Talvikausi päättyi SM-hallikisoihin Kuopiossa ja PKL:n finaaleihin Stadikalla


Pitkä, pimeä ja runsasluminen talvikausi on vihdoin saatu paketoitua, ja oivallisia onnistumisia nähtiin myös ihan kauden loppumetreillä.

18.3. lauantaina pelatuissa SM-hallikisoissa lisättiin OAMK:n SM-mitalikaappiin runsaasti metallia sekä henkilökohtaisissa että joukkuepeleissä. Inkeri Sairanen nappasi naisten A-sarjan kultaa tuloksella +9 ja Maija Ohtonen varmisti oululaisten kaksoisvoiton sijoittuen toiseksi. Miesten A-sarjasta Ouluu matkasi niin ikään mestaruus, kun TekLan järkälemäinen Henri Lahtinen voitti hienolla tuloksella +26. Antti Piippo jäi pikauusinnan jälkeen pronssille tuloksella +23. Markus Toratti otti nelossijan tuloksella +22. Miesten B-sarjassa Iiro Pulska (+17) sai hienosti hopeaa hävittyään pikauusinnan kultamitalista. Miesten mestaruussarjassa ei onnistuttu oululaisittain kuin tunaroimaan.

Joukkuepeleistä Ouluun tullattiin aimo läjä pronssimitaleita, sillä Inkeri Sairanen ja Maija Ohtonen saivat naisten parikisasta kolmossijan ja samaan suoritukseen ylsivät miehet OAMK I:n kokoonpanolla Antti Piippo, Henri Lahtinen, Antti Eronen ja Markus Toratti. Pitkästä aikaa järjestetyt SM-hallikisat aiotaan pitää jatkossakin, etenkin kun kenttäolosuhteet olivat Kuopiossa mainiot ja kisajärjestelyt yhdessä Kuopion kyykkäseuran kanssa onnistuivat mutkattomasti. (tulokset: http://www.kyykkaliitto.fi/kilpailutuloksia.php)

Kiitokset siis Kuopiolle järjestelyistä ja onnistuneista kisoista!

Parikyykkäliiga saatettiin tänään tiistaina loppuun tiukan angstisessa pelisessiossa jäisellä stadionilla. Pronssiotteluun omista välieristään pullahtaneet Erikoiskuljetus Velj. TopRatti (Markus Toratti & Juho Toratti) ja Dark side of the Tekla (Henri Lahtinen & Arttu Hirvonen) kävivät tiukan taiston podium-sijoituksesta ja pitkällisen pomputtelun päätteeksi teklalaiset veivät Torateista voiton lukemin +17(+5) – -2(+1).

Finaalissa kohtasivat nousupainoinen Manaatti ja Suppo plussalla (Jarno Seppänen & Ukko-Pekka Yliranta) sekä 2v3jro3rijrc23j9§c0091j0cj10 (Jukka Komulainen & Matti Eteläperä). Masu++ vei PKL-mestaruuden suoraan kahdessa pelissä väsytystaktiikkaan kompastuneista mjytyistä lukemin 22(14) – 16(9) ja 26(15) – 16(11).

Onnittelut molemmissa skaboissa menestyneille: nyt kenttää sulattamaan ja nastat kesän ajaksi naulaan!

 

Tekniikan akateemiset TEK