Syys-Parikyykkäliiga ensi koitossa!


minipklKesäkyykän ei tarvitse loppua syksyyn, vaan se saa jatkua! OAMK järjestää jäsenilleen ihka ensimmäistä kertaa Syys-Parikyykkäliigan, eli SPKL:n. Jos kesän kyykkäilyt jäivät vähemmälle töiden ja muiden höpöhöpö -syiden vuoksi, niin nyt on vielä tilaisuus kisailla hiekkakentällä! Parikyykkäliigaan ilmoittautuminen on auki osoitteessa: http://www.oamkry.fi/pkl/

Ilmoittautumisessa merkataan tällä kertaa myös se haluatteko pelata akateemisilla vai liiton säännöillä. Akateemiset säännöt ovat samat kuin talvella pelattavassa PKL:ssa. Liiton säännöt poikkeavat akateemisista siten, että heittojen määrä määräytyy sen mukaan, kuinka vastustaja tyhjentää kentän (esimerkiksi, jos pari A käyttää 10 heittoa kentän tyhjentämiseen, saa pari B käyttää myös vain enimmillään 10 heittoa). Liiton säännöt soveltuvatkin paremmin kokeneemmille pelaajille, jotka pelaavat käytännössä aina pelit plussalle. Ja jotta säännöt eivät olisi liian yksiselitteisiä, niin yleisessä sarjassa naiset saavat heittää naisten heittoviivalta molemmissa sääntömalleissa. Naisten sarjassa kentän koko on metrin lyhyempi, koska tasa-arvo.

Ilmoittautumisten perusteella pyritään järjestämään yleinen sarja ja naisten sarja, sekä molemmista säännöistä vielä omat sarjansa. Ilmoittautuminen on auki 9.9. asti, ja pelejä voi alkaa pelaamaan jo 10.9.

Nyt kaikki parinhakuun tositarkoituksella!

Akateemisiin PKL -sääntöihin voit tutustua täällä.
Liiton säännöt löydät täältä.

Tekniikan akateemiset TEK