksi joutunut TekLa on ennakkosuosikki. Jos kaikki menee kuten tilastoissa, niin Haukiemin onnistuminen on jotakuinkin TekLan perussuoritus. Näin ollen prosentit 35 – 65 Tekniikan ihmeellisille Lapasille.

 

T16: Pesukone – Jätekobla

Tasaista ja tiukkaa. Hyvänä päivänä kokenut JK on suorittaa tästä parista parempaa tulosta, mutta jos flow ei löydy, niin Pesukoneen reenipyykkäykset vievät sen jatkoon. Ripen telepaattinen henkäys sanoo kauden Oka-otannan turvin, että JK jatkoon 45 – 55.

 

Neljännesvälierät

U1 Costa Concordia – Pso-ass

Kapteeni on pelastusveneessä, laiva kumollaan ja jallut juotu. Pso-assin leiristäkään ei yksikään pelaaja keksi vaihteeksi mitään valittamisen aihetta, sillä Syynimaan sympatiseeraajat etenevät jatkoon prosentein 60-40.

 

U2 JRYÖ – STH

Matsin lopputulema ja prosentit riippuvat kentästä, jos kentät priimaa,prosentit 60-40, jos pehmeämpää on tilanne ihan 50-50. OKL.n runkosarjassa matsi ratkesi 2 pisteen erolla STH:lle, mutta tämä tapahtui ennen kuin Jarrutyttöjen kone narskahti kunnolla käyntiin. Jatkoon siis tällä kertaa JRYÖ.

 

U3 SB – HanPB

Sikkilä löytyy lumihangesta, Soppasen puhetulva on kehittynyt höpötyksen asteelle, missä on Kaxi, miten suoriutuu Aitta? Potentiaali hulvattomaan spektaakkeliin on suunnaton, varsinkin kun SB:n leirissä on näissä kisoissa yksi humoristi enemmän. Prosentit kuitenkin 70-30 SB:lle.

 

U4 Querto Iterum – Mamelukkikala

Sipulit, kasetit ja fuufuut soikoot, kun salanimifiksaation saaneet tiimit kohtaavat. Kokemuksen syvällä rintaäänellä kajahtava ”Heitä **ttu sitä konaa!” johtaa siihen, että QI fileeroi kalan ja pysäyttää loopin, 60-40 QI:lle.

 

U5: Jarrupartio – Hanpit

Kumpikin joukkue on kokenut menneellä viikolla pettymyksiä ja nyt mitataan OKL-pupelluksen jälkeinen voitontahto. Kumpi vain voi viedä ottelun, mutta Jarpa on tuloksellisesti hieman kovemmassa vireessä, jos OKL:n puolivälierät jotakin kertovat. Prosentit Jarpalle 55 – 45.

 

U6: BftP – Kakkossaakat

Murhaava WCOK-kaavion alapuoli saattelee neljännesvälieriin toisenkin kovan taisteluparin. Luvassa on kovatasoinen ottelu, runsaasti sipulia ja käden tärinää helpottamaan otettua Rocheforttia. BftP:ssä on kuitenkin Ripelle enemmän kysymysmerkkejä, joten prosentit runkosarjan voittajalle 45 – 55.

 

U7: Kombostikobla – TekLa

Okassa mitattuna tässä matsissa B-sarjan edustaja on itse asiassa kilpakumppaniaan edellä. Tiukka peli ja korvienväli ratkaisee viimeisten sviippien suunnan. Prosentit yllätyksellisesti TekLalle 45 – 55.

 

U8: BlaBla – Jätekobla

Historian lehtien havinaa ja katkeria tunteita menneisyydestä. Kuinkahan usein Jätekoblan veteraaniosasto onkaan vuosien saatossa ollut putoamassa blageille arvoturnauksissa? Pataan tulee nytkin, ja kunnolla. Prossat 75 – 25 blagiaattoreille.

 

Puolivälierät

 V1 Pso-Ass – Querto Iterum

Salaossaajat ovat itsekin pyörryksissä huumaavasta menestyksestään, Pso-assin koneesta alkaa taasen kierrokset loppumaan. Välieriin pääsee se tiimi, jolle se on tänä vuonna kohtalona muutenkin, prosentit siis 60-40 QI:lle.

 

V2 JRYÖ – SB

SB:n melanpaikkaaja Aitan todelliset kyvyt ja sipulin kestävyys mitataan ensi kertaa kunnolla tyttöjen liehittelyn ja sweeppitaitojen edessä. Jos kentän laidalle saataisiin BlaBla kannustamaan voisi tulos olla toinen, mutta ilman heitä voitto irtoaa SB:lle nippanappa 55-45 prosentein.

 

V3: Jarrupartio – BlaBla

Kapteeni Komulaisen kuiva painajaisuni BB odottelee jarruja tänä vuonna tiellä hopeamitalille. Jos Jarpan sipulit eivät ole vielä kuoriutuneet, niin nyt siihen on oiva mahdollisuus, ja tämä sama toki myös kokeneen blagin riveissä. Kummin vain voi käydä, mutta prossat menevät henkisellä yliotteella blageille 40 – 60.

 

V4: Kakkossaakat – TekLa

Kakkossaakat pelannevat mukavuusalueella edellisen voiton jälkeen ja korkeintaan juomakontrolli voi pettää. Ilman mystisiä törttöilyjä 2ossaajat jatkavat kohti mitalipelejä perusmyllyillä ja jopa parilla Vahtiala / Häkkinen -kaksikon sympatiahauellakin. Prosentit 70 – 30 Kakkossaakille.

 

Välierät

W1 Querto Iterum – SB

QI muistaa elävästi MM-kisojen välierästä, että 0 erä ei riitä ja alistuu tappiolle jo ennen ensimmäistä heittoa. SB:n finaalipaikan tiellä vain kasa sipuleita ja päättymätön kasetti. Jos ne vältetään niin SB esittää päivän parastaan ja marssii finaaliin prosentein 70-30.

 

W2: BlaBla – Kakkossaakat

Kapteeni Räsänen lienee tyynen ulkokuorensa alla RAIVOISSAAN blagien runkosarjan voittoputken katkeamisesta. Nyt on mahdollisuus sulkea epäilijöiden suu ainakin OKL:n finaaliviikonloppuun asti. Kestääkö Puttocenin sipuli ja Rikun fysiikka? No kestäväthän ne, tai ainakin paikataan rikki mennessä. Blagit finaaliin 55 – 45.

 

Pronssi

Querto Iterum – Kakkossaakat

Ikuinen klassikko, jonka todennäköisen tuloksen kaikki tietävät. Henkinen ja tekninenkin yliote on Kakkossaakien leirissä ja Ossaajien nelospaikkaputki saa ansaitsemaansa jatkoa, prosentit kutakuinkin 85-15 2ossille.

 

Finaali

SB – BlaBla

Voisiko tämä olla se kerta, kun Soppasen ja kumppaneiden sipuli vihdoin kestää Blagiatorsteja vastaan,  venyykö Aitta yli-inhimillisiin suorituksiin miehen kyykkäuran tiukimmassa paikassa, pysyykö Leskinen lestissään? Entä kestääkö BB-Rikun selkä, onko joku Blageista juonut enemmän kuin päiväannoksen alkoholia, onko Juusos tyytyväinen yhteenkään heittoonsa?! Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on ei, prosentit siis 60-40 BlaBlalle ja toinen peräkkäinen mestaruus on tosiasia.

 

NAISTEN SARJA

 

Puolivälierät

X1: O1 WIT ReUnited – 2. kolmonen Vieno

Sekä WIT ReUnitedin että Vienon kokoonpanot ovat lähestulkoon eläkeikäisiä neitoja ja rouvia, joten kokemusta luulisi löytyvän. Pelistä tekee jännittävän WITtiläisten pään kestäminen oululaisessa ympäristössä. Heidiä lukuun ottamatta naisia ei ole kyykkäkentillä näin pohjoisessa nähty vuosiin, joten odotettavissa on desipelitason nousun myötä Tiinan hermoromahdus ja Inga-Liisan sipulin pettäminen. Prosentit kuitenkin WITin tytöille 70 / 30.

 

X2: P1 Kaino – 1. kolmonen Rento mutta jäntevä-69

Huhujen mukaan Rento mutta jäntevä-69 -tiimiin on rekrytty kaunis fuksityttö, joka osaa heittää konaa! (Ja ei, se ei ole Kettusen Kaisa, vaikka hän tahtoisikin olla vielä kaunis fuksityttö.) Ripe ei ole ihan varma tästä yhtälöstä, mutta ehdottomasti käy tarkastamassa tilanteen. Vaikka Kainon tytöt eivät A-sarjassa pärjänneet, on tyttöjen heittovire suorastaan viriili, ettei ympin tytöillä, fuksista huolimatta, ole saumoja tätä joukkuetta vastaan. Kaino siis vie prosentein 80 / 20.

 

X3: Q1 CRASh – O2 Happotiimi

Nämä peruukkikauppiaan unelmat CRAShit lähtevät takki auki pelaamaan Happotiimiä vastaan, mutta myllyttäjätäti Tiina on vasta päässyt vauhtiin. Kuten yleensä tosipaikan tullen, Saanan sipuliina pistää kädet tärräämään, mutta Anne-Marin pelastusheitot tuovat jännitysnäytelmään suorastaan hikisen tunnelman. Happotiimin tytöt kuitenkin joutuvat murskautumaan CRAShin alle. Ripe veikkaa peruukkipäitä voittajiksi sipulikertoimella 60 / 40.

 

X4: P2 Pinppi-69 – Q2 Lorttohauet Tampere

Ripe ei tamperelaisia neitokaisia tunne (vielä) niin hyvin, että lähtisi tässä heitä analysoimaan sen tarkemmin. Kuitenkin tamperelaisten viime vuoden Okan perusteella Pinpin hemaisevat painijatytöt vievät voiton silkalla ”jos katse voisi tappaa”-taktiikalla. Kekeilymahdollisuus on kuitenkin vielä olemassa puolin ja toisin. Puhtaasti tilastoihin nojaten Pinpit vie 90/10.

 

Välierät

X1 WIT ReUnited – Pinppi-69

Tulossa tiukkaakin tiukempi, löysääkin löysempi taisto, jota Ripe on katsomassa eturivistä ystävänsä koniakin kanssa. Taistelussa hemaisevat nuoret kyykkänaiset kohtaavat kauniit vanhat kyykkänaiset. Ripe arvostaa todellista kyykkätaituruutta, jota kummastakin tiimistä löytyy. Tilastot kuitenkin puhuvat puolestaan, WIT on pysäyttämätön (paitsi MM-kyykässä). Pinppi siis joutuu tyytymään pronssiotteluun prosentein 20 / 80.

 

X2 Kaino – CRASh

Tästä taistosta Ripekin menee hämilleen. Kainon tytöt eivät ole tässä kokoonpanossa pelanneet turnauksessa koskaan, mutta ovat mallikelpoisia kyykkääjiä. CRAShin tytöt ovat sekä puppeloineet, että pärjänneet tällä kokoonpanolla. Tilastot eivät siis auta. Randomgeneraattori arpoo, että ”kainot” neitokaiset pääsevät taistelemaan kultamitalista 60 / 40.

 

Pronssiottelu

Ripe näkee sielunsa silmin, kuinka Pinpin painijaneitoset murskaavat pehvalihaksillaan CRAShin, joka joutuu tällä kertaa tyytymään nelossijaan. Pinppi-69:lle tiukan väännön ja kaalin jäätymisen, peruukeista huolimatta, ansiosta prosentit 60 / 40.

 

Finaali

Kainolla nousee tässä vaiheessa turnausta pissi teekkarilakkiin, joten WIT vie suvereenesti koko ottelun. Näin ollen WIT ReUnitedin tytöt joutuvat pian ostamaan uuden mitalikaapin, mikäli tämä meno jatkuu vielä eläkepäivillä. WIT ReUnitedille prosentit 80 / 20.

Tekniikan akateemiset TEK