Välieräennakko: Hanpit – Kakkossaajat


Koniakki on löytynyt ja sen siivittämänä Ripe sai ravistettua kyykkäkansalle toisen välieräparin ennakkotunnelmat. Entä miltä mittelö näyttää vedonlyöjän kannalta, onko ylikerrointa näköpiirissä?

Näin kävi, että Ripen jokainen ennakkosuosikki tämän vuoden pleijareissa on tähän mennessä pitänyt. BOOM! Kaudella aavistuksen onnahdellut 2ossaajat otti pomppuisat jääkentät vastaan tyylillä vieden Jarrupartion puolivälierässä parantamalla tulostaan jokaisessa ottelussa (kuten ovat tehneet muuten viimeisissä ottelusarjoissaan pleijareissa 2 kautta putkeen, FYI).

Hanpit sen sijaan hoitivat vastustajansa puoliunessa Jonin nappauskertoimen hipoessa tämänhetkisiä lämpötilalukemia, mutta rajumpaa otetta ei tällä kertaa tarvittukaan punajunan raiteiden ollessa suunnattuna jo valmiiksi kevään pool partyihin. Vihernenäisempi analyytikko saattaisi tulkita tuloskuntoa pleijareiden okan pohjalta ja tuumia ottelusarjan olevan finaalinselvää Kötsää raivo-Lonnakon luotsaamalle porukalle, mutta Ripe heittää vanhana klisemiehenä yhtälöön sekä keli- että motivaatiofaktorit.

2saajat ovat viime vuosina osoittaneet olevansa jääkentillä elementissään, kun taas runkosarjan voittajan tulostasoa ja hulinointihaluja moinen nyanssi syönee hiukkasen enemmän. Nyt jääkenttiä ei ole luvassa ja tämän vuoden toisen finalistin ratkoneekin henkinen yliote, strategiset panokiellot sekä se, kumpi kapteeneista penkittää itsensä ensimmäisenä.

Ripe luottaa, että 18 pelin voittoputki pitää, eikä Teppo ole vielä kuullut viikonlopun räntäsateesta. Hanpit myllyttää prosentein 54 – 46.

Tekniikan akateemiset TEK