Oulun Kyykkäliigan 2023-2024 ilmoittautuminen auki!


Hellurei ja hellät tunteet!

Talvihan tuo tekee jo tasaisen tappavasti tuloaan, mikä tarkoittaa samalla sitä, että on tullut aika avata jälleen Oulun kyykkäliigan ilmoittautuminen.

 

Oulun kyykkäliiga (OKL) koostuu jälleen kolmesta sarjasta (A/B/C). A- ja B-sarjojen osallistumismaksu on tuttuun tapaan 20€/joukkue ja C-sarjan 10€/joukkue. Joukkueessa voi olla 4-8 pelaajaa. A- ja B-sarjan ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 3.12.2023 klo 23:59. C-sarjan ilmoittautuminen päättyy tammikuussa 14.1.2024.

 

A-sarja on tarkoitettu kokeneille joukkueille. B-sarja niille, joille kyykkä on jo hieman tutumpaa ja C-sarja uusille joukkueille, jotka haluavat päästä lajiin mukaan. Pelien määrä ja taso määrittyvät suhteellisen hyvin sarjatason mukaan.Ilmoittautumiseen pääset tästä linkistä:

https://www.oamkry.fi/liigatjakisat/talvi/okl/ilmoittautuminen/

 

Ilmoittautuneille pitäisi tulla saman tien vahvistusviesti, josta löytyy maksuohjeet ja linkki valitun sarjatason kapteenien Telegram-ryhmään. HOX: hotmail.com ja outlook.com mailiosoitteet eivät toimi!Joukkueen ilmoittautumisen jälkeen tulee joukkueen pelaajat ilmoittaa vahvistusviestissä mukana olevan linkin kautta.Kapteenien kanssa sovitaan ilmoittautumisen jälkeen kapteenipalaveri, jossa sovitaan kauden säännöt ja aikamääreet.Liigaterveisin,

OAMK ry

Tekniikan akateemiset TEK