Ripe Power Ranking 27.1.2013


Power Rankingin ja runkosarjan kärkikolmikko on sementoitunut, mutta sen jälkeen sijat 4-14 ovat enemmän sekaisin kuin rehtorin pää kahden koniakkipullon jälkeen.

1. (+1) Blagitarius Blagiators
Tappioton tili, paras oka, voitto SB:stä ja tasuri JarPan kanssa. Blagi voittanee vuoden tauon jälkeen runkosarjan ja jyrää pleijareissakin ellei Riku penkitä itseään paskasti pelatun 44p erän jälkeen.

2. (-1) SIK Bastards
Tappiot JarPalle ja Blagille painavat, mutta jälkimmäisessä matsissa taottiin sentään tiskiin kauden paras ottelutulos, joten jäätymisestä tiukassa paikassa ei liene ole kysymys. Vaikka keskinäinen menikin JarPalle, painaa SB okan voimin edelle.

3. (-) Jarrupartio
Vaikka SB on voitettu, painaa tilillä kaksi tappiota alempana oleville. Pahon olisi parempi osallistua pleijareihin, sillä hänen poissaollessaan tiimin oka tuplaantuu.

4. (+3) Kakkossaajat
Mitä täällä tapahtuu? Miten tiimi, joka on ottanut näin randomisti turpaan voi olla nelosena? No siten että muut pupeltavat vielä enemmän! Vaikka tappioita on tullut on kohtalo vielä omissa käsissä. Pelit Hanppeja ja Jarrutyttöjä vastaan luonnollisesti määräävät tämän joukkueen lopullisen kohtalon.

5. (-) Jarrutytöt
Tämä pupellus saa nyt luvan loppua. Kona-Iitu ei voi tehdä kaikkea duunia vaan oho, muidenkin, erityisesti peräpään on autettava. Ehkäpä Tiinan raahaaminen kentälle, hinnalla millä hyvänsä, olisi se ratkaiseva pala?

6. (+3) Ossaajat
Kun kaikki pelaavat iloisesti ristiin, on 9-0-7 sellainen saldo että sillä mennään melkoisen varmasti pleijareihin. Runkosarjan oka ei päätä huimaa, mutta sillähän ei perinteisesti ole pleijareissa mitään virkaa. Nelossija kauden päätteeksi häämöttää!

7. (-3) Hanpit
Kolme tappiota pisteen erolla on synkkää luettavaa ja kertoo paljon siitä miten neljänneksi parhaalla okalla voidaan saavuttaa enemmän tappioita kuin voittoja. Kauden todennäköisesti päättävä STH-matsi voi olla jopa ratkaisevassa asemassa pleijaripaikan suhteen. Mikäs sen herkullisempaa fanikerhon kannalta.

8.  (-2) Kyrppä-69
Kolme matsia kärkitiimejä vastaan, kolme tappiota. Paluu voittokantaan on tapahduttava heti seuraavassa matsissa, muuten ei hyvä heilu.

9. (-1) Pesukone
Päällä on juuri nyt ilmeisesti herkkääkin hellempi hienopesu. Loput matsit on voitettava, muuten pleijareihin ei liene ole asiaa. Jäljellä ovat Pso-Ass, KK ja K-69, joten mahdollisuudet voittoputkeen ovat olemassa, varsinkin kun repertuaarista löytyy jo nollaerän myötä tullut voitto JarPasta.

10. (+2) McHanpit PacPappa Brothers
Alkukautta riivannut epätasaisuus on saatu aisoihin ja tulostaso löytynyt. Mikäli parivaljakko Sikkilä ja Määttä löytää kentälle lopuissa peleissä on PacPapoilla realistiset saumat päästä pleijareihin. Hanpit vs McHanpit ratkaissee kumpi tiimeistä on laulukerhossa jatkopelien ajan.

11. (+4) AiM_Teppo
Voittojuna! Turpiin pistettiin yhtä tahtia niin Ossaajia, McPappoja, Pso-Assia, KK:ta kuin JRYÖ:täkin. Oka on törkyisen huono (liigan kolmanneksi kehnoin), mutta kun vastustajan raahaa omalle tasolleen niin alkaa niitä voittojakin napsumaan. Ristiinpelaamisen riemujuhlissa voittamalla 3/5 jäljelläolevista on pleijaripaikka hollilla, mikä voi kuitenkin olla tälle sakille turhan paha rasti.

12. (-1) SuppoHauet
Oka on liigan 7. paras, mutta se ei paljon lämmitä kun tilille kertyy tappioita. Hyvä uutinen on se että pelejä on jäljellä vielä 6. Näistä tosin kaksikin tappiota alkaa olla liikaa ja yks jäljelläolevista on BlaBla.

13. (-3) KombostiKobla
Kahdeksan tappiota, viisi voittoa. Loput matsit on voitettava ja senkin jälkeen täytyy jännätä miten paljon muut pelaavat ristiin.

14. (-1) STH
Varastoista ei juuri nyt löydy niin paljon koniakkia, että jaksaisi edes laskea onko STH:lla mitään saumaa pleijareihin edes voittamalla loput ottelut. Ja miksi vaivautua, sillä jäljellä on matsit mm. Jarrutyttöjä, Hanppeja ja SB:tä vastaan.

15. (+2) AiM_Matti
Voittotili on auki! Wuhuu! Pleijareihin ei mitään asiaa! Buu! Tupla-I on tulessa! Jee!

16. (-2) Tekniikan Ihmelapaset
Hyvät uutiset rajoittuvat tämänkin tiimin kohdalla lähinnä siihen, että pelejä on vielä jäljellä. Mikäli pelaaminen on samanlaista yhden miehen showta kuin alkukaudesta voi taulukossa nouseminen edes pari sijaa olla työn ja tuskan takana.

17. (-1) Pso-Ass
Ei auta vaikka pelaa kauden parhaansa, -15, voittotili se ei vaan aukea ei millään. Edes sijan nousu runkosarjataulukossa olisi hatunnoston arvoinen suoritus.

Tekniikan akateemiset TEK