Piirinmestaruuskisat ensi sunnuntaina 4.6.


OAMK järjestää kyykkäliiton pohjoisen piirin jäsenseuroille avoimet piirinmestaruuskisat. Kisat ovat Pohjois-Suomen piirin sisäiset välienselvittelyt, eli osallistumisoikeus koskee Karjalan Sivistysseura ry:n Kemin alaosastoa, Paavolan Karjalaseura ry:ä ja OAMK ry:ä. Osallistuaksesi sinulla ei täydy välttämättä olla Kyykkäliiton lisenssiä, mutta se suositellaan ottamaan, sillä lisenssittömien pelaajien tuloksia ei kerätä minnekään ylös, mikä varmasti harmittaa sitten, jos heittää ylemmän sarjan tuloksen tai vaikka Suomen ennätyksen!

Kisat pidetään Haapalehdon kentällä (Tilustien päässä) kello 11:00 alkaen. Osallistuminen maksaa 2e ja ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon, ohjeet alla.

Pelimuodoista on tarkoitus pelata miesten ja naisten henkilökohtaiset kilpailut, yleinen joukkuekilpailu ja naisten parikilpailu. Tarvittaessa suunnitelmaa muokataan paikan päällä osallistujamäärän mukaan.
Henkilökohtaisessa kilpailussa heitetään yksi tulos arvottua vastustajaa vastaan. Tulokset laitetaan järjestykseen sarjoittain. Joukkuekilpailussa pelataan voitoista todennäköisesti yhdessä lohkossa, osallistujamäärästä riippuen. Samoin parikilpailussa.

OAMK ottaa mukaan pelipaikalle seuran karttuja. Halutessasi voit saada omat karttusi mukaan kuljetukseen tulemalla kyykkäkontille tuona aamuna klo 9 kun lastaamme tavaraa kärryyn.

Jos itse pelaaminen ei huvita, paikan päälle voi tulla myös kannustamaan ja nauttimaan kisahuumasta!

MAKSUOHJEET OSALLISTUMISMAKSULLE

Vastaanottaja: Oulun Akateeminen Mölökky- ja Kyykkäseura ry
IBAN: FI42 4744 3020 0130 22
Viesti: PM-kisat – Oma Nimi
Summa: 2 e
Eräpäivä: 4.6. mennessä, kunhan on paikan päällä näyttää tosite maksusta!

Tekniikan akateemiset TEK