Pikkujoulukyykkä 14.1.2023


Tuntuuko siltä, että pikkujoulukausi loppui aivan liian lyhyeen? Haluaisitko edelleen, että uuden vuoden mukanaan tuomaa tyhjiötä tulisi täyttämään vielä yhdet pikkujoulut?   Ei hätää!   OAMK ry on päättänyt järjestää teille pikkujoulunälkäisille vielä yhden lievityskeinon tähän ongelmaan, keskelle harmaaseen arkeen paluuta: Pikkujoulukyykän!

Kasatkaa siis neljän hengen joukkueita, pukeutukaa lämpimästi ja saapukaa lauantaina 14.1 Ammattikorkeakoulun luoteispuolen parkkipaikoille (kyykkästadionin vieressä klo 11 mennessä.

Tällöin joukkueiden ilmoittautumiset otetaan vastaan, ja kun turnauskaavio on saatu tehtyä, aloitetaan pelailu. Voittajalle on maineen ja kunnian lisäksi tarjolla ilmainen joukkuepaikka World Cup of Kyykkään eli WCOKiin 25.2, ja saattaapa toiseksi tulleellekin olla tiedossa pienimuotoinen lohdutuspalkinto.

HUOM: Joukkueita voi kasata myös niin kiltarajojen kuin OKL:ssä pelaavien joukkueiden rajojen ylitse. Mikäli et saa täyttä neljän hengen joukkuetta suoraan kasaan ennen tapahtumapäivää, ei hätää! Paikan päälle saapumalla joukkueettomista pelaajista voidaan luoda omia kokonaisuuksia taikka joukkueita voidaan yhdistellä niin, että kaikki halukkaat pääsevät varmasti pelaamaan.

Eikä siinä vielä kaikki! Pikkujouluthan eivät olisi pikkujoulut ilman yhteisiä jatkoja: Pelien jälkeen voi halutessaan lähteä porukalla lämmittelemään Syyninmaalle kerhotilaan osoitteeseen Taidonkaari 1 klo 16 alkaen. Sauna lämpenee illan aikana, joten OPM x2.

TL;DR

Mitä: Pikkujoulukyykkä

Missä: Ammattikorkeakoulun luoteispuolen parkkipaikat, jatkot Taidonkaari 1

Milloin: 14.1 klo 11, jatkot klo 16 eteenpäin

Pukukoodi: Haalarit, sään mukainen varustus, OPM x2

Miksi: Raitis ulkoilma, kyykän riemu sekä ilmainen WCOK-paikka voittajalle

Tekniikan akateemiset TEK