Uluko maan turnauksista menestystä Ouluun!


minioamkTalven suuret kyykkäturnaukset ovat nyt takanapäin, eikä niistäkään tarvinnut tyhjin käsin lähteä. lappeen Rannoilla pelattu PoWiCup oli jälleen hienosti järjestetty, ja osallistujilla oli hauskaa, vaikka läpi Suomen ajaminen saattoi hivellä hermoja. Herwannassa järjestetty Akateemisen kyykän MM-kilpailu oli sitä mitä odotettiinkin, ja edelleenkin Tampereella voi piirtää kyykkäkentän minne tahansa. Oulu edusti Tampereella kaikissa sarjoissa ja pärjäsi myös kaikissa sarjoissa. Erityisesti suuresti markkinoitu PRO-sarja houkutteli oululaisia.

PoWiCup järjestettiin lauantaina 6.2. pikkupakkasessa lappeen Rannan Skinnarilassa. Tuhansien kilometrien päähän Oulusta uskaltautui viisi tiimiä. AiM juna puksutti itsensä ansaitusti pronssille, ja katkaisi putkensa pronssipelin häviämisistä. SuHa selvitti tiensä finaaliin, ja vaikka aiemman illan ameebalarpissa kuului ”ai mun ranne”, niin loukkaantumisista huolimatta SuHa voitti kultaa! SuHan kaunein pelaaja, Enni Dahl valittiin myös päivän parhaaksi pelaajaksi, paljon onnea!

Akateemisen kyykän MM-kilpailut pelattiin lauantaina 13.2. Tampereen Herwannassa. Ensimmäistä kertaa järjestetty, ja suuren hypetyksen saanut PRO-sarja houkutteli paremmilla kentillä, ja paremmilla tuomareilla Oulustakin monta tiimiä. PORO-sarjan voi kuitenkin voittaa vain yksi tiimi, ja tänä vuonna se oli TekLa, joka kohtasi finaalissa SuHan! Hirmuisen hyvin pelattu! Naisten sarjaankin saatiin oululaista osaamista kolmen tiimin verran. Finaaliin asti tiensä selvitti SuHan Naiset, jotka veivät kultaa vastustajan täydellisellä nöyryyttämisellä. Yleiseen sarjaan aiempien vuosien tapaan ilmoittautui eniten joukkueita myös Oulusta, ja pitkän päivän jälkeen yleisen sarjan pronssia saavutti Varpusparvi!

Hurjasti kaikille onnea menestyksestä! Ensi vuonna uudestaan.

Tekniikan akateemiset TEK