Ripe Power Ranking 20.1.2013


Kopilla on ollut vilinää ja saatiinpa jopa lunta hieman lisää kentälle. Power ranking listaa jälleen tiimit kiehuvan kuumasta jääkylmään.

1. (+2) SIK Bastards

Soppasen siiman jakamisesta huolimatta edelleen tappioitta ja selvisivät kunnialla ensimmäisestä ennakkoon tiukasta matsista Hanppeja vastaan.

2. (-) Blagitarius Blagiators

Ei mitään uutta täällä taaskaan. Torstenberger oli hetken liekeissä ja sitten taas hiipui. Huhujen mukaan kapteeni yritti laskea pisteitä väärin Hanppi-pelissä, mutta tarkkaavaiset kanssapelurit huomasivat vilpin ajoissa.

3. (-2) Jarpa

Kakkossaajat niistivät välittömästi kaksi pistettä kun Jarpan (Dr.Krögin) kone yskähteli.

4. (+2) Hanpit

Odotettu tappio SB:lle, mutta Blageilta komeasti yksi piste Äksän jäätävällä päätösvuorolla. Muut matsit perusvarmaa suorittamista, joten Wuhuu.infossa ollaan selvästi nautittu jallua.

5. (-1) Jarrutytöt

Tilastotappio Blagille ja hieman pupellukselta haiskahtava tappio Ossaajille pudottavat sijoitusta pykälällä viime viikosta.

6. (+1) Kyrppä-69

Nämä pojat ovat osoittaneet takavuosien STH:n kaikkipelaa-meiningillä olevan vielä tilausta. Tasaisen varmaan suorittamista ja pisteet haettiin taas juuri sieltä mistä ennakkoon odotettiinkin.

7. (-2) Kakkossaajat

Iloinen kyykkäpoikamme ryssi kaikkien OFKL:n ja koko joukkue siitä riemastuneena päätti mennä häviämään kauden tulokastiimille käsipallolukemin. Ansaitusti peräti kaksi pykälää alaspäin ja tason nostoa odotellessa.

8. (-) Pesukone

Tällä viikolla tappiot odotetusti parempia tiimejä vastaan, joten ei muutosta.

9. (-) Ossaajat

Ossaajat olivat Jarrutyttöjen voiton jälkeen kovasti nousussa, mutta AiM_Tepolta olisi pisteet pitänyt hakea pois kuljeksimasta.

10. (-) KombostiKobla

KombostiKobla odottelee siivousosaston ryhdistäytymistä. Ehkä jo ensi viikolla.

11. (+4) Suppohauet

Oulun Kyykkäliigan SaiPa. Nimettömällä materiaalilla Kakkossaajia ja Kyrppä-69iä päihin BOOM! Tämä tiimi on niin liekeissä, että Ripen pitää ottaa pala hitsauslasia kaukoputkeen suodattimeksi.

12. (-1) Mc Hanpit PacPappa Brothers

Tällä viikolla oli kalasoppa kovassa huudossa Pappojen perheissä. Pisteitä olisi pitänyt keräillä helpoista matseista, mutta ei.

13. (-) STH

Ripe odottelee STH:n löytävän viime kevään virettään. Ei vielä tällä viikolla näkynyt 🙁

14. (-) Tekniikan Ihmelapaset

Lapasten viikon kohokohta oli tasapeli STH:ta vastaan.

15. (+1) AiM_Teppo

Tepoilla jonkin sortin ryhtiliikettä havaittavissa, mutta tulostasoa pitäisi parantaa.

16. (-) Pohjois-Syynimaan Oikeisto Akateemikkojen Salaseura

Edelleen voitot nollissa, mutta onneksi on matseja jäljellä. Pidetään peukkuja!

17. (-5) AiM_Matti

Valmennuspäällikkö Pulskalla lienee naisten opastamisen kanssa kiirettä kun oma joukkue saa pupeltaa miten lystää. Ei hyvää päivää t: Ripe.

Tekniikan akateemiset TEK